muahhahaha
demek senin derdin aslinda araplara para yedirmemek. derdin Allah"in ne ayetleri nede Allah"in birtek kuluna yardimin yetismesi.
onun icin birazda sIkti degilmi 3-4 bin euroyu muhtaclara göndermen. sIkar tabii. herkesin kari degil insanlara yardim edebilmek. ama böyle akli uckurun dibinde sIkismis kalmislar kendi acziyetini saklamak icin hacca gideceklerine onlara yardim mardim etsinler borazanlari öttürürler.
iste tipik laik/türk. tek bir insana yardim edebilecek yetenege sahip degil. tek bir insana herhangi birsey verebilecek yetenege sahip degil. ama baskasinin kicindan dökülen parcaciklari toplayip agzina sakiz etmeyi sevip ortaligi kokutmaktayi velakin becerebilmekteler.
Sen su dünyadaki tüm araplarin boku kadar olsan hicbirsey degildir. Sen bir bok bile olacak kadar degilsin cünkü.
yazik. Allah senin gibileri tarif ederken belhum edal gibi bir terim kullaniyor.
bunlar, iste enis kaya gibi(bizim oradaki insanlar söyle derler, beni bagislayin, kim s... hiyar derse bir avuc tuz alip kosar) iste hayvandan daha asagi.
120.000 insan telef oldu 1mio.dan fazla insan evsiz barksiz kaldi, bu ayaktakiminin derdi hacca giden müslümanlarin parasinin araplara gitmesi.
1mio aciya kedere katkisi bu. Allah bir ayet indirsede bu araplara para yedirmeseler.
hepsi senin gibi belhum edal olmaktansa araplara para yedirmelerinden daha izzetli bir is olamaz.
kahrolsun böyle serefsiz haysiyetsiz hamiyetsiz insanlik hainleri. Allah"in gazabi üzerinizden eksik olmasin.
|