| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ulen senin gibi tipsizler zaten cim bom ludur...
![]() |
|
|||
![]() bu adamin spor tarihinden haberi yok..
atikca atiyor.. adamsa az anlamli konusur,,, fenere acik ezik der bu...bjk da gizli.. böyle tipli heriflerden bu... bol eglenceler dilerim ata böyle heriflerle..hosuna gidiyorsa böyleleri |
|
|||
![]() öncelikle senin gibi üstün zekali birisi benim ile konusma tenezzülünü gösterdigi icin sükranlarimi sunuyorum.
Simdi benimle ne konusmak istedigini anlatabilirmisin? Sirf benim adimi yazarak Futbol forumuna ne verdin? Ne demek istedin? eziklik büzüklük muhabbeti asagida kaldi. Kimin ezik kimin büzük oldugunu tartismak istiyorsan, bana gercekler ile gel. Yazdiklarinida gramer kurallarina göre yaz. Yazki herkes anlasin. Senin gibi üstün zekali degiliz. Özür dileriz. P.S. JayGAY du bist das lustigtes was mir jemals vor die Augen getreten ist. Ich dachte deine Sorte ist ausgestorben ![]() |
|
|||
![]() baskalari söylecekleri söyledi zaten
![]() kein wunder das du cim bom lu bist du minderwertigkeits beladenes kind ![]() |
|
|||
![]() ATA tesekkür ederim. Biz coktandir buralardayiz. Kimin ne oldugunu burada herkes biliyor zaten. Kimseye kendimizi tanitmaya gerek duymadik, duymayizda evelallah.
|