| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() immerhin googeln kannste.
|
|
|||
|
|||
![]() Dada pek bir ise yaradigin yok. Ama en azindan bizleri güldürüyorsun. Sayende hem forumda Hemde özelden, kizlarla cok güldük
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bebischhh zur Info, googeln ist mein Beruf ![]() ![]() ![]() oy oy oy, da da da, aha, ich lieb dich nicht, du liebst mich nicht, aha, da da da.... Sing ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() benden söylemesi
|
|
|||
|
|||
![]() Ah sen ne güzel ne güzel gülüyorsun Kýz sen ne güzel ne güzel bakýyorsun Karþýnda duramaz inan hiç kimse Bakýþlarýnda sen herkesi görüyorsun O tatlý dilin güleryüzün Ýnan ki yürek hoplatýyor Farkýnda deðil misin Herkes peþinden koþuyor Kýz seni alan yaþadý Dertlerini de boþadý Mest oldu vallahi Jest oldu ===>>> Grins, das denke ich eher weniger, aber wenn doch, dann muss ich ihn enttäuschen, ich stehe nicht auf Jungs, wie unten bereits ausgeführt, ich stehe auf Männer ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Türk olmaktan gurur duyuyorum. Jede Frau ist eine Göttin, aber ich bin froh eine türkische Göttin zu sein
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() @ Sade
Türkiye ve cevresindeki topraklara bakarsak: dünyanin en Güzel köselerinden birisi, Dünyada yetisen bitkilerin, hayvanlarin hemen hemen hepsi türkiyede yetisiyor. Gecmis tarihi ile medeniyetede besiklik yapan topraklarin insanlarida dünyanin baska yerlerine nazeren daha özel, daha Güzel olmasin ![]() Tabi genlerimiz gittikce karisiyor o yine ayri; Ben eski topraklardan genellikle bahsediyorum |