| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bingo du hast es geraten!!! tabii üc aylarin ilk günü. niye kutlanmiyacak mi bu!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bence her kadina 40 tane gilman ve bir o kadar da yardimci olsun.Az bile. Evet önce o tarafi hak edelim tabii.Ama bu dünyada bir kadin diyebiliyor mu kocasina..oh gilmanlar beni bekliyor diye?? diyemiyor.Bu iste cok yazik. Hersey bilhassa Türklerde ve Islamda Cinsellikle ölcülüyor.Olan ve olmayan cinsellikle. (idare et ben önceki yazimda isin esprisine takildim )Yine de söylüyorum.Islamda kadin en son planda ve sirada. Bu bilhassa birtakim örf ve adet( arap dünyasinin) yaptirimi. Her ne kadar öyle olmadigi yazilsa da öyle. En son örnek..olimpiyatlarda kac tane kadin var..islam ülkelerinden ? ve neden ? Mesela
Adam berlinin göbeginde okulda kizina yüzmeyi bile ögrettirtmiyor.Bir kaza olsa bu kiz bogulsa..o adam bir daha aynaya nasil bakacak ..o da onun derdi olsun...ne diyeyim. |
|
||||
|
||||
![]() einen Modelvertrag bekommt ?
Ich meine das Tuch soll sie doch vor Blicken schützen, wozu dann noch sich präsentieren ? Oder ist es eine soziale Initiative f. Blinde ? |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() würden leute sie angucken..
wenn sich eine frau tatsächlich vor blicken schützen müsste....dürfte sie nicht mal vor die tür ![]() |
|
||||
|
||||
![]() vielleicht hat man verschleiert auch mehr Chancen ... ich meine Deine ganzen Problemzonen werden relativiert ...
neyse ... just joking .... |
|
|||
|
|||
![]() Güler inancina düskündür fakat iradesine yenik düser...
uc bes kelimeye hemen herseyi unutuverir... biranda ihanete müthis bir gerekce olur..... kendisinin beni sevdigini sanirdim ve süreklide gelirdi bana... bir gün köln de gezinirken karsima cikmasinmi,bir baska erkekle hasir nesir.... ve anladimki bir insan dan allah korkusu olmadimi,inanclida olsan,basörtüsüde taksan,nafile.... |
|
||||
|
||||
![]() sadece bu alemde tanirim
|
|
|||
|
|||
![]() Regaib Kandili
“Regaib Kandili, Yüce Allah"ýn af ve maðfiretinin istendiði , umut, huzur ve ilahi müjdelerle dolu bir gecedir. Bu nedenle, bu mübarek gece ve onu izleyen günler, yaratýcýmýza, ailemize, çocuklarýmýza, milletimize ve tüm insanlýða karþý görev ve sorumluluklarýmýzýn olduðunu bir kez daha hatýrlamaya ve hatýrlatmaya, yanlýþ ve kusurlarýmýzdan dönmeye vesile olmalýdýr.” |