| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Ben senin yerinde olsam onlarin gönlünü almaya bakarim.. Geändert von seyrangah (16.04.2015 um 23:37 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Neyse ben karismayim simdi, ben diyecegimi dedim. Gerisi de bende kalsin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ne dedin bilmiyorum ama beni bilenler yanimda OT ta$imiyacagimi cok iyi bilir... iftira,yalan ,karalama, bu soysuzlarin kaninda var bunlar aileden tecrübeli ,yeti$me tarzlari.. yüzsüz olurlar köpege ho$t dersin kacar,bunun gibilerinde bir köpek kadar guru yok,yani köpek kadari bile olamiyorlar Geändert von Lara_ (16.04.2015 um 23:05 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
yok. Bende onlara cevap vermeyi birak okumuyorum bile. Okumadan siliyorum. Onlardan birisi olsaydi inanirdim ama Lara gibi dindar, efendi, terbiyeli birisi kendini ucuza satmaz. Gözümle görsem bile inanmam, ki gerisini artik siz düsünün! Insanlarin bir bir birileriyle görüsmelerinde bir sakinca görmüyorum. Söz konusu baska birisi olsa "aceba" derdim ama Lara'da zerre kadar süphem yok. Ben her zaman Allah icin dogrudan yanayim ve dogru bildiklerimden yanayim. Bunlari ben yeri gelmisti söylemistim, ama bu ayip ve kötü seyleri dallandirip budamak benim kisiligime ters düsüyor. Bu konun kapanmasini diliyorum! Kul hakkina giriyor! Allah'tan korkarim! Geändert von seyrangah (16.04.2015 um 23:27 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Su ellerin tasi hic bana degmez, ille dostun güllü yaralar beni demisti zamaninda Sivas'li Koca Haydar lakabi ile ün yapmis Pir Sultan Abdal..
Pir Sultan Abdal'im can göge agmaz Hakk'tan emr'olmazsa (i)rahmet yagmaz Su ellerin tasi hic bana degmez Ille dostun gülü yaralar beni.... Neyse fazla ciddi yazmak istemiyorum bu saate ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wie schnell die Mittagspause vergeht. Und heute habe ich einen Marathontag. Was können wir jetzt essen? iItalienisch, persisch, oder last but not least türkisch?
Aber auf keinen Fall indisch. 1000 yillik tandir'i tandoori yaptilar.. Und ich mag ihre Vielgötterei nicht. Und ich mag auch ihre Einstellungen zu Frauen nicht |
|
||||
|
||||
![]() MENDIL YERINE MI???? COH AYIP ETTIN BE ABIS!!!!! SEN KOYU MÜSLÜMAN DEGILMIYDIN GARDAS??????
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
HA SIxXXXTIRrrrrrrrr!!!!!! YÜZSÜZ KARI!!!! TTTTTT DOSTUNA GÜVENME YINEDE SIXXXXERLER SENI BURDA!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|