Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.01.2005, 14:52
eniskaya

Standard Osmanlinin din adina yaptigi

savaslarin Opferleri.... Emevilerin Ispanyada yaptigi katliamlarin....

Araplarin diger topluluklara yaptiklari katliamlarin.
Atilla ve diger Türk boyutlarinin yaptiklari katliamlar.....

Bunlari kim anacak....

ÖZ ELESTIRI YAPMAYAN HAYVANDIR....... VE HAYVAN OLARAK DA ÖLECEKTIR.....

Allaha sükür bizim devletimiz öz elestiridede bulunuyor.....

NE demisler Kralin hakkini Krala vermeyen adam degildir... olsa olsa hayvan olur...

Bu hepimiz icin gecerli....

Sen düsamnlik besleyerek, kalnini pisletirsin ... mehr aber auch nicht
Alt 06.01.2005, 18:04
unknown

Standard Benim Dünyamin sadece ZDF"

den ibaret oldugunu düsünüyorsan eger, bu senin
dar bakisligindan olabilir ancak.Bu galanin sonunda 40 milyon Euro toplandi mi? o kadar!
Alt 06.01.2005, 18:10
unknown

Standard gercekten dogru sözler bunlar.

Ama naaparsin iste, bu konuda bile insanlar anlasamiyor. Amerikalilari Bandar Acehte casusuluk yapabilirler korkusuyla, ormanda gizlenen "sözde" militanlar kabul etmiyormus. ...buna ne denir.
Alt 06.01.2005, 18:13
unknown

Standard bunlari herkes bilemeyebilir! fakat

gel gör ki..kamuoyu bu insanlari ve firmalari "Türk" olarak tanimaktadir. Buyur birkac türk sirketi de sen yaz.Ben bunlari bilebilmisim
Alt 06.01.2005, 22:12
Benutzerbild von berlinfatih
berlinfatih berlinfatih ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bunlar Hain degilmi ?????

Bu şiir körfez savaşı sırasında, SUUD, MISIR, SURİYE, İRAN ve TÜRKİYE islam ülkelerinden bu beş’i Amerika birleşik devletleriyle beraber olup islam ülkesi IRAK’a savaş açmalarınden etkilenerek yazılmıştır.

1. Cevap verin arkadaşlar söyleyin bana
Hain, haremine düşmanı sokan değilmi
Harp açıp vurun diyen ehli imana
Kafir islama harp açan değilmi

2. Yahudi, Hırıstiyanı dost eyleyen
O benim eski dostumdur diye söyleyen
Kafirin nizamını başa taç eyleyen
Kafadan kanun koyan kafir değilmi?

3. Kendinden kanun icad edip doğuran
Demokrasi fazilet diye bağıran
Küfür ordusunu yurduna çağıran
İslam düşmanı, kafir dostu hain değilmi?

4. Ne din doygusundan nede bir menfaat
Sadece kafirin emrine itaat
Coc Buşun aferine feda bir millet
Coc Buş dostu emrine uyan değilmi?

5. Şu beş’i Coc Buş’un emrine emade
Bir numaralı hain bunlar dünyada
Bunlara lanet okur arzde semada
FAHD, HÜSNÜ, ESAD, ÖZAL, RAFSANCANİ,
ERBAKAN,TAYYIP değilmi?

6. ( Bakara 120 ) &lt&lt Ne yahudiler, nede hırıstiyanlar,
Dinlerine uymadıkça ( asla ) onlar,
Senden razı ve memnun olmayacaklar...
Kafirin dost’u emrine boyun eğen değilmi?

7. Yahudi, Hırıstiyan ile dost olanlar
Hilafeti yıkıp cumhuriyet kuranlar
Müslüman’ı arkadan vurup kıranlar
Müslümanım deyüp, kafir olan değilmi?

8. Nur süresi elli ikide bu ayet
Hak buyurdu &lt&lt kılma kafire itaat,
( Kur’an la ) onlara kıl en büyük cihad &gt&gt
Mümine savaş açan hain değilmi?

9. Müslüman asla kafire hüküm sormaz
Müslüman asla kafirden yana olmaz
Müslüman asla kafir safında duramaz
Kafirden yana olan hain değilmi?

10. Allah ve Rasülüne itaat edenler
Kitap ve Sünnet yolunda gidenler
İslam siyasetiyle siyaset güdenler
Kapitalist, Sosyalisten uzak kalan değilmi?

11. Fatih lazım bize tek bir devlet
Olmassa tek devlet olmaz HİLAFET
Olmassa Hilafet olmaz adalet
Adaletle hükmeden Hilafet değilmi?
Alt 06.01.2005, 23:12
eniskaya

Standard Cayelinden oyana yali gidelum yali

yali gidelun yali yali gidelum yali...

situndaki sepetun ben olayim hamali ben olayim hamali ben olayim haa....

Div riv riv riv riv, div riv riv riv riv, div riv riv riv riv riv.....

Ha usagum saga bir Trabzon havasi......
Alt 07.01.2005, 04:06
eniskaya

Standard Şemdin Sakık, Apo kitabı yazdı

Eminim günün birinde herhangi bir AZMANI DIN Ideolojiye sahip olan arkadaslarin birisi bir kitap yazarsa, ayni Semdim Sakik"in yazdigi sekilde cok carpici olaylar su yüzüne cikar....

Genc kizlarin irzina gecmekten, Adnan Hocacilardan, Seyh ile yatarak sevap almak.... daha neler neler.......

Ne güzel APO"nun hayati resmen cennetlik gibi bir seymis zamaninda.... istediginin isini bitirip, Teröristler arasinda duygusalligi yasaklarmis....... bunu önceden biliyorduk, ama Semdin Sakik"in yazdigi kitapla isbatlanmis oldu......

Tüm arkadaslara bu kitabi okumasini tavsiye ederim......
Okuyalim ve ibret alalim ve hic bir zaman ne keizlarimizi nede kendimizi Ideoloji tutsagi yapmayalim.........

ALLAH CEHALETTEN KORUSUN.....

Selamlar
Enis

-------------- Alinti ----------------

PKK"nın önde gidenlerinden Şemdin Sakık, Apo kitabı yazdı; "seksüel ayrıntılar içiren" kitap piyasaya çıktı

Sakık kitabında, şöyle yazdı: Apo"nun yanına giden kadınlara, "onunla yüzeceksiniz, jakuziye girip yıkanmasına yardımcı olacaksınız. Hanginizi isterse onunla yatacaksınız. Başkanı mutlu etmek en başta gelen görevinizdir" deniyordu.

Bir zamanlar PKK"nın iki numaralı ismi olan ve yargılandığı Diyarbakır 1 Nolu DGM tarafından ömür boyu hapis cezasına mahkum edilen Şemdin Sakık’ın ‘Apo’ adlı kitabı çıktı.

Daha çok Abdullah Öcalan"ın kadınlarla ilişkilerinin ele alındığı kitabın kapağında kadın PKK’lılar ile Öcalan’ın fotoğrafı yer aldı.

Kitabın önsözünde ise ‘Üvey annem Fatma’ya, annem Keve’ye ve mağdur ettiğimiz bütün analara’ cümlesi dikkat çekti. Kitap İstanbul’da basılırken, hangi yayınevinde basıldığına ilişkin bilgi yer almaması dikkat çekti. Sakık kitabının bir eleştiri, tespit ve feryat olduğunu belirtti, örgütün iç yüzünü ortaya koymak ve Apo’yu şeffaflaştırmak için yazdığını söyledi.

Şemdin Sakık, kitabında Öcalan"ın Şam"daki evinde yaşadıklarını şöyle anlatılıyor:

KADINLARI TEKMELERDİ

"Öcalan"ın Şam"daki evinde uzun süre kalan ve ardından Bitlis kırsalında öldürülen Tekoşin adlı genç kızın anlattıkları vicdanımı sızlattı. Eğer bu kız öldürülmemiş olsaydı, anlattıklarını içime gömerdim.
Genç kızı ben Diyarbakır dağlarından Şam"a gönderdim. Kız, benimle konuşmaya korkuyordu. Ona güven verdim ve Apo"ya karşı olduğumu söyleyince bana şunları anlattı:

Bazen kadını soyundurduktan sonra tekrar giyinmesini emredip "Kokuyorsun, çirkinsin senin gibi kadınla yatmak işkencedir" tükürüp tekmeleyerek geri gönderirdi. Ömürleri boyunca cinsel ilişki yaşamamış ve birkaç yıldır dağlarda kaldıkları için ilişki özlemi çekenler bile bu duruma katlanamadı. Bütün kadınlara sahip olabilmek için örgütte duygusal ilişkiyi yasakladı." Genç kızın bu anlattıkları bende şok etkisi yarattı.

NAMUSLU KADIN GİBİ YAKLAŞMAYIN

Tekoşin adlı kız Apo"nun istediği kadını istediği anda odasına alıp kadının hiçbir görüşüne başvurmadan, ilişkinin biçimini, süresini kendisinin belirlediğini bana anlatarak şöyle dedi:

"Eğitim devresinin sonunda başkan bir grup kızı seçip yoğunlaşma eğitimi için evine aldı. Ben de vardım. Bu eğitime alındığım için sevinçten uçacak gibiydim. Ama sonraki rezaleti görseydin mücadeleyi bırakıp kaçardın . Eve gittiğimizde 3 aydır yanında olan kızlar görevi bize bıraktı ve "Önderliğe namuslu kadın gibi yaklaşmayın. Sizin her şeyiniz onundur. O hepimizin sevgilisidir. Bildiğiniz erkeklerden değildir. Ona seksi görünmeyi ihmal etmeyin, bazen hepinizle bazen de birinizle birlikte olmak isteyebilir. Sizi eğitmek için birlikte oluyor. Bu fedakarlığa sizin için katlanıyor. Nazlanmayı ve tutuculuğu sevmiyor. Onunla yüzeceksiniz. Onunla jakuziye girip yıkanmasına yardımcı olacaksınız. Hanginizi isterse onunla yatacaksınız. Temizliğe dikkat edip korumalar ve şoförlerle konuşmayacaksınız. Başkanı mutlu etmek en başta gelen görevinizdir" dedi.

Haber: Hürriyet gazetesi

Link
<a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=3291" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=3291</a>
Alt 07.01.2005, 08:30
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard senin beyinde hücrelerde zaten

takintili böyle bir kanca gecirmisler kicinden beyine dogru, bu kancada son kalan o üc bes hücre de artik yol alamaz olmus.
Alt 07.01.2005, 08:44
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard sizin tasmalarinizi

türkiyede müslümanlar camuriyetin kurulusundan bu yana hissetmekteler. camuriyetin kurulusundan bu yana insanlara kendi sapik laik zihniyeti insanlara zorla dayatmaya calisan yine bu laik sistemin savunuculari degilmiydi? 1924"den bu yana sistemi elestirenlerin sonunun ne oldugunu tekrarlamak mi gerekiyor?

laik sistemi din ve devleti ayiracak diye üniversite kapilarindan binlerce müslümani tekme tokat sokaklara atmadimi? niye? hic akil alirmi resmi dairelere dahi müslüman kadin örtüsünü cikararak girmesi gerekiyor. bu sapik laik zihniyetini insanlara dayatma degilde nedir?

bir kadin örtülü dikis kursu dahi veremez.

bu sapik bir zihniyetin son kipirdayislaridir.

dayatmada uzmanin kimler oldugu acik ve net ortadadir.

yine bu sapigin diger sapikliklarindan bir misal getireyim:
dinde bu yoktur vesselam bunu anlamiyan OT OT vs. diyende bilakis bu ESSEK"tir. iste bu sapik LAIK zihniyetinin düsüncesi, dünyadaki tüm dogrulari kendisinin oldugunu düsünüp kasilip kavrulmakta. ben dayatirsam dogrudur.

kilise hacli seferligini baslattiktan sonra müslümanlarin barbarligindan bahsettiginde dehsete düserdi. ama kendi vahsetini hic görmezdi. cünkü kendisi DIN adina, ISA adina öldürüyordu.

Bu sapik Laiklerde laiklik adina modernizm cagdaslik adina katlediyorlar, dayatiyorlar.

bizim gibi müslüman degil onlar. dogrular kendi tarafinda, taa ezelden beri.
Alt 07.01.2005, 09:01
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard küfür cephesinde bir gelisme yok

kuranin bir cok yerinde, toplumun ileri gelenleri peygambere karsi tavir alirken, kendilerini hos göstermeyi ihmal etmemislerdir.

biz aslinda sana inanacagiz ama su etrafinda ki capulcu takimindan vaz gecmen lazim, derlerdi mesela.

eger Allah dogru olani yani hakikati göndermis olsaydi bize gönderirdi cünkü bizler hem zenginiz hemde bu toplumun ileri gelenleriyiz. sizler ise fakir fukara, herhangi bir güce sahip degilsiniz.

bugün sivri zekali sapik laikler ne derler?sizler dogru olsaydiniz simdi amerika olmaliydiniz, demekki siz yanlissiniz amerika dogrudur.

bilgin olduklari icin dogrulari daha iyi anladik ve cagimizda nasil bir sistem olmasi gerekiyorsa onu insa ettik diyorlar laikler.

-&gthalbuki peygamber en dogrusu idi ve hic amerika olmadi. tam tersine o günler boyu birer hurma ile idare ederdi.
Hz. Ali"nin ikinci bir kiyafeti yoktu. islam tarihi Hz. Ali"nin sehadetine kadar bu ilkeler dogrultusunda hareket etmistir.

demekki zengin ve güc sahibi olmak Allah"in murad ettigi gibi varlik gayesine uygun bir hayat tarzinin ifadesi degildir.

ibrahim ethemin macerasi bu konuda cok ilginctir. üstad necip fazil güzel yazmis hikayesini.
Antwort