| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Stimmt warum auch nicht..
Aber geben wir auch zu das es bei den Heiraten auch um Lieben handeln könnte und es bei einem geringen Satz auch zu trifft ;-) |
|
||||
|
||||
![]() ne sinirli birisi`misin sen. birak, allah agaz vermis, cahil konusuyor. yasina bagasla, öldürme, gencdir. gelecekleri örenicek daha ;-)
|
|
||||
|
||||
![]() wer weiß schon, vielleicht verliebe ich mich auch in meinem nächsten urlaub und heirate.
p.s. wo machst du eigentlich deinen urlaub dieses jahr? |
|
|||
|
|||
![]() bunun gibiler birde sokakta toplarini sallaya sallaya Erkegiz diye gecinir ...
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() wäre doch möglich, das ich dort auch genau urlaub mache. nach deiner schreibweiße scheinst du sehr sympatisch zu sein.
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sen acaba monitor kahramani misin?? cok bilmis birisine benziyorsun!! yazdiklarina dikkat derim..
hic bir disi varlik senin kullandigin o argo kelimeyi hak etmiyor, bu kisinin hangi ülkede yasadigi hic önemli degil!! egerki kadinlar senin gözünde öyle ise önce sunu unutmaki seni doguran seni yetistirende bir kadin!!! almanyada yasiyan türk kizlarini neden bukadar asigiri rencide ediyorsun??? biri öyle diye bini de öyle olacak degiller!!! hepsini bir kazana atma lütfen!!! su konuda cok sacma düsünüyorsun, belki senin tanidigin yunan veya italyan kizlari türklerle beraber degiller ama ben sana bunun tam tersi oldugunu ispat edebilirim!!! yazdiklarina bakilirsi cok gecirmis görmüssün derim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() HELAL OLSUN SANA! ! !
|
|
||||
|
||||
![]() cok haklisin
böyle kizlari zaten ben türk yerine koymuyorum artik.. lanet olsun böyle pisliklere bunlarin ailerinde hic gurur seref onur yok.. olsaydi bunalari yasatmazdi |