Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.05.2014, 14:52
Benutzerbild von timeraiser
timeraiser timeraiser ist offline
Erfahrener Benutzer

timeraiser eine Nachricht über ICQ schicken timeraiser eine Nachricht über AIM schicken timeraiser eine Nachricht über Yahoo! schicken timeraiser eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

ayağıma beyinsiz sakız yapıştı galiba
Alt 29.05.2014, 14:54
Ask_Sehidi

Standard

Sagir duymaz uydururmus!
Sana oraya gel ben bana haber ver bende iki dakka sonra ordayim demistim.
Herkesin ne oldugunu zaten herkes görüyor manbee! Senin niyetin bozuk, yoksa gelmeden önce bana haber verirdin. Ama senin maksadin gelmek melmek degildi.
Sen cok gürlüyorsun ama yagdigin yok manbee! Hatirliyorsan, bak sen gelmesen ben seni bulurum demistim. Sende internette güvenmistim. Ama meslegim geregi internet benim icin yedi tepeli bir sehir degildir ve burda hatiri herkes tarafindan sayilan bir hanim efendiyi sözde desifre edecegim diye ismini cismini aciklamastin o da burda bi sirf senin adini söylemisti gerisini ben buraya geldigimde devlet dairesinde calisan bir bayan arkadas sagolsun hatirimi kirmadi, seni elimle koymus gibi buldum. Aramizdaki farki görüyormusun manbee?
Ben iddia etmem bahse girmem! Bunlar benim hayat tarzima aykiri seyler! Ben yaparim dedim mi yaparim, Roma'yi da yakarim dersem, yaparim bilirsin

Zitat:
Zitat von manbee Beitrag anzeigen
hatirliyor gibiyim sen adres verip bu benim adresim degilse (seyim) demistim. o adrese gelip seni bulamayan gelip burada senin o dedigin (sey) oldugunu herkese duyurdu.

bak simdi söyle bir teklifte bulunuyorum sana.

senin dediklerin dogru degilse ne olacagini (hani bir zamanlar diyordun) acikla bende sana yalanci oldugunu ispat edecegim.

Geändert von Ask_Sehidi (29.05.2014 um 15:00 Uhr).
Alt 29.05.2014, 14:57
Ask_Sehidi

Standard

Bugün yanlislika bir salyangozu cignemistim. Yapis yapisti sonra bir sekilde temizledim. Yanlislika bir kurbagaya basmis olmayasin? Onlarin deri sivisi yapiskan olurmus

Zitat:
Zitat von timeraiser Beitrag anzeigen
ayağıma beyinsiz sakız yapıştı galiba
Alt 29.05.2014, 15:11
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Ask_Sehidi Beitrag anzeigen
Sagir duymaz uydururmus!
Sana oraya gel ben bana haber ver bende iki dakka sonra ordayim demistim.
Herkesin ne oldugunu zaten herkes görüyor manbee! Senin niyetin bozuk, yoksa gelmeden önce bana haber verirdin. Ama senin maksadin gelmek melmek degildi.
Sen cok gürlüyorsun ama yagdigin yok manbee! Hatirliyorsan, bak sen gelmesen ben seni bulurum demistim. Sende internette güvenmistim. Ama meslegim geregi internet benim icin yedi tepeli bir sehir degildir ve burda hatiri herkes tarafindan sayilan bir hanim efendiyi sözde desifre edecegim diye ismini cismini aciklamastin o da burda bi sirf senin adini söylemisti gerisini ben buraya geldigimde devlet dairesinde calisan bir bayan arkadas sagolsun hatirimi kirmadi, seni elimle koymus gibi buldum. Aramizdaki farki görüyormusun manbee!
Ben iddia etmem bahse girmem! Bunlar benim hayat tarzima aykiri seyler! Ben yaparim dedim mi yaparim, Roma'yi da yakarim dersem, yaparim bilirsin
bak erdal sadece yalanini ispat etmek icin bunlari paylasiyorum.

Tarih: 10.06.2013

Zitat:
Zitat von Zülfiqar
arkadaslar ankara ziyaretimde size cok ilginc bir sey anlatayim.

bana adres verip gel diyen bir kisiyi ziyarete gittim. ankarananin en uc kösesindeki adrese vardigimda bir alis veris merkezinde buldum kendimi.
gözlerime inanamadim adreste yanlislik varmi diye düsündüm ama adres dogruydu.

bu adresi veren kisinin insaat sirketini aramak icin danismaya gidip böyle bir sirketin varligini sordum.
danismadaki bayan insaat sirketi yok dedi ve güldü. size kat planini göstereyim dedi ve sirketler listesini bana gösterdi.

starbucks terasinda biraz oturup kahvemi ictikten sonra yoluma devam ettim.

bu adres veren arkadas simdi ne olmus oluyor
Zitat:
Zitat von the_last_time
Ha siktir lan ordan amina kodugumun pic kurusu ben öyle senin dedigin gibi yeminler etmen, ama anan orospu oldugu icin sen bunlara alisiksin galiba..

Lan oropsunun kötünden cikan pic kurusu?

Sen kim gelmek kim Kenan? Nam-i diger orospu cogu!!
Zitat:
Zitat von Zülfiqar
oc lastosch,
daha önce ankara ziyaretimde kactin ve bunu inkar ettin.
o zamanda yazdiklarini silip bu serefsizligini örtmeye calistin.

bak bu sefer cok net resim ekledim.

acikca burada seni oc ilan ediyorum!!! o verdigin adreste ve etrafinda insaat sirketi yok!!!!

danismada tüm sirketlerin listesini gördüm, hatta kadin gülümseyerek burada insaat sirketi ne arasin seklinde cevap verdi

ne mal oldugun ortada. önceleri serefini bile kurtaramazken simdi oc oldun.

ps. arkadaslar "oc" lastoschun kendi tabiriydi. bana adres verdiginde bu adres yanlissa orospucocuguyum dedi!!!

pps. arkadaslar aranizsda oc lastoscha yazdiklarini niye sildigini sormak isteyen varsa özelden sorsun. burada fazla ezmeyelim bu oc'yi
Ramazan 09.07.2013'de basladi

Simdi nasil aciklayacaksin bu iftiralarini???

Gelelim senin sözünün kiymetine. defalarca gelecegim deyip gelmeyen sen degilmisin. hatta son defa 01.06.2014'e kadar gelecektin. Önümüzde 2 gün kaldi. bakalim defalarca gelecegim deyip kendisini bile "sey" ilan eden bir sahsin sözü ne kadar kiymetliymis.
Alt 29.05.2014, 15:18
Ask_Sehidi

Standard

Bu da ne manbee? Ayni Buhari'nin hadislerinin sahih oldugunu ispatlamak icin kendini kaynak göstermesine benziyor!
Sana ne sirket adresimi verdim ne de baska bir seyi. Sen geldin mi gelmedin mi? Geldiysen niye haber vermedin? Bunun lami cimi yok! Ben sana adres verdim mi? Verdim! Sana oraya varinca bana haber ver dedim mi dedim?

Sen bunlari al gözüne sok, belki yakindan daha iyi görürsün!

Zitat:
bak erdal sadece yalanini ispat etmek icin bunlari paylasiyorum.

Tarih: 10.06.2013

Ramazan 09.07.2013'de basladi

Simdi nasil aciklayacaksin bu iftiralarini???

Gelelim senin sözünün kiymetine. defalarca gelecegim deyip gelmeyen sen degilmisin. hatta son defa 01.06.2014'e kadar gelecektin. Önümüzde 2 gün kaldi. bakalim defalarca gelecegim deyip kendisini bile "sey" ilan eden bir sahsin sözü ne kadar kiymetliymis.

Geändert von Ask_Sehidi (29.05.2014 um 15:25 Uhr).
Alt 29.05.2014, 15:27
Benutzerbild von timeraiser
timeraiser timeraiser ist offline
Erfahrener Benutzer

timeraiser eine Nachricht über ICQ schicken timeraiser eine Nachricht über AIM schicken timeraiser eine Nachricht über Yahoo! schicken timeraiser eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Bugün yanlislika bir salyangozu cignemistim. Yapis yapisti sonra bir sekilde temizledim. Yanlislika bir kurbagaya basmis olmayasin? Onlarin deri sivisi yapiskan olurmus
Ich weiss es nicht! Auf jeden Fall scheine ich etwas sehr unglückliches getroffen zu haben, das jetzt an mir hängt und sein/ihr ProfilierungsGlück an mir versucht.

Ich bin mir sicher, der-/diejenige wird mit seinem/ihrem Lieblingswort, die nächsten Tage immer wieder verfolgen. Wenn nicht innerhalb der nächsten 5 Minuten. Es muss ein neurotischer Zwang sein. Unsagbar dem zu entgehen. Im Inneren schreit eine Stimme "Du musst das Wort wieder-holen! Schreibe mich nieder. Ich herrsche in deinem Gehirn und in deinem Körper. Lass mich raus, und vielleicht wirst du mich los! Befreie dich durch schreiben 'michhhhhhh'hihihihi.... Das Woooooorrrttt... Der Ringgg, das Woohooohoooorrrtttt, mein Rinnggg, mein Worttt, ..."
Alt 29.05.2014, 15:31
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Bu da ne manbee? Ayni Buhari'nin hadislerinin sahih oldugunu ispatlamak icin kendini kaynak göstermesine benziyor!
Sana ne sirket adresimi verdim ne de baska bir seyi. Sen geldin mi gelmedin mi? Geldiysen niye haber vermedin? Bunun lami cimi yok! Ben sana adres verdim mi? Verdim! Sana oraya varinca bana haber ver dedim mi dedim?

Sen bunlari al gözüne sok, belki yakindan daha iyi görürsün!
bunun ne oldugu acikca ortada.

ramazanda ankaradaydin diyen sensin. ben tarihlerle ispat ettim yalanini.

bak sana o alintilarda kendine ne dedigini yaziyor. hatta yazdiklarini niye sildin diye soruyor

hadi yalanlarina alistik ama kendine adres yanlissa ...... demeni niye sildin???
Alt 29.05.2014, 15:34
Ask_Sehidi

Standard

Ben elbette Ankara'dayim! Ankara'da olmayan sendin manbee! Sen öyle laf kalabaligiyla gercekleri göz ardi ettiremezsin manbee! Ankara'dayim diyen sendin. Orda olmayanda sendin! Bak 6 ayda yine bir kac haftaligina gidiyorum, sende ordamisin?

Zitat:
bunun ne oldugu acikca ortada.

ramazanda ankaradaydin diyen sensin. ben tarihlerle ispat ettim yalanini.

bak sana o alintilarda kendine ne dedigini yaziyor. hatta yazdiklarini niye sildin diye soruyor

hadi yalanlarina alistik ama kendine adres yanlissa ...... demeni niye sildin???
Alt 29.05.2014, 15:41
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Ben elbette Ankara'dayim! Ankara'da olmayan sendin manbee! Sen öyle laf kalabaligiyla gercekleri göz ardi ettiremezsin manbee! Ankara'dayim diyen sendin. Orda olmayanda sendin! Bak 6 ayda yine bir kac haftaligina gidiyorum, sende ordamisin?
gitmeyen biri orada danismalikta calisan bayanin ismini nereden bilsin?

hatta starbuckin terasi oldugunu ve manzarayi nasil bilsin?

bak ramazan ayi deyip yalan söyledin. simdi tarihler vererek yalanin ortaya cikinca ankarada degildin diyerek daha önceki yalanini ortaya koyuyorsun.

her halükarda yalanci oldugunu kabul ettiginin farkindamisin???

bu zat ankarada degilse niye iftira atip ramazanda oradaydi dedin derler...

bu zat verdigin adrese gelmediyse bu kadar detayli nasil bilebilir ve danismada calisan bayani ismini nasil bilebilir derler...
Alt 29.05.2014, 15:44
Ask_Sehidi

Standard

Sen gec onlari gec, bana haber verdin mi? Vermedin! Anlasmamiz böyleydi! Yoksa sen hep bu yöntemle mi yola cikiyorsun? Düz ovada yolunu sasirdigini simdi daha iyi anliyorum!

Gelecek adam, adam gibi haber verir! AKP'lilerde erkeklik ve erkekligin gerekleri artik kalmadi mi? Hep mi isiniz gücünüz kaypaklik?

Zitat:
gitmeyen biri orada danismalikta calisan bayanin ismini nereden bilsin?

hatta starbuckin terasi oldugunu ve manzarayi nasil bilsin?

bak ramazan ayi deyip yalan söyledin. simdi tarihler vererek yalanin ortaya cikinca ankarada degildin diyerek daha önceki yalanini ortaya koyuyorsun.

her halükarda yalanci oldugunu kabul ettiginin farkindamisin???

bu zat ankarada degilse niye iftira atip ramazanda oradaydi dedin derler...

bu zat verdigin adrese gelmediyse bu kadar detayli nasil bilebilir ve danismada calisan bayani ismini nasil bilebilir derler...
Antwort