| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ne yüksek mevki ile sevin, ne de düşkün olduğuna üzül.
|
|
|||
|
|||
![]() Başkalarından takdir bekleyenler, saadetlerini başkalarının eline bırakmış zavallılardır.
|
|
|||
|
|||
![]() "Kalp Sırrına Erenler; Neler Yapar, Bilir Misin...?" "Kızmazlar... Küsmezler... Kırmazlar... Kırılmazlar... ...Her Şeyde Bir Güzellik Bulurlar... "Hiçbir Şeyi İnsanoğlundan Bilmezler ; "Rab’binden Bilirler’ Her Şeyi ;Ondan Umup Beklerler... Ve, Susarlar...Susarak Konuşurlar.. Hz MEVLANA |
|
|||
|
|||
![]() Başkalarına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar. Pisler, pisliklerini yapar ama sular da temizlemeye çalışır. Bir kimseyi tanımak istiyorsan, düşüp kalktığı arkadaşlarına bak. Yeryüzü ile dağda aşk olsaydı, gönüllerinde bir ot bile bitmezdi. Bazen diyorum ki; "ne olacak söyle gitsin".. Sonra diyorum; "Söyleyince ne olacak, sus bitsin" ... Resimler ister haberleri olsun,ister olmasın,hepsi de ressamın elindedir,o elden çıkar. Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa; Allah da onu başkasına muhtaç etmez. Hz. Mevlana |
|
|||
|
|||
![]() Olduğun Gibi Görün ya da Göründüğün Gibi Ol Güneş gibi ol şefkatte, merhamette. Gece gibi ol ayıpları örtmekte. Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte. Ölü gibi ol öfkede, asabiyette. Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Mevlana Celaleddin Rumi |
|
|||
|
|||
![]() Koyun beni hak aşkına yanayım, yolumdan dönüp, mahrum mu kalayım? Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan. Pir Sultan Abdal Geändert von Beyazguel60 (13.10.2014 um 14:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Biri sana sırtını çevirirse üzülme, böylece dostunla düşmanını ayırt etmiş olursun. Hz. Ali |
|
|||
|
|||
![]() İnsanlarla öyle geçinin ki öldünüz mü ağlasınlar size; sağ kaldınız mı sevgiyle çağrışsınlar sizin için. Hz. Ali |
|
|||
|
|||
![]() Dostlukta ileri gitme, olur ki o dost bir gün düşman kesilir; düşmanlıkta da haddi aşma, olur ki o düşman bir gün dost olur. Hz. Ali |
|
|||
|
|||
![]() Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. Hz. Ali |