| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ayağıma beyinsiz sakız yapıştı galiba
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sagir duymaz uydururmus!
Sana oraya gel ben bana haber ver bende iki dakka sonra ordayim demistim. Herkesin ne oldugunu zaten herkes görüyor manbee! Senin niyetin bozuk, yoksa gelmeden önce bana haber verirdin. Ama senin maksadin gelmek melmek degildi. Sen cok gürlüyorsun ama yagdigin yok manbee! Hatirliyorsan, bak sen gelmesen ben seni bulurum demistim. Sende internette güvenmistim. Ama meslegim geregi internet benim icin yedi tepeli bir sehir degildir ve burda hatiri herkes tarafindan sayilan bir hanim efendiyi sözde desifre edecegim diye ismini cismini aciklamastin o da burda bi sirf senin adini söylemisti gerisini ben buraya geldigimde devlet dairesinde calisan bir bayan arkadas sagolsun hatirimi kirmadi, seni elimle koymus gibi buldum. Aramizdaki farki görüyormusun manbee? Ben iddia etmem bahse girmem! Bunlar benim hayat tarzima aykiri seyler! Ben yaparim dedim mi yaparim, Roma'yi da yakarim dersem, yaparim bilirsin ![]() Zitat:
Geändert von Ask_Sehidi (29.05.2014 um 15:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bugün yanlislika bir salyangozu cignemistim. Yapis yapisti sonra bir sekilde temizledim. Yanlislika bir kurbagaya basmis olmayasin? Onlarin deri sivisi yapiskan olurmus
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Tarih: 10.06.2013 Zitat:
Zitat:
Zitat:
Simdi nasil aciklayacaksin bu iftiralarini??? Gelelim senin sözünün kiymetine. defalarca gelecegim deyip gelmeyen sen degilmisin. hatta son defa 01.06.2014'e kadar gelecektin. Önümüzde 2 gün kaldi. bakalim defalarca gelecegim deyip kendisini bile "sey" ilan eden bir sahsin sözü ne kadar kiymetliymis. |
|
|||
|
|||
![]() Bu da ne manbee? Ayni Buhari'nin hadislerinin sahih oldugunu ispatlamak icin kendini kaynak göstermesine benziyor!
Sana ne sirket adresimi verdim ne de baska bir seyi. Sen geldin mi gelmedin mi? Geldiysen niye haber vermedin? Bunun lami cimi yok! Ben sana adres verdim mi? Verdim! Sana oraya varinca bana haber ver dedim mi dedim? Sen bunlari al gözüne sok, belki yakindan daha iyi görürsün! ![]() Zitat:
Geändert von Ask_Sehidi (29.05.2014 um 15:25 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ich bin mir sicher, der-/diejenige wird mit seinem/ihrem Lieblingswort, die nächsten Tage immer wieder verfolgen. Wenn nicht innerhalb der nächsten 5 Minuten. Es muss ein neurotischer Zwang sein. Unsagbar dem zu entgehen. Im Inneren schreit eine Stimme "Du musst das Wort wieder-holen! Schreibe mich nieder. Ich herrsche in deinem Gehirn und in deinem Körper. Lass mich raus, und vielleicht wirst du mich los! Befreie dich durch schreiben 'michhhhhhh'hihihihi.... Das Woooooorrrttt... Der Ringgg, das Woohooohoooorrrtttt, mein Rinnggg, mein Worttt, ..." |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ramazanda ankaradaydin diyen sensin. ben tarihlerle ispat ettim yalanini. bak sana o alintilarda kendine ne dedigini yaziyor. hatta yazdiklarini niye sildin diye soruyor ![]() hadi yalanlarina alistik ama kendine adres yanlissa ...... demeni niye sildin??? |
|
|||
|
|||
![]() Ben elbette Ankara'dayim! Ankara'da olmayan sendin manbee! Sen öyle laf kalabaligiyla gercekleri göz ardi ettiremezsin manbee! Ankara'dayim diyen sendin. Orda olmayanda sendin! Bak 6 ayda yine bir kac haftaligina gidiyorum, sende ordamisin?
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hatta starbuckin terasi oldugunu ve manzarayi nasil bilsin? bak ramazan ayi deyip yalan söyledin. simdi tarihler vererek yalanin ortaya cikinca ankarada degildin diyerek daha önceki yalanini ortaya koyuyorsun. her halükarda yalanci oldugunu kabul ettiginin farkindamisin??? bu zat ankarada degilse niye iftira atip ramazanda oradaydi dedin derler... bu zat verdigin adrese gelmediyse bu kadar detayli nasil bilebilir ve danismada calisan bayani ismini nasil bilebilir derler... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sen gec onlari gec, bana haber verdin mi? Vermedin! Anlasmamiz böyleydi! Yoksa sen hep bu yöntemle mi yola cikiyorsun? Düz ovada yolunu sasirdigini simdi daha iyi anliyorum!
Gelecek adam, adam gibi haber verir! AKP'lilerde erkeklik ve erkekligin gerekleri artik kalmadi mi? Hep mi isiniz gücünüz kaypaklik? Zitat:
|