| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() bazi Hurafetleri kirmis... Atalarinin dini cöpe atmis ve herseyi sorgulayan ve yargilayan bir nesil haline gelmis....
1.) Basi acik gezmek Kurana aykiri falan degil... kaldiki dinle alakasi yokki.... din insani Allaha tasiyan mekanizmadir.. 2.) Küpe takmak ne zaman Haram oldu yada din oldu...... Kuranda yaziyormu....... offff anam offf... devenein heryeri yamuk yumuk... neresini düzeltelimki..... 3.) Sana ne elin karisindan öpüssün veya öpüsmesin..... bu zamandaki toplumda ayiplanacak bir durum degilki...... zamaninda kadina bakani bile zina yapmis sayan Mahlukat Hocalardan kurtulduk....... simdi el ele gezmek bir soruzn degil.... Elbet Allah asiri olanlari sevmez... her seyin yeri ve adabi var... -------------------------------- Bu yazdiklarinin hic biri dinle alakali degildir..... Sosyo-kültürel hayatla ilgili.... Sen senin hayat felsefeni din zannediyorsun..... DI IRRST DICH GEWALTIG.. mein Freund... Tuvalete gitmeyi bile din zannediyoirsunuz...... bu kadarda olmaz yahu..... Allah sizleri kizlarin don Jandarmasi olarakmi görevlendirdi ???????? EINE ART SEX WÄCHTER GOTTES |
|
|||
![]() NAH und nocmal NAH yasak......
Sanki HZ. Muhammedin zamaninda Levis Firmasi vardida Kuranda yeri olsun....... Sen hangi Ayete dayanarak LEvis Pantolonu yasak diyorsun...... Yani bu kadar sapiklik nereye dayaniyor..... Also bundan daha büyük sacmalik hayatimda duymadim...... Isbatla bakalim teorini..... Göter bize Kuranda Ayetini, bakalim Tefsire ki Tefsir ne diyor..... Was für ein Religion ist das.... dedigim gibi... sizin dininiz DON DINI olmus .... |
|
|||
![]() degerler anlayisidir..... zamanin sartlarina en uygun yasanti seklidir......
Demokrasinin Kuranla bir alakasi olmadigini rüm Dünya Alem biliyor...... ama sen neden Kurandan Levis Pantolonu bile cikariyorsun..... Acayip enteresant bir dinin varmis... ADI NE SENIN DINININ...... Islamiyet olamaz... cünkü Kurani inkar etmamiz lagzim..... |
|
|||
![]() ettiginden din yok.....
Islmada Kurmada yok, Kerhanede yok... ve senin Levis pantolonunda yok...... Ve anyi zamanda kendini Ilahlastimakkta yok..... yani tipki senin yaptigin.... insanlarin üzerine Allah kesilmek...... ve Pantolonlarina kadar karismak..... De bekelim din cahili Herif... senin Buschla arandaki fark nedir...... ?????? Sen ne fayda getireceksin........ Takmissin kafayi kerhaneye...... Kerhanelerin Kuranla ne alakssi var anlamis degilim...... Sen Kurani ne zannediyorsun.... karaborsa kitabimi ??????? Herkes Kurani anlasa ve Kurandi anlatildigi gibi Müslüman olsa, zaten bunlar ortadan kalkar... cünkü kimse gizmez....... Du brauchst Teherapie... ganz im Ernst |
|
||||
![]() Sen kafadan gercekten kontaksin baska birsey demiycem muahahahahhahahahahahahahaa
Senin yazdigina cevab verdim breeee ahmakkkk? Kerhaneci dinci seni o saydiklarin yoksa o zaman neden demokrasiyi ve fuhus sistemini savunuyorsun lennnn zatanisttt :=)))))))))))) |
|
|||
![]() sen ne zannediyorsun Kurani.....
Yemek kitabina cevirdiniz kitabi.... Abdesti bozan seyler acik ve net.... önden ve arkadan cikan seyler abdesti bozar.... Senin yellenme galiba beyninden cikiyorki... OT gibi konusuyorsun....... Haaaa. Mathemezik neresinde yaziyor...... Bu kadar inkarci olamaz insan yahu...... Seninkisi din degil Hurafet..... Bana Levisle ilgili Ayeti göster.... |
|
|||
![]() ve ölye yerleri istimlak ediyorlar.....
En cok din azmanlarinin kerhaneci ve karilarini 10 adim geriden yürütüp SEX ve cocuk dogurma makinasi olarak kullandigini artik cümle Alemn bilmekte...... Elbet bana cevap veremezsin---- cünkü o kalite ilim sende yokki.... Resmen Sex kitabi zannediyorsun Kurani... Yahu senn Levis Ayetlerini gösterimisin bana |
|
||||
![]() Islama kilif bicenler sizlersiniz cins giymek yasak diyorum sense yok öyle bir sey diyorsun.
Ulem Kuranin neresinde cinss giyeceksin diye Ayet var acik secik giyineceksin nerede yaziyor muahahhahahahahahahahha Ahmak seni Antensin iste laz kafa tasss kafaaa Suanki zamanda demokrasi iyi yoldami yahu faizlen milleti sömürüyorlar ickiylenb milleti gebertiyorlar sonrada para kazanip keyiflerine bakiyorlarrr |