Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.01.2005, 10:42
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard yazmiyacaktim ama

ginede yazayim sizin nereniz demokratki 80 yillik tarihiniz kan kokuyor onada demokrasi diyorsunuz

gerci diyer bati ülkelerinin demokrasiside kanli sadece görünüste insanliktan bahsediyorlar

senin tc nin Saddam dan Kaddafiden farki yokki onlarda heykellerini dikiyorlardi ve rejimlerini kanli savunuyorlardi
Alt 03.01.2005, 10:54
Benutzerbild von bigpuma
Neuer Benutzer

Standard Kanli türk lirasi

Türk lirasi ne kadar gecenlerde deyersizseydi okadarda kanliydi.

Üzerindeki beton kemal fotosunu bence yeni türk lirasindan indirmek lazim.

15 sene boyunca enflasyonla Dogu Bölgesini sömüren TC ve tuvalet kagidi kadar deyerindeki lirasi millete kan kusturmustur.

Doguda barajlar yapildi millete ozamanin parasi deyerinde fiyatlar bicildi 100 milyon luk bir arazije fiyat bistilar ama o yüz milyonu hemen vatandasa vermediler.

10 sene sonra paralari verildi vatandasin ama 100 milyonun deyeri tuvalet kagidi kadar deyerliydi?

Simdi size soruyorum bumu örnek Islam ülkesi bumu insan haklarina saygida bulunan bir ülke.

Türk lirasi milyonlari milyarlari bize tanitti ama Kanli oldu bu is insanlari hice sayan sonrada onlara hakaret eden Diktatör Kemalin TC si su son günlerde yikilmak üzere.

Zorlan o serefsizin rejimini millete cici göstermek istiyenler bir ginsinler nasil kendi milletini sömürüyor o ülke görsünler.

Doguda barajlar yapiliyor ama bosaltilan köylülere paralari verilmiyor hayvanlar yerine koyuluyorlar.

Hastaneler yok ama bizim bosaltilmis köylülerin paralariylan Istanbullarda sarhoslar icin lüks hastaneler yapiliyor bizim tonraklarin paralariylan oralar aydinlatiliyor.

Petrolde üretiliyor bakir kömür ve diyer madenler cikariliyor Istanbul izmit bursa gibi illere tasinip ordaki Türk oglu türklere rahatlik sagliyorlar.

Ben öyle demokrasinin icine edeyim birde bizim millet göc ettimi sehirlerimizi kirletiyorlar diyorlar.

Dogudaki madenler enerji ve pamuk paralari neden dogu milletine birakilmiyorda bir iki serefsiz kemaliste birakiliyor.

Türk lirasi gecenlerde kanliydi milyonlar milyarlar yaziyordu üzerinde kimini ac birakti kiminede kanli ekmek yedirdi.

Hakkimi helal etmiyorum ben o köpeklere benim tobragimin paralariylan bati illerinde otobahnlar yapan fabrikalar acan lüks okullar yapip edensiz kisilikliz insanlar yetistiren.

Diktatör kemalist devletine hakkimi helal etmiyorum Haram olsun.

Vergilerimizi veriyoruz üretiyoruz tüketime gelince bati illerinde üretilenleri mecburen almaya zorlaniyoruz.

Kanli türk lirasi 15 sene boyunca Dogu milletine kan kusturmustur.
Alt 03.01.2005, 10:57
Benutzerbild von bigpuma
Neuer Benutzer

Standard TC rejimininde kiliselerden

ne farki varki onlar gibi icki iciyor onlar gibi yasamaya calisiyorsunz tek birseyiniz eksik oda hiristiyan olmayisiniz

hiristiyan olsaniz belki daha iyi olur ne bileyim bu türlü yasantiylan kendinizi daha rezil ediyorsunuz
Alt 03.01.2005, 10:58
Benutzerbild von bigpuma
Neuer Benutzer

Standard lann anguttt

yunanistanin trabzona gelib lazlar üzerinde DNA testi yaptigini hic duymadinmi sanki karadenizde hiristiyan olan yok 2 kurusa dininizi deyil Ananizi satarsiniz siz?
Alt 03.01.2005, 12:53
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard gelismede ölcü

gelismede ölcü ne?
cikita muzla!
uganda da gelisme bizden fazla.
(Ozan Arif)

nede olsa cumhuriyetin kurucusu hosuna gitmeyenlerin kellesini ucurmakla problemleri cözmüs ve cagdas bir devlet kurmustu. ve tabii ki bu kurucunun pesinden gidenlerden onlardan farkli yapmiyacaklardi, yapmadilarda. sIk sIk ihtilaller, basbakanlar asmalar, böyle demokrasiye kurban olsunlar.

birde müslümanlara karsi ayricalik muamelesi yokmu. severim böylelerini.

"sen türbanlisin atatürkün memleketinde konusamazsin","biz olmasaydik daha inek arabasi ile gezecekti bunlar" ve buna benzer daha bircok pervasiz laflar.

yinede bu devlet vatandasini sever, ama basbakanin hanimi dahi olsa, kurucusu batici modernist oldugu icin, resmi davetlere basbakan esini getiremez diye düser bu demokrat müslüman.

bunun haricinde bu cagdas modern müslüman demokrat türkiye cumhuriyetinde devlet terörünü anlatan kissalari saymiyorum.

ortadoguda hakikaten örnek bir islam demokrat cumhuriyeti türkiye. baska iyisi yok. iyisi olsada arap oldugu icin onlari saymiyoruz.
Alt 03.01.2005, 12:53
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard gelismede ölcü

gelismede ölcü ne?
cikita muzla!
uganda da gelisme bizden fazla.
(Ozan Arif)

nede olsa cumhuriyetin kurucusu hosuna gitmeyenlerin kellesini ucurmakla problemleri cözmüs ve cagdas bir devlet kurmustu. ve tabii ki bu kurucunun pesinden gidenlerden onlardan farkli yapmiyacaklardi, yapmadilarda. sIk sIk ihtilaller, basbakanlar asmalar, böyle demokrasiye kurban olsunlar.

birde müslümanlara karsi ayricalik muamelesi yokmu. severim böylelerini.

"sen türbanlisin atatürkün memleketinde konusamazsin","biz olmasaydik daha inek arabasi ile gezecekti bunlar" ve buna benzer daha bircok pervasiz laflar.

yinede bu devlet vatandasini sever, ama basbakanin hanimi dahi olsa, kurucusu batici modernist oldugu icin, resmi davetlere basbakan esini getiremez diye düser bu demokrat müslüman.

bunun haricinde bu cagdas modern müslüman demokrat türkiye cumhuriyetinde devlet terörünü anlatan kissalari saymiyorum.

ortadoguda hakikaten örnek bir islam demokrat cumhuriyeti türkiye. baska iyisi yok. iyisi olsada arap oldugu icin onlari saymiyoruz.
Alt 03.01.2005, 15:29
eniskaya

Standard Eeee duyduk

Simdi sence 1000 tane Müslüman olmus ve yüzyillardir Türk olmus olan insanlarimi tahlikeli sayiyorsun yoksa kiroluk genetiklik bir hastalik haline gelmis Milyonlarca Kirolarimi......

Sende kafadan var biraz galiba..... ya Tarihten haverin yok yada ekstra yapuyorsun...

Türkiyenin manevi Baskenti olan Trabzonda toplasan 10000 tane Laz cikaramazsin.... 1 Milyon nufüsta 10000 nin lafimi olur.....

BAk Abine sadece heli Türk kani akiyor damarlarinda..... Laz Maz diye bir semyi kaldi.... kaybolup gittiler...... ne güzel
Alt 03.01.2005, 15:44
eniskaya

Standard Senin zerre kadar hakkin yokki

Sen kim oluyorsunda hakkin var olsun.....

Ben yillardir hem devletci kimligimle dögru dürüst faydam olmadigi halde, senin Terörist kimliginle ne hakkin olabilirki....

Atataürkün senin üzerinde o kadar hakki vcarki, o hakkin yaninda sinek gibi ezilirsin...

Biraz aklini kullanirsan, senin Babanin Türk olmasini sagladi... ama sen kendini bu durumla rahat hissetmiyorsan, zaten Türk olmazsin...
Eger Türkte degilsen..... bu Forumda Ataya laf atma hakkina zaten degilsin, cünkü kanin buna müsait degil.....

Benim büyük dedelerim Tarbzondan kurtulus savasina katilmislardi, bir cok akrabalarimizdan geri gelende olmadi....

Bu adamlar devleti icin cani vermisler, senin gibi OTlarda gelip hakkimi helel LAGA LUGA...

Baska bir sey yok......

Sen Atyi anlayacak kafada degilsinki..... acaba Elmalili Hamdi Yazira Tefsit emrini kim vermis, Diyanet isleri baskanligini kim kurdurmus.....

Bak Cahil Herif.... isteyen Zinada yapar, isteyen adamda öldürür, isteyen icki icer, isteyen Kerhaneye gider...... isteyen istedigini yapar..... SANA NE..... sen baskalarinin basina ALLAH TARAFINDAN JANDARMAMI kesildin......

Demokratik sitemde her sey vardir ve var olmali... kimsenin hakkini kisitlayamazsin.....
Sen bunun pesindesin... Kanunlar nizam intizam var... herkes yaptiginin karsiligini kanunlar cercevesinde görür....

Ama sen kalmis senin Kiro dinini bizlere dayatmaya......

Ben senin Müslümanligini kabul etmiyorum edemem, cünkü ben Tefsir okudum, hemde cesit cesitlerini.... Senin sölediklerin yalan sifatina girmekte...

Simdi Bir Elmalili yada bir Süleyman Ates yada diger Üniversite Hocalari anlamayacakta sizler anlayacaksiniz ??????

Ben Üniversitede okudum ama Kurandan okumadim Matematigi yada gidip Hocadan ders almadim....

Demekki devlet isleri ile dinin fazla alakasi yok, en azindan hepsi Kuranda yazmiyor....
Kuran sadece cerceveyi verir, degerleri ürten ayarlayan insanlardir....

Ama buda akilli insanlara mahsustur... Enayilere degil
Alt 03.01.2005, 15:58
eniskaya

Standard Elbet bizde iyisi yok

Ayni Süleymanci Kara Hocalar gibi konusuyorsun...

Sen aban bir adam bulki Atatürk onun dedesini yada babasinin kellesini kestirmis olsun......

Bunu söyleyen kesinkez Yunan dölüdür.......

Bizim burada bazi Sülocular var, nu sorumun üzere OT gibi toplumda ortada kaldilar cik yok..... devlet düsmani ve Cahil damgasini aninda bastim kellerine ve herkeste ortamda ayni görüsü paylasti........

Bos laflarla Dünya dönmüyor...... Cahillige gerek yok......

Kaldiki Türkiye son iki yilda son yilmi yildan daha fazla geliserek tam anlamiyla bir demokrasi rönesansi yasamkata...... zamanla basi örtülülerde hem Unilere hemde Meclise girecektir, ama yavas yavas..... söyle bir Erbakan Mahlukatinin adamlari birer birer akillansinlarda ondan sonra.....

Bak Allah Erbakana öyle bir bela verdiki OT gibi ortada kaldi..... Allah iste insanlari böyle cezlandirir......

Türkiye ve Türklük her zaman Model olmustur.... iyisiyle ve kötüsüyle bizler her zaman üst seviyede oynamayi bilmisizdir.....

Senin Arap devletinde medeniyet demokrasi insan haklari dogru dürüst yokki, bizlerin ayarinda olsun...... Kral tam anlamiyla Kral..... istedigini yaptiriyor..... kelle bacak kafa usw.....

BOS BOS BOS BUNLAR dünya eneyilerin kafasi üzerine kurulmus degil..... bak Talibanlara..... benim eski okul arkadasim Taliban kilikli olmus ve onlar gibiu sokaklarda dolasiyor...

Simdi bu Müslümanda ben veya Tayip Erdogan degil.....

Olamz ya tabi, birisi ijnsan digeri hayvan
Alt 03.01.2005, 16:00
eniskaya

Standard Isbatla bakalim

hadi isbatla....

Dini isin icine katmadan anlat bakalim, cünkü ne sen nede ben Hocayiz yani Üniversitede Hocasiyiz....

Sen dini bir gec herkesin dini kendisinedir... baskasini ilgilendirmez.....

Sen demokratik bir sekilde kaynaklarini göster meclisini topla ve bilgileri yaz bakalim buraya.....

Naaaa hala duruyorsun....
Antwort