| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() gececek.... ve eninde sonunda cennete kavusacaktir....
Bir tane yada bir tana cenemmem yokki... 7-8 tane var herbirinden.... Insanlar kademe kademe cennet ve cehenneme girecek... Mesela Resül Yunusu Allah cezalandirdi...... Balik olayini hatirla... HZ. Muhammedi Vahyii ile uyarilarini hatirla, cünkü bunlar Kuranda yaziyor..... Üstelik Hz. Muhammed 40 yaslarinda Resül ve 23 yilda bir ehli Müslüman oldu..... Eger Resüller Cehennem serüveninden gecmeyecekse.... Allah olmalari gerek...... Sen Kuranin ruhunu anlamamissin ve Kuranin inis sebebinide anlamamissin.... Kuran tüm Insanlaigin Kitabidir... sadece Müslüman kelimesini kullananalarin degil..... Müslüman kelimesi insani azaptan kurtarmaz |
|
|||
![]() hic Kuranin ruhuna ve inis sebeplerine baktinmi....
Sevmiyorsan Hiristiyanlari terk et topraklarini..... hani sizlerin rizkini Allah veriyordu.... |
|
||||
![]() Şunlar meydanda bir nice vakıalar.
Bu vakıaları yaşamakta müslümanlar. 1. Küfür kültür aşlanması Cinayetler işlenmesi Mü’minlerin dışlanması Uygulandı bu bir gerçek. 2. Şer’i nizamdır, Hilafet Hilafetledir, Adalet Hilafetsiz hep dalalet Gitti adalet bu bir gerçek. 3. Hilafetsiz olmaz hüküm Hilafetsiz olan hakim Her hükümde zulme mahküm Zulmediliyor, bu bir gerçek. 4. Hilafeti tanımalı Derecesini bilmeli Hilafet mutlaka gelmeli Olması farz bu bir gerçek. 5. Ölüm kalım derecesi Çalışmak bunun manası Bundan başka yok çaresi Çalışmak farz bu bir gerçek. 6. İslam devleti olmadan Otoriteyi kurmadan Şer’i biat almadan Devlet olmaz bu bir gerçek. 7. İnfazı olmayan bir devlet Başkasınin kuklasıdır elbet Kukla olan olmaz Hilafet İnfaz şarttır bu bir gerçek. 8. Cihad emiri ve vali Baş kadı ve muavini Halifeye ait tayini Halifesiz olmaz bu bir gerçek. 9. İçte tatbik keyfiyeti Dışta bütün siyaseti Aleme islamı daveti Yapacak Halifedir bu bir gerçek. 10. Koruma, Tatbik ve davet, Halifeye ait evet Bunları yapamaz ümmet Bunlar Halifesiz olmaz bu bir gerçek. 11. Kaldırıldı şer’i hüküm Tüm koğuldu şer’i Hakim Geldi zülümle tahakküm Zulmediliyor bu bir gerçek. 12. Yok oldu şer’i değerler Kondu batıyı övenler Kovuldu hakkı sevenler Şeriat kalktı bu bir gerçek. 13. Hilafet şekli yerildi Demokrasi şekli sevildi Halifelik’e son verildi Hilafet yıkıldı bu bir gerçek. 14. Hilafetle gitti o islama davet Hilafetle gitti insanda saadet Hilafetle gitti devlette adalet Huzur gitti, Sükün gitti bu bir gerçek. |
|
|||
![]() sen git Allah sana Türkiyede versinde halini görelim....... inkarci Herif.... resmen Almanlardan ekmek dileniyorsun, ama Allahi öne sürüyorsun.....
Allah söyle Allah böyle...... nur Lügen sonst nichts.... Insan bu kadarda namkör olmaz yahu........ Seninkisi resmen dinsizlik ve namkörlüktür...... aklin sira Allah kelimesiyle Allahi kandiracaksin |
|
|||
![]() Hilafet falan filan....
Yahu arkadas Allah tüm insanligi Halife kilmis... daha ne istiyorsunki.... Ben bir halifeyken.... Alinin Velinin Ideolojisinden babane......... Yok seriatmista falan filan... yok DEVE..... Belki Develerde Müslümandir.... ich lache mich über euren Islam schrott.... Gide gide tam sapik bir Islam anlayisina sahip oldugunuza inanmaya basladim.... derlerdide, ama bu kadar fanatik kati ve Terörcü oldugunuzu bilmezdim.... Simdiye kadar hep Kuran disi konustun... RECM Sapikligini Kurana dayattiniz.... AMA NERESINDE YAZIYOR ????? onu bir söyleyebilsen.... Rahmetli Kemal Sunalin Filmi aklima geldi..... "SEN SEYHTEN DAHA IYIMI BILECEKSIN" Seyhte arkada elinde tesbih ile... Allah Allah diye kafasini sallar...... Tamm seizlik bir Film...... Film gibi dininiz var..... Bu kadar kaynaksiz din daha dünya üzerinde görülmemis.... eger kaynakli olsaydi herkes sizlerin gibi olmasi lagzimdi.... ama niye deil... HIC DÜSÜNDÜNÜZMÜ.... Neden DÜNYaNIN GERISI SIZLER GIBI DEGIL ???? Weisst du darauf ein Antwort.... ????? Ben binbir cesit Islam anlayis türü gördüm... hepside sizlerden iyiydi |
|
|||
![]() insani halife kilan ve insanin icinde kendi Enerjisini var eden bir Allah... yani Allah icimizde.... onu en güzelligiyle meydana cikarip salih Amel ile dünya hayatimizi süslemek....
Benim kanaatimce Islam Alemi namkörler...... A dan Z ye hepsi namkörler ve Allahi hem inkar ediyorlar hemde kendilerini adam sayiyorlar... DKurandaki dinden bey haberler... Alinin Velinin erkkelesmis ideolojisinin pesinde kosup, adamiz diye gezinip duruyorlar...... Benim sahsi görüsüm, Ilsam Aleminin su anki yöneticilerinden adam olmaz... Din ve devletislerini birbirinden ayirmadiktan sonra yüze cikmalari ASLA MÜMKÜN OLAMAZ...... Din bireysel ve evrenseldir, devlet ise degerler toplulugu ve dünyevidir... ama gelde anlat.... koyun kafalailara... Ben Pragda ekiden Avrupada 30 yil süren Mezhep kavgalarinin basladigi yeri ziyaret ettim.... adamlar 30 yil din yüuünden vura vur etmisler ve sonunda Westfälische Frieden ile dini Politikadan cikarmislarda insanlarin hayatini kurtarmislar....... Haci Hicayi ve Papazi yada Rabiyi bir isin icine sokarsan... iste bu kisiler insanligin anasini bellerler..... |