| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Mahzuni Şerif - Katil Amerika | Sınıfsız Okul - Amerika Katil | © Şah Plak (dinlemek icin tiklayin)
![]() Dönemin Devrimci gençleri Amerikan emperyalizmine karşı gösteriler yaparken, Başbakan Süleyman Demirel, Amerikalıların en güzel şekilde ağırlanmasını sağlamak için Karaköy genelevlerinin boyanmasına kadar pek çok çalışma yaptı. Dönemin siyasal İslamcıları ise 6. Filo’ya karşı şükür namazı kıldılar. Devleti devleti catar It gibi pusu da yatar Kan döktürür, silah satar Amerika katil katil Japonya'yı yiyen velet Dünya'daki tek nedamet İki yüzlü kahpe millet Amerika katil katil İnsanı alçak sarısı Küstü Dünya'nın yarısı Vietnam'ın pis karısı Amerika katil katil Mahzuni der Türk milleti Çıksın gitsin elin iti Demedim mi bunlar kötü Amerika katil katil ..... TRUMP’IN HATIRIYLA SURİYE’DEN ÇIKTIK… PEKİ YA ANADOLU'DAN DA ÇIK DERSE? Bir zamanlar Beyaz Saray’da oturan sarı kafalı zat dedi ki: “Türkiye Suriye’den çıksın.” Bizimkiler de “Peki dostum!” deyip arkasına bakmadan çekildi. Sebep? Trump’ın hatırı. Daha doğrusu, papaz dostluğu. Rahip Brunson’un uğruna tehditler yağdıran Trump’a “dostum” deyip el pençe duranlar unutulmadı. Papazı verdik, Suriye'den çekildik, Yarın “Anadolu’dan da çık ey Erdoğan” derse, Ne yapacak bizim “asrın lideri”? “Papaz hatırına olur, o kadarcık da çıkarız” mı diyecek? Yoksa “Biz zaten misafiriz bu topraklarda” mı diyeceğiz? Dış politika dedikleri artık papaz pazarlığına döndü. Mesele memleket değil, mesele kim kimin hatırını daha çok gözetiyor. Sonuç? Papaz dostluğu baki, halkın iradesi nadasa bırakılmış. Geändert von KIRKTA_BIT (14.06.2025 um 21:15 Uhr). |