| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Güneydogu akp sayesinde bölünüyor! ey 50% suc ortaklari, sizden hesap sorulacak er gec!
hic kurtulusu yok bunun! Tabiki sonunda Türk Milleti ayaga kalkacak ve böldürmeyecek! |
|
|||
|
|||
![]() bak bak
yazanda yok, ulan sizin Türklügnüzden süphe ederiz biz. Bu büyük millet, iki büyük imparatorluk kuran (Roma ve dogu Orhun Türk devletleri Imparatorluklari - bu selcuk han dan baslayan dönemi de kapsar), büyük Timur ve cengiz Han Imparatorluklarini kuran bu millet iste su anki haline bakin. reziller sizin Türklügnüzden cok ve cok süphe ederiz. |
|
||||
|
||||
![]() Tarihi saptirmayin!
Mogollar ayri bir irktir.Cengizhan AriTürkdegildir nerdeyse kizilderelileri bile Türk göstereceksiniz Türkleri barbar gösteren bütün zihniyetleri kiniyorum! Türkleri üstün kilan Takvadir.Islamdir Gitin müslüman olmayan türklerin yasantisina bir bakin ! Müslüman olmayan bir almandan , bir ermeniden,bir cinganeden bir kürtten, hicbir üstünlük göremezsiniz. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kimmis bu müslüman olmayan Türkler onu merak ettim ??? Yanlis anlama, bilmiyorum da ondan sordum. ![]() ![]() ![]() Yoksa sen baska birsey mi demek istedin ??? |