| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Wer mit 20 kein Kommunist ist, der hat kein Herz. Und wer mit 40 noch einer ist, der hat kein Hirn.
Geändert von seyrangah (02.04.2015 um 20:57 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Salih'in gazina geldik ve Banu'nun gazabina ugradik. Salih'e sosyaldemokrat görüste, olsam olsam ortanin solunda oldugumu anlatmak, Banu'ya da üc cesit müslümanin oldugunu. Birinci kategori dindar müslümanlar, ikinci kategori dindar gecinenler ve ücüncü kategori de dinden gecinenlerin oldugunu anlatmakta bir hayli zorlandim.
Arkadaslar, insanlar her an degisiyor. Hepimiz degismek zorundayiz eger ilerlemek istiyorsak. Dünya dünün dünyasi degil. Bildigimiz gercekler, yasadigimiz ve ugruna canini vermek istedigimiz idealler de degisti ve kimi zamandan anlamini yitirdi. Bir Dersimli'nin Trabzon'da sevgiyle karsilanmadigi sürece. Bir Trakyali, örnegin bir Babaeskili'linin Van Yüksekova'da kendini evinde hissetmedigi sürece gidilecek daha cok yolumuz var. Sen Banu, bana Almanya'dan örnek vermistim. Almanya'da bir katholik hristiyanin Bertold Brecht okumasi normal bir olgu. Türkiye'nin de o günleri görmesini istiyorum ben. Allah birdir Peygamber Hak Rabbül alemindir mutlak Senlik benlik nedir bırak Söyleyim geldi sırası Kürtü Türkü ne Çerkezi Hep Ademin oğlu kızı Beraberce şehit gazi Yanlış var mı ve neresi Kurana bak İncile bak Dört kitabın dördü de hak Hakir görüp ırk ayırmak Hakikatte yüz karası Binbir ismin birinden tut Senlik benlik nedir sil at Tuttuğun yola doğru git Yoldan çıkıp olma asi Yezit nedir, ne kızılbaş Değil miyiz hep bir kardaş Bizi yakar bizim ataş Söndürmektir tek çaresi Kişi ne çeker dilinden Hem belinden, hem elinden Hayır ve şer emelinden Hakikat bunun burası Şu alemi yaratan bir Odur külli şeye Kadir Alevi Sünnilik nedir Menfaattir var varası Cümle canlı hep topraktan Var olmuştur emir Haktan Rahmet dile sen Allah'tan Tükenmez rahmet deryası Veysel sapma sağa sola Sen Allah'tan birlik dile İkilikten gelir bela Dava insanlık davası… Geändert von seyrangah (02.04.2015 um 21:46 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() hatalarini yüzlerine vurmadigimiz
icin kendilerini kusursuz sanan insanlar var Geändert von Lara_ (02.04.2015 um 23:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Güleceksin; Hem düzeni, hem de üzeni bozmak icin....
|
|
||||
|
||||
![]() Wenn es temporär auf der Oberfläche ruhig ist, dann brodelt es in der Tiefe ;-)
|
||||
|
||||
![]() Düsünüyorumda bu forumda olumsuz hava var! Madem Insanlari önemsiyoruz o zaman olumlu hava olusturalim da gelen giden faydalansin...
bazen kendimizi bir kenara atalim, toplumun halini hatirinida düsünelim. Nasil olur sevgili arkadaslar? |
|
||||
|
||||
![]() hayat kisa hala di$leriniz varken gülümseyin..
|
|
||||
|
||||
![]() En sevdigim sözlerden biri ona aitti..
|
|
||||
|
||||
![]() kör öldü badem gözlü oldu
|