| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   lan senin mayan bozuk sikimin salagi | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Zitat des Tages oder Jahres ??? ich bin seit mehr als 3 Jahren auf Twitter unterwegs .. ich muss schon sagen:  das war bisher das beste was ich gelesen habe  ) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Aziz Nesin "Yürekten seven kadınlar, ağlayamazsa ölürler..." | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Karacaoğlan Dostun bahçesine yad eller dolmuş Gülünü toplarken fidanın kırmış Şurda bir kötünün koynuna girmiş Şu benim sevmeye kıyamadığım..... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Unutmak yaşamak kadar elimizin altında ve unutulmak ölüm kadar yanı başımızda. Ölüm bizi geldiğimiz yere, ‘nisyan’a götürüyor tekrar. Ölüm unutuşlara gömüyor yüzümüzü; tenimizi tanıdıklarımıza yabancı kılıyor. Yaşarken ölümü anmıyoruz o yüzden. Yaşarken ölümle aramıza sahte uzaklıklar koyuyoruz. Unutulmak korkusu bu... en çok unutulacağımızı unutuyoruz.  Senai Demirci | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Aziz Nesin Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   “Gözümüzden düşürdüklerimiz, kalbimizden düşmüyordu her zaman. Çünkü insan, gözüyle değil kalbiyle seviyordu.” K.Tazeoğlu | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Aziz Nesin Haritalara baktım, hiçbirinde evin yok. Ansiklopedilere baktım, hiçbirinde resmin yok. Sözlüklere baktım, hiçbirinde ismin yok. Aynada kendime baktım, seni gördüm. Benden başka yerin yok. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Aziz Nesin Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır! |