Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

SSS Takvim Bugünkü Mesajlar

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Eski 17.09.2016, 12:12
___EZEL___

Tanımlı Hikayeden Hikayeler;

Bazen burada,bu forumda öyle anlamsız öyle saçma başlıklar atıyorlar ki,insan bu kadar aptalın nasıl olupta yanyana gelip, akordu bozuk müzik aletleri ile bir orkestra oluşturduğunu anlayamıyor.Bazıları ya aptal,yada aptalları oynuyor.Padişah Hacca gitmiş mi,gitmemiş mi?Ya size ne,sizlerin tabiri ile günah veya sevap size mi yazılıyor.Bu kadar boş şeylerle uğraşmanız için para mı veriyorlar size?
Eski 17.09.2016, 12:32
nehir_29

Tanımlı Ağustos Böceği İle Karınca misali

http://www.dersimiz.com/masal/Agusto...Oku-13158.html
Eski 17.09.2016, 12:40
___EZEL___

Tanımlı ...

Alıntı:
nehir_29´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türk Hükümetine bir önerim var.
Boş işler bakanlığına(Ki bu topyekün hükümet oluyor) nehir_29 adlı arkadaşı getirsinler.
Eski 28.09.2016, 10:44
___EZEL___

Tanımlı Genel olarak Vaybee Üyelerine;

Burada şu veya bu nedenle üye olan insanlara bir tavsiyem var.Gerek aşk ilişkilerinizde,gerekse sosyal ilişkilerinizde,başkalarını sorgulayıp,onları kötümseyeceğinize.Kendinizi sorgulayıp yargılayın.Unutmayın ki her hangi bir ilişkiye yön veren bireylerin,karşılıklı fikirleri ve tavırlarıdır.Başkalarına atıfta bulunanlar,kendi yalanlarında ve yanlışlarında ısrar edip kaybolanlardır....
Eski 02.10.2016, 23:55
___EZEL___

Tanımlı Mağaradan sesler korosu;

Evet,küçük mutluluklar ve yaratıcıları çil yavrusu gibi dağıldılar.Biz seninle yine baş başa kaldık,sevgili pano.Bukalemun misali renklerin cümbüşünü izleyip,tebessümle gülümsedim,üzüldüm insanların basit,kaba,nobran tavrına.Ateşi yeni bulanlara hatırlatmalıydım aslında,tekerleğin binlerce yıl önce bulunduğunu.Baktım ki mağaralarından kafalarını çıkarıp,medenileşme gibi bir dertleri yok.O zaman onları,mağaradan sesler korosu diye çağırırsam alınmazlar?Alınmazsınız değil mi? ))
Eski 18.10.2016, 11:39
___EZEL___

Tanımlı Hikayeden İnsanlar;

Akşama kadar din islam propagandası yapıp,gerçeklerden kaçmak isteyen ne kadar çok aptal varsa,bu forum a geliyor.
Eski 28.10.2016, 10:49
___EZEL___

Tanımlı Irkçılık;

Irkçılığın bir hastalık olduğunu biliyoruz,bu aşikar.Irkçıların saçmaladığınıda biliyoruz,genel kültürleri saçmalamak üzerine kurulu nihayetinde.Fakat burada yapılan ırkçılık,tıpkı ''üzüm bağcı''özdeyişi gibi.Bunu bir yere not edin bence...Burada yapılan ırkçılığın zamanla neye dönüşeceğini kendiniz göreceksiniz....
Eski 28.10.2016, 12:13
su_testisi

Tanımlı

cok mu korkuyorsun

Alıntı:
___EZEL___´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Irkçılığın bir hastalık olduğunu biliyoruz,bu aşikar.Irkçıların saçmaladığınıda biliyoruz,genel kültürleri saçmalamak üzerine kurulu nihayetinde.Fakat burada yapılan ırkçılık,tıpkı ''üzüm bağcı''özdeyişi gibi.Bunu bir yere not edin bence...Burada yapılan ırkçılığın zamanla neye dönüşeceğini kendiniz göreceksiniz....
Eski 28.10.2016, 12:40
___EZEL___

Tanımlı :)))

Alıntı:
Size demedim mi ben bu karakterleri tanımazmıyım?Bakın nasılda niyet ortaya çıktı?Türübünlere oyunları devam edecek.Haberiniz olsun istiyorsanız,beni izlemeye devam edin
Eski 28.10.2016, 15:43
su_testisi

Cool canim sikkin bu ezele

Alıntı:
Size demedim mi ben bu karakterleri tanımazmıyım?
"Siz" kim? Cinlerin mi

Alıntı:
Bakın nasılda niyet ortaya çıktı?
Su sana görünüpte, bana görünmeyen nedir acaba?
En iyisi söyle yapalim: Elma dersem cik, armut dersem cikma, elmaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alıntı:
Türübünlere oyunları devam edecek.Haberiniz olsun istiyorsanız,beni izlemeye devam edin
Ne oynuyorsun yoksa zeybek mi?