| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Islam zaten Anti Feminin bi din dir ... 72 Huri den bahsediliyor ... kadinin hakki nerde ? ama 9 ya$inda bi cocukla evlenmek ... cayiz helal ... dininizin temelinde var zaten ... Pädophilie |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Neyse keyfine bak,ben onlari blokladigim icin yazdiklarini göremiyorum,yadayazamiyorum ya,o acidan söyledim...Biri kopyalayinca görüyorum yanliz....neyse zaten benim cikmama lazim..... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
AKP'ye oy vermistir diyorsan, bunu da goster. Kuran'da bu soz geciyorsa, onu da goster. GOSTEREMEYECEKSIN. Nokta. Demek ki yalan iddialarda bulunuyorsun. AKP'ye oy verenler arasinda 1 bozuk cikiyorsa, CHP'den milyonlarca bozuk adami tek tek burada gostermeye gerek bile yok. Ateistler sonsuza kadar cehennemde surunecek. 3:12 - O inkârcı kâfirlere de ki, siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız. Orası ne fena bir döşektir. 3:106 - O gün bazı yüzler ağarır, bazı yüzler kararır. Yüzleri kararanlara: "İmanınızdan sonra küfrettiniz ha? Öyle ise inkâr etmenize karşılık azabı tadın" (denecektir). 4:56 - Şüphesiz ki âyetlerimizi inkâr eden kâfirleri biz yarın bir ateşe atacağız. Derileri piştikçe azabı duysunlar diye, kendilerine başka deriler vereceğiz. Çünkü, Allah gerçekten çok güçlüdür, hüküm ve hikmet sahibidir. 6:27 - Onların, ateşin üzerinde durduruldukları zaman: "Ne olurdu dünyaya döndürülseydik, Rabb'imizin âyetlerini yalanlamasaydık da müminlerden olsaydık" dediklerini bir görsen! 7:40 - Bizim âyetlerimizi yalanlayan ve onlara inanmaya tenezzül etmeyenler var ya, işte onlara göğün kapıları açılmayacak ve deve (veya halat) iğne deliğinden geçinceye kadar onlar cennete giremeyeceklerdir. 2:19 - Yahut (onların durumu), gökten boşanan, içinde karanlıklar, gök gürlemesi ve şimşek(ler) bulunan bir yağmur(a tutulmuşun hali) gibidir. Yıldırımlardan ölmek korkusuyla parmaklarını kulaklarına tıkarlar. Oysa Allah, inkârcıları tamamen kuşatmıştır. 8:36 - Mallarını, Allah yolundan engellemek için sarfeden o kâfirler, hiç şüphesiz yine onu sarfedecekler. Varsın sarfetsinler, sonra o yüreklerine inen bir acı olacak, sonra da mağlup olacaklar. Zaten kâfirler toplanıp cehenneme gönderilecekler. 8:37 - Allah, murdarı temizden ayırdetmek için ve bir de murdar kısmını birbiri üzerine bindirip hepsini bir araya getirmek ve topunu birden cehenneme koymak için böyle yapar. İşte bunlar o hüsran içinde kalanların ta kendileridir. 9:35 - O gün o altın ve gümüşlerin üstü cehennem ateşinde kızdırılacak da bunlarla alınları, yanları ve sırtları dağlanacak (onlara): "İşte bu kendi canınız için saklayıp biriktirdiğiniz şeydir. Haydi şimdi tadın bakalım şu biriktirdiğiniz şeyin tadını!" denilecek. |
|
||||
|
||||
![]() Ne zaman erkek olup delikanli gibi bir tartismanin icine gireceksin ya da ne zaman korkmadan direkt isim kullanarak hitap edeceksin? Yoksa hep boyle kiz gibi blok arkasina saklanip laf atmaya mi calisacaksin? Dinsiz imansiz PKK'li terorist.
|
|
||||
|
||||
![]() haydiii hayirli haftasonlari Müslüm alemi ://
http://inciswf.com/muslumanlar.swf dammnn +21 die leben den Islam Wort für Wort ... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
okumadim .. tek sorunununz ISLAM ! |
|
||||
|
||||
![]() bu gezegen de her millete yer var ...
kürtüne de türküne de TR icince dahil (irkci olmayin) ama Müslümanlar ...kafa kesin .. http://inciswf.com/muslumanlar.swf güzzzellll ..bugün de en az 40 IS militan gebermi$ ... |
|
||||
|
||||
![]() 35:37 - Onlar, orada şöyle feryad ederler: "Ey Rabbimiz! Bizleri çıkar, yapageldiklerimizden başka salih bir amel yapalım." (Onlara): "Size düşünecek olanın düşüneceği kadar bir ömür vermedik mi? Hem size uyarıcı da gelmişti. O halde azabı tadın. Çünkü zalimleri kurtaracak yoktur." (denir).
57:13 - O gün münafık erkekler ve münafık kadınlar o iman edenlere şöyle diyeceklerdir: "Bize bakın da sizin nurunuzdan alalım?" Onlara: "Arkanıza dönün de nur arayın!" denilir. Aralarına kapılı bir sur çekilir ki, onun içinde rahmet, dışında da azap vardır. 15:43 - Şüphesiz ki onların hepsine vaad edilen yer cehennemdir. 21:100 - Orada onların bir inlemeleri vardır. Bunlar orada (sağır olup) bir şey de işitemezler. 23:104 -Orada dişleri sırıtır halde iken ateş yüzlerini yalar. 2:161 - Ama âyetlerimizi inkar etmiş ve kâfir olarak can vermiş olanlara gelince, işte Allah'ın laneti, meleklerin laneti ve insanların laneti hep onların üzerine olsun. Geändert von Bosphorus_ (18.10.2014 um 12:13 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zaten sorun da burada
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sizin hayatinz bizim ki gibi degerli degil .. siz ahiret icin ya$iyorsunuz ... tomurcuk memeli 72 Huri ...$arap dolu irmaklar ... (bu hayata yapamadaklariniz) bizim tek hayatimiz var ... |