| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Türk demokratini cici göstermek istiyen ve illada atatürk iyi bir insan dir diyen ikide bir dinin icine bunu sokanlari unutmusa benziyorsunuz.
Ne yazikki kendi kendinizi yaktiniz zorla güzellik olmaz hem her insaninda illa sizin gibi düsünmesi gerekmiyor deyilmi. |
|
||||
![]() Sirnaktaki kömür Urfadaki pamuk Istanbullarda islenmiyormu?
Sizin caylar ve findiklarda bizim oralarda üretilsin nolcak yani? CEyranimizlan istanbulu aydinlatmiyormusunuz hani demokrasi vardi vani Arablarin sizlerden örnek almasi lazimdi........ |
|
||||
![]() daha dünya seni ne oldugunu biliyor Seh Atana tabtigin icin yüz vermiyor.
bir Afrikali zenci bile size rest cekti Sehlere deyil. Mandele neden Atatürk baris ödülünü ret etti Sehler yüzündenmi yoksam Insan haklarinin cignendigi bir ülke yüzündenmi.... |
|
|||
![]() B harfi koyuyorsun ? ayrica " eyer" degil
" eger" yazilir. Komik olma ![]() Ya türkce yazin ya da almanca. Yazara taninacak saygi, yazarin yazdiklarina ve okurlarina gösterdigi saygidan ibarettir! |
|
|||
![]() dün aksam cok yüksek paralar toplandi.Ekranin alt seridinde, para hibe edenlerin isimlerini geciyorlardi...cok bekledim fakat ben bir tane türk veya arap ismi göremedim.Gectiysede milyonda bir gecmistir.Neredesiniz? Dinimizde yardimseverlik, fitr ve zekatin yeri hani yüksekti..hani komsumuz ac iken biz tok uyumayacaktik. Bu konuda en önemli nokta herseyini kaybetmis insalara yardim etmektir.
Nerede sucuk ve döner imal eden firmalar nerede öger..nerede gazi... Onlar sadece hürriyet gazetesinde tüm sayfa ilan verip bayram kutlamasini bilirler. |
|
||||
![]() fransiz kalir.
delihiyarcik: Allah ayetinde devamli yaratmakta oldugunu beyan ediyor. O bu alemde devamli müdahalede bulunmakta oldugunu ifade ediyor. cahil cühela bati teolojistler Allah"in insanligi yaratip elini etegini geriye cektigini düsünüyorlar. Halbuki islam böyle birsey söylemiyor. eger dünyanin bir yerinde deprem oldu ise, bunun yaraticisi yine Allah"tir. Allah inkarci kavimleri cezalandirdiginda, nuh tufaninda oldugu gibi, cocuklarda ölüyor. bu cocuklarin sucu ne idi? Yaratan Allah! "Sen kullarini cezalandiracaksan, senin kullarin istedigini yapabilirsin affedersen buda senin lütfundandir"(ISA nin duasi). Hostur bana senden gelen Ya gonca gül Ya hilatü yahut kefen Kahrinda hos lutfunda hos! islamist laik kesim burada Allah"in müdahalesini kabul etmeleri mümkün degil, cünkü o zaman Allah"in herseye muktedir onlardan daha güclü olduklarini itiraf etmeleri gerekecek. mesele bu kadar basit. müslümanlar niye baskalarinin cezalandirilmalarindan hoslaniyor bunuda anlamak güc. |