| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sen beni benden koru rabbim.AMIN
|
|
|||
|
|||
![]() Foruma yeni zırvacılar ve saçma zırvaları dolmuş yine?
Bukalemuna taş çıkartan karakterlere sahip olanların,başkalarını yargılaması,çok komik oluyor gerçekten.En doğrusu ne biliyormusunuz ?Bu tipleri hiç yokmuş gibi saymak,hiç olduklarını hatırlatmak..... |
|
||||
|
||||
![]() Dünya miras listesinde yer alan 1000 yillik Westminster sarayini Kacaksarayla birmi tutuyorsun? Göbegini kasirken ampul kafani gereksiz seylere yorma
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sanki sahte bir sultan,sonunun geldiğini anlayınca 1000 odalı salon yaptırmış gibi... ''Saraylar yıkılır saltanatlar çöker, bu günden yarına,bir direnenler birde yarınlar için gidenler kalır''şiiri de bana müthiş birşeyi hatırlatıyor.Neyi biliyormusunuz?Kanlı bir diktatör ve onun çanak yalayıcılarının sonunu..... |
|
|||
|
|||
![]() Bir akebeli,konuşmasına yol köprü ve allah diye başlıyorsa,bilin ki o cahildir ve konuşmaya gerek yoktur,boşuna nefes tüketmenin manası yok,yıkımdan kurtulamayacak sizin zihniyetiniz....
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Hem ben seni ciddiye alıp yazmadım,yalanınızın sonunu yazdım.Akebe nin sonu.... Anladığım kadarıyla,burda iftira atan,10 larca sahte nickle giren birisin,seni adam diye ciddiye alıp yazmam..Blok listeme girdin,çünkü gereksiz ve sıkıcı birisin.Aynı zamanda sahtekar.... Geändert von __KAAN__ (22.06.2015 um 20:28 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Belki *öt seklinde tasarlansaydi, sizin gibi girip cikan *öt killarinin ruh halini yansittigi icin bir sanat eseri olarak kabul edilebilirdi
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() bazı insanlar sürekli bir şeylerin altını çizerler nedense, misal pacavralar'in, işte bunun üstünü de
çizsen mi? Sanat'dan cok anlar yaaa,dogu$tan sanatkar ruhludur bizim $amaroglan.. Geändert von Lara_ (23.06.2015 um 00:12 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() yaşamlarına bir kez bile dışarıdan
bakamamış insanların, gerçekten dürüst olabileceğine inanmıyorum ,böyle insanları sevmiyorum. onlar da beni. herşey karşılıklı |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|