| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() hem simdi anladinmi ne demek,hep biliyordum..)
|
|
||||
|
||||
![]() Geçen hafta Atatürk düşmanı iki meczubun gözaltına alınmasının intikamı bugün 19 Mayıs'ta Atatürk Cumhuriyeti'nin kalesi Sözcü'ye operasyon.
|
|
||||
|
||||
![]() o kadar cok yemek yedimki,karnim agriyor..insallah patlarim sizde kurtulursunuz bende..)))
|
|
||||
|
||||
![]() 19 Mayıs 1919 tarihi Milli Mücadele’nin başlangıç tarihidir. Çünkü 16 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile hareket eden Mustafa Kemal Atatürk bu tarihte yani 19 Mayıs 1919’da Samsuna ayak basmıştır. İtilaf Devletleri tarafından işgal edilen güzel yurdumuzu kurtarmak için bu tarihten itibaren çalışmalar başlatan Mustafa Kemal Atatürk 3 yıl boyunca amansızca devam edecek olan istiklal ve bağımsızlık mücadelemizin de fitilini ateşlemiş ve nihayetinde vatanımız düşman işgalinden tamamen kurtarılmıştır. Daha sonrasında ise cumhuriyet ilan edilmiştir. Atatürk'ün, Samsun'a varış tarihi olan 19 Mayıs tarihi Atatürk’ün isteği üzerine "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak ilan edilmiştir. Zira Atatürk Türk gençliğini seviyor, onlara sonsuz bir güven besliyor ve Türkiye’nin istikbalinin onların elerinde ve omuzlarında yükseleceğini çok iyi biliyordu. Bu nedenle en büyük eserim dediği cumhuriyeti Türk gençliğine emanet etmiştir. Gençliğe hitaben yaptığı konuşmasında Atatürk: Ey Türk Gençliği! Birinci ödevin; Türk bağımsızlığını, Türk Cumhuriyetini sonsuzluğa değin korumak ve savunmaktır. Varlığının ve geleceğinin biricik temeli budur. Bu temel senin en değerli güven kaynağındır. Demektedir. İşte Atatürk Kurtuluş Savaş’ımızın başlangıcı sayılan ve kendi hayatının ve Türk milletinin hayatında önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs’ı bayram ilan ederek Cumhuriyeti emanet ettiği Türk gençliğine bu sebeple armağan etmiştir. 19 Mayıs; 1981 tarihinden bu yana "Atatürk'ü Anma Günü" olarak da kutlanmaktadır. Bunun nedeni ise Atatürk’ün bir söyleşisi sırasında: "Ben 19 Mayıs'ta doğdum" demesindendir. |
|
|||
|
|||
![]() Gerçekten de anlama (irfan) yuvası ancak sübyanlar senin kadar irfana nail olamadan...!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() malum üc aylardayiz,ramazana sayili günler kaldi..
Allahin özgür yarattiklarini , cematler kendilerine köle yapmi$.Yazik deyilmi bu Allahin kullarina. Bugün camiye gittim caminin kapisini bulamadim!bizimkilerden birini aradim dedim caminin önündeyim ,giris kapisini bulamadim,beni karsiladilar,iceriye girdim... kadinlar bagira bagira kuran okuyorlar ARAPCA,sirayla tabi...30 dakkika falan kaldim..bu zihniyeti benim aklim almiyor..inanin alamiyorum. Kuran'in ve Islam'in hakki onu ya$amak deyilmidir? Insan anlamadigi bir $eyi nasil ya$ayabilir?önce anlarsin sonra ya$arsin ,normal insan zekasi bu deyilmidir? Bunlar anlamadiklari bir$eyi ya$iyorlar..Bu yaptiklari islamin ve Kuranin hakkina gecmek deyilmidir?O zaman neyi ya$iyor bunlar? Üstelik iyi dindar olduklarini söylüyorlar. Hatirlarsaniz berak Müslüman kalmadi hepisini cematler kapmi$ demistim..inanin cok düsündüm..neden? KuranI anlayabildikleri dilde okusalar"yani Türkce " o anda ya$adiklari dinin bu olmadigi ,indirilen din olmadigi ortaya cikacak...ve insanlari Allah'la kandiramaycaklar,bu insanlardan faydalanamayacaklar,kendilerine köle yapamayackalr.Allahin Kitabiyla yüz yüze gelme eyyy MÜslüman ,bana ithat et..Kurulmu$ bir dümen,helal haram ver Allahim, garip kulun yer Allahim. bakin kuranda ne yaziyor: 1.Hurafeler,uydurmalar,anlamini bilmeden okuyu$larla aldatma,aldanma.( Hadit ,14) 2.Dine sokulan uydurma,kulaktan dolma,ve iftiralarla aldatma,aldanma.(Ali Imran,185) 3.Yaldizli süslü laflarla aldatma,aldanma.(En'am,112) 4.Sefil,rezil yasayisla.aldatma,aldanma.(Ali Imran,185:En'am,70,130:A'raf 51. 5.Sakin Allah ile aldatma,aldanma.(Lukam,33;Fatir,5:hadid.. Devami: Aldati$ ve aldani$in en yikicisi.Allah ile aldatmadir..Sakin aldatici sizi Allah ile aldatmasin?Allah bizleri uyariyor,sana akil verdim sorgula,oku ve anla kulum diyor. büyüklerimden birine sordum...Kapa ceneni dedi!..)) evde konusurz dedi ..) bana biraksalar bir kac sorum olucakti birakmadiklar..))) ATATÜRK: hak olan kur'an, haksızlığı kabule vasıta yapıldı." gazi mustafa kemal atatürk Nurlar icinde yat yüce insan Geändert von Lara__ (21.05.2017 um 02:17 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bu siktigim yer, sapik, ruh hastasi, ve sosyopat dolu. Hic mi normal insan kalmadi burda? Yok denecek kadar az.
|
|
|||
|
|||
![]() Bir nikten fazla nick kullanan birisi aslinda psikologa görünsün.
Iddia ediyorum bütün nicklerin %70 birisini aittir (o kendisini biliyor ![]() ![]() Zaten bu hastalikli davranislarin yüzünden normal insan burda kalmadi. Geändert von seyrangah_06 (21.05.2017 um 17:49 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Burda bu nickimden baska, yani seyrangah'tan baska nick kullanmiyorum. Buralari fazla ciddiye de almiyorum. Ve bir nicki 10 kisi ile paylasanlar, ve sayisiz nicki olanlarin kisilik bozuklugu oldugu kanaatindeyim.
Bunlari simdi düsünüyorum konuya hitaben. Geändert von seyrangah_06 (21.05.2017 um 18:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Vaybee, su seckinpartner sitenizde reklam yapan o uzun sacli, sari bluzlu kiz kimin nesi? Burda üye mi?
![]() O uzun küpeli kiz uzak dursun ![]() Ama öbürü, o kumral uzun sacli, sari bluzlu hem kontez hem köylü kizi.. |