| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() bu ASK degil savasti sanki
- galibi SEN - sebebide SEN |
|
|||
|
|||
![]() YOK, seni bu kadar sevdigimi bilmiyordum,
"gururla" öfkemi örterim saniyordum, simdi bu gururun atesiyle yanmaktayim. |
|
|||
|
|||
![]() bir günah sanki ASKIMIZ
gözlerimden akan her damla HASRETIM SEVGILIM / HERSEYIM meger ne keybetmisim, seni canimdan cok sevmisim, affet cok gec anladim dön artik coook pismanim .... |
|
|||
|
|||
![]() Ben ASKINLA dogdum
herseyim oldun SEN BENIM NEFESIMSIN |
|
|||
|
|||
![]() Senden birsey istiye bilirmiyim?
Eger bu dünya da kavusmamiz imkansiz olursa, SENI HEP COOOK SEVDIGIMI sakin unutma. Hem bu dünya da hemde sonsuz hayatta, bütün varligima ebediyen SENINIM |
|
|||
|
|||
![]() Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin.
“Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler? Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla… |
|
|||
|
|||
![]() insanlar söyle cevap verir:
- "cünkü güzelsin" - "cünkü basarilisin" - "cünkü zekisin" - "cünkü gencsin" ben ise söyle cevap veriyorum: - bütün olumsuzluklara ragmen seni seviyorum - birbirimizden cok farkli olmamiza ragmen seni istiyorum - sen yanlis insan olmana ragmen seni arzuluyorum - basimi yakacagima bilmeme ragmen seninle gelmeyi göze aliyorum MERAK etme ben iyiyim, hic bu kadar iyi olmamistim, beni bekle seninle yanmaya geliyorum |
|
|||
|
|||
![]() bütün bu olumsuzluklara ragmen
ben gönülden inaniyorum ki BIZIM ASKIMIZ mutlu sonla bitmiyecek ASKIMIZ SONSUZ OLACAK ... Seni benim karsima cikaran YARADANA sükürler olsun! SENI SEVIYORUM GönlümünFatihi herseyden daha cok |
|
|||
|
|||
![]() Hayatimin seninle olan bölümünü bir daha acmamak üzere tozlu bir rafa kaldirdim
bitti, hoscakal |
|
|||
|
|||
![]() ama giden coktan gitmisse, careler caresizdir, bana kal de, kalayim!!!
|