| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   I'll take you to a gay bar!  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Elimi sallasam ellisi, basimi sallasam tellisi..Erkekler, ooooo icim sIkIliyor. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   bile bile gönlüme yan diyemem, sözüm ona ask icin aglayamam, yüregimi daglayamam. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Akasya kokan gecelerde türküler söyleyip dolasirdin sen Birer biere dökülen hecelerde kendi yüreginle yarisirdin sen Sagolsun ucan kuslar cicege durmus agac Yasasin sevdalilar sevdalim hayat... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Yigidim ya sana gücüm yetmiyor Ne sevdigin belli ne sevmedigin... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Konuya ilaveten; Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar-ı Namus şişesini taşa çaldım kime ne Gah giderim medreseye ders okurum Hakk için Gah giderim meyhaneye dem çekerim kime ne !!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Konuya ilaveten; Tek bir cümle istenmiş, ama tek cümleye sığmadı sel oldu aktı. Affınıza mazharım bunun için. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Konuya ilaveten; Sofular haram demişler bu aşkın şarabına, Ben doldurur, ben içerim, günah benim, kime ne? (!) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Ne kalır ne gider Ne başlar ne biter Ne zaman seni görsem Aklım nevinden gider | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Sen degildin bendim bendim vurulan  Dag cicegi kokulu gelinim Aysem Kac bahar gecti sensiz acili habersiz Serin sabah yeli taze bahar dali Yüregi devrime sevdali Aysem.... |