| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() suat kaya"nin bir hazirlik macindan sonra elini bile sIkan birisiyim ben.hata iki üc sözler bile konustuk.Cok samimi ve sempatik birisi.Fenerbahce"liyim dedim anda bile iyi sohbetlestik.niye iyiligini istemeyim ben ?
|
|
|||
![]() adi puschtlar ve daha cok neler neler küfürler
bu insan öldürmeye kalkan puschtlari niye küfürlemeyim ve de onlari destekliyenlere ?! köpeklere küfür atmis oluyorum ozaman ..puscht daha uyumlu beni uyardigina tessekürler |
|
|||
![]() Selam Arkadaslar!
Asagida bu haftanin sonuclari, yarismanin genel Puan durumunu ve katilimi okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar hesaplasin! Haftanýn sonuçlarý: 06 20:00 Ç.Rize 2 - 2 F.Bahçe 07 18:00 G.Birliði 1 - 0 Sakarya 07 19:00 Kayseri 0 - 3 Trabzon 07 19:00 Denizli 2 - 1 G.Antep 07 20:00 Malatya 1 - 1 Beþiktaþ 08 17:00 A.Sebat 1 - 3 B.Þ. Ankara 08 17:00 Ýstanbul 1 - 1 D.Bakýr 08 19:00 Samsun 1 - 1 A.Gücü 08 19:00 G.Saray 3 - 1 Konya Bu Hafta : 15 puan: newgen 12 puan: Cengaver, xxxSexyLoverxxx 11 puan: Arsena 10 puan: BratPitt, JayKay 8 puan: airdem 7 puan: Derbeder80, UhBarracuda 6 puan: KorkutEken 5 puan: AhmetDursun, ferhatxtunc, kes 4 puan: aliconda, ATA, Turkishboy17 Toplam: 1. newgen: 15 puan: 2. Cengaver, xxxSexyLoverxxx: 12 puan 3. Arsena: 11 puan 4. BratPitt, JayKay: 10 puan 5. airdem: 8 puan 6. Derbeder80, UhBarracuda: 7 puan 7. KorkutEken: 6 puan 8. AhmetDursun, ferhatxtunc, kes: 5 puan 9. aliconda, ATA, Turkishboy17: 4 puan Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor): AhmetDursun (1) airdem (1) Aliconda (1) Arsena (1) ATA (1) BratPitt (1) Cengaver (1) Derbeder80 (1) ferhatxtunc (1) JayKay (1) kes (1) KorkutEken (1) newgen (1) Turkishboy17 (1) xxxSexyLoverxxx (1) Birinci olanlar : 1 x newgen Evet arkadaslar haftanin tahmin sonuclar böyle. Haftaya yine yarismak üzere… Sevgiler, saygilar... airdem & BratPitt & kes |
|
|||
![]() Dogru bir skora 3 puan
Gol farki dogru sonuca 2 puan Dogru sonuca 1 puan Skoru dogru beraberlige 3 puan Diger beraberliklere 2 puan Aciklik getirmek icin örnekler: DOGRU SKOR: tahmin 1-0 sonuc 1-0 3 puan GOL FARKI DOGRU SONUC: tahmin 1-0 veya 3-2 veya 4-3 vs. sonuc 2-1 2 puan DORGU SONUC: tahmin 4-0 veya 1-0 veya 3-0 vs. sonuc 2-0 1 puan SKORU DOGRU BERABERLIK: tahmin 0-0 sonuc 0-0 3 puan DIGER BERABERLIKLER: tahmin 1-1 veya 2-2 veya 3-3 vs. sonuc 0-0 2 puan Gecen sezon maalesef devamliligi olmayan arkadaslar vardi ve her sefer onlarinda puanlarini hesaplamak zorunda kaldik. Bunu önlemek icin yeni sezonda ilk tahminini veren arkadaslar sonraki haftalarda en gec her dördüncü (4.) haftada tahmin vermesi gerekiyor. Buna uymayan arkadaslar diskalifiye olacaktirlar. Yani ilk haftadan tahmin veren biri sonraki üc haftalarda (2.-5.) tahmin vermezse, diskalifiye olacaktir. Sonradan katilanlar icinde ayni kural gecerlidir. Tahmin vermeye engelli olan arkadaslar tahminlerini önceden yarismayi yöneten arkadaslara verebilirler. Selam ve saygilarimla airdem |