| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Igneyi baskasina batirmadan önce cuvaldizi kendine batir
|
|
||||
|
||||
![]() zenginliğinin güzelliğinin ve şımarıklığının yanında bir de zeki/akıllı bir kız ise tadından yenmez. ondan sonra değmeyin yaptıklarından aldığı zevkin keyfine. bir elinde sigarası diğer elinde kahvesi bütün gün oturur yaptıklarının tadını çıkarır.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Das hast du falsch verstanden, oder du hast es dir nicht vollständig oder gar nicht angehört. Hier die Wahrheit: https://www.youtube.com/watch?v=-Tq4it34TUA Birak 6 yasinda evlenmeyi, adam kücük yasda cocuklarini evlendiren ebeveynleri kiniyor. |
|
|||
|
|||
![]() Belki öyle olabilir ama benim icin kinamak yetmiyor. Böyle seyler tahammüle gelemez.
Dünyada Islami kücük düsüren ve insanlari Islam'dan sogutandan söylemerden birisi de bu.. Hz. Muhammed, Hz.Ayşe ile Kaç Yaşında Evlendi? / Caner Taslaman |
|
|||
|
|||
![]() Sorgulamayan insan cahildir, sorgulatmayan insan ise zalimdir..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ya müslümansin yada degilsin, ya islami yasiyorsun yada yasamiyorsun. Ben bu sanalda ne "sözde müslümanlar" okuyorum diger insanlara iftira atiyorlar yani SEYTANIN usakligini yapiyorlar. Birde burda "dinsiz" damgasi yiyenler var, ama bakiyorumda bu sözde dinsizler KIMSEYE IFTIRA ATMIYOR, kimseyi rahatsiz etmiyor. SIZ kimsiniz ki insanlara "dinsiz" veya "dindar" damgasi vuracaksiniz. Kimde "IMAN" kimde "PARA§ var bunu sirf YARADAN BILIR!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Senin yaptigin dogru mu? Yanlis bir haberi arastirmadan paylasiyorsun. Bu daha iyi mi? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Alevilik meshep degil. Pasa mesheplerden bahsetmiyor, alevilerden bahsediyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ama su da bir gercek Aleviler basta olmak üzere bir cok insan, din bu mu? Dindarlar bu mu? Eger buysa, gerekmez deyipte uzaklasanlarin haddi hesabi yok. Insanlari Allah'in dininden sogutmak icin kim ant icmisti? Seytan! Bu davranislarla kime hizmet ediyorlar! Artik ben bu kadari söyleyim, zerre kadar akli selim olan kisiler de bu soruya cevabi kendileri versinler.. Geändert von seyrangah (06.04.2015 um 10:55 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
(Peygamberin yasadigi dönemde meshep varmiymis, meshepler ne zaman cikmis diye bir arastir) =önemli olan meshep degil ISLAMin kendisidir ve alevilerde MÜSLÜMANDIR. sirf yazmak icin yaziyorsun MANTIKLI tek bir düsüncen, yazin yok!!! |