| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Kenan, ben bana yakisani yapmadim karsimdakine yakisir seyi yaptim! Anlayacagin senin seviyene indim. Bazen insan bilerekte olsa lades yapiyor. O an dogrusu buydu.
Sen ettigin küfürleri unuttun mu? Insanin annesini oropcu cocugu dersen, hangi reaksyon bekledin benden? Gel, pispis gel pispis ![]() Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 09:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Was denkst du was du damit erreichen kannst, in dem du die Dinge aus ihrem Kontext heraussreisst und in völlig andere Zusammenhänge einbettest? Hmmm??
Was es auch sein soll, du wirst es nicht schafften. Looser ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kenan, das war eine spezielle Beschreibung für Dich.
Lass uns wie erwachsene Menschen mal unterhalten? Ich will dich treffen, aber damit ich dich erkennen kann erwarte ich, dass du ein foto von dir reinstellst. Zeig mir dass du ein Mann bist, sonst werde ich das Gefühl nicht los, das Du eine Frau bist, die mir nachstellt! Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 09:31 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ben seninle adam adama, erkek erkekge, yigitce, mertce görüsmek istiyordum. Eger senin de niyetin ciddiyse sartlari yerine getir. Gerisi tangur tungur bos teneke gürültü kirliligi, ya da gerisi artik Ankara'nin baglari...
Kenan'cigim senin yaran baska. Hadi neyse aslamin seni gözlerinden öpüyorum. Bu konuyu da icine ederek kapattin ya, helal olmasin sana. Ama sana kizmiyorum da cünkü fitratinin geregini yapiyorsun. Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 09:48 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Das hört sich für dich nur deswegen so an, weil du das so haben willst. Du musst mal zwischen den Zeilen den Subkontext lesen.
Und, und noch was, keiner fällt auf deine billigen Ablenkungtaktiken rein.. |
|
|||
|
|||
![]() Sapina kadar erkek oglu erkegim elhamdüllilah. Dedesin bababasi Pehlivan Deli Mehmet Yemen'de sehit olan, diger dedesinin iki kardesi de Canakkale de sehit düsen yigitlerin yigit torunuyuz biz. Bizler Bursalilar gibi olmayiz! Bizler Ankara'da seymen, Ege de Efe, Erzurum'da Dadasiz!
Höt degince göt anlama! Sende bir kivilcim erkeklik varsa, geregini yaparsin! |
|
|||
|
|||
![]() Yemezler kocum yemezler, ben escinselere bir sey demedim benim sözüm meclisten disari sanaydi.. Kendine yandas arama! Yandas medya yok burda!
Ehh? Ne yapacagiz simdi? |
|
|||
|
|||
![]() Sen adama böyle mir el öptürürsün... Allah'a canini almaya töntön...
|
|
|||
|
|||
![]() hahahaha, Kindergartenscheisse! Evet Kenan'cigim, simdi isim basina geciyorum. Kedi oldun olali bi fare yakaladin ve dogru söz söyledin...
Bilal'a da benden selam söyle harbi cocuk! |
|
|||
|
|||
![]() Sen en iyisi Bolu sancaginin beylerbeyi Mehmet bey'e Ruhsen Ali'nin selamini söyle.. Eger tanimadiysa Köroglu dedin miydi atinin seki$inden anlar
![]() Benden Selam Olsun Bolu Beyi'ne Çıkıp Su Dağlara Yaslanmalıdır At Kişnemesinden Gargı Sesinden Dağlar Seda Verip Seslenmelidir Düşman Geldi Tabur Tabur Dizildi Alnımıza Kara Yazı Yazıldı Tüfek İcat Oldu Mertlik Bozuldu Eğri Kılıç Kında Paslanmalıdır Köroğlu Döner Mi Kendi Şanından Ayirir Çoğunu Er Meydanından Kırat Köpüğünden Düşman Kanından Çevre Dolup Şalvar Islanmalıdır Heeyyy, heeeyyyy ![]() |