| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() İnsan erişemediği ciğere murdar dermiş.
|
|
|||
|
|||
![]() Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. Mutlu yıllar!
|
|
||||
|
||||
![]() Lütfen bu nicke özenle bakin (Rey_han) bir kac dakkika önce benim profilme baktigini gördüm öylesine dikkatimi cekti uzunsari sacli dudagini büzerek dinliyormus sarkilarini....bir bayan olarak ben hayran kaldim profilinde gördügüm resme..))))))) ...ja siz? yinede dikkatli olun bu cok güzel bayan bay -transe cikabilir..))
Geändert von Lara__ (16.01.2017 um 00:16 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Birşeyi görmek için girmiştim buraya.
Geldim Gördüm ve yine gidiyorum..... Hoşçakalın,Herşey gönlünüzce olsun..... |
|
||||
|
||||
![]() Kuran'i ; türkce okusalardi anlarlardi dini kullandirmazlardi
MKA'ün Nutuk ;okusalardi dü$mani tanirlardi vatanin bu duruma gelmesini önlerlerdi.. yazik müslümanim diyen türküm diyen ki$inin yapmasi gereken tek sey bu iki kitabi okumak .. Geändert von Lara__ (22.01.2017 um 00:45 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() seda sayanin evlilik programi reyting rekorlari kiriyor herkes solmazi konusuyor
Refarandum karari sonuclandi kimin umrunda.. |
|
|||
|
|||
![]() "Bi ölemedik anasini satayim" denke ich gerade. Ne yapalim bazen biz'de doluyoruz.
|
|
||||
|
||||
![]() Ho$ geldin ,hoşnutsuz sesim..
Her $eyi her zaman gerektigi gibi yapmayabilirim cünki insanim. Hani O an cikamami$iz i$in icinden..belli ki.. Hani ayip deyildi bilmemek? Belli ki bugün bildiklerimizi o gün, o karari verirken bilmiyormu$uz. Kim bilir $u an bildiklerimizi o an bilmediklerimize borcluyuz Geändert von Lara__ (27.01.2017 um 23:36 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Öyle anneler var ki, kizmiyorum ne kendime ne de bir ba$kasina,daha ziyade anliyorum ki,hepimizin oldugumuz gibi olmamizin nedeni var,$imdi anliyorum annem ve baban ne kadar cok emek harcami$ beni bu $ekilde bu ya$a getirebilmek icin..
Geändert von Lara__ (27.01.2017 um 23:35 Uhr). |