| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kirilma noktasi iste burasi! |
|
|||
|
|||
![]() Leute,
wozu die Bilanz um den Wirtschaftswachstum? Kann man ökonomische Interessen mit demokratischen Werten vergleichen/gleichsetzen? Was soll das bringen? "Erdogan setzt alles aufs Spiel" http://www.tagesschau.de/kommentar/erdogan294.html |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
aber es wird trotzdem immer wieder leute geben die das gegenteil behaupten aber nichts belegen können. Zitat:
ama gösteri degilde molotof ve tas atarak etrafi yakip yikanlara eylemci veya gösterici demek yanlis. bundan nemalanip devamli anayasanin 34. maddesini öne sürerek haklilik kazanmak isteyenlerde kör fanatik insanlar. Zitat:
güclenen ve küresel aktör olan türkiye baska nasil engelleyebilinir? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
aurum kadar oc lastoschta ayni yolun yolcusu. oc lastosch kendi rezilliklerini örtmek icin aurumla bir olup birbirlerinin ismi dilek ve erdal olmadigini söylediler. oc lastosch aurum toniyi tanimiyor diye bircok defa yazdi. aurumda lastoschun "adres yanlissa orospucocuguyum" dedigi lafin altinda kalinca burada bana orospucocugu demeye basladi. ama ikiside gerizekali oldugu icin aurum inkar ettiklerini tek tek itiraf etti ve simdi yine inkar ediyor. ayni sekilde o.c. lastsochta kendisine küfür ederek bir itiraf sonra itirafini silip yine inkar etmesi herseyi ortaya koyuyor. bunlar tükürdüklerini yalayan tipler. yüz zaten yok ama diger önemli sifatlar hic yok. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
wo ist Abs II ? MAdde 34 anayaasasinin birde (türkcesini bilmiyorum) Absatz II si var! bu bütün hukuk devletleri icin gecerlidir. bir örnek: alman anayasindada gecerli: Artikel 8 (1) Alle Deutschen haben das Recht, sich ohne Anmeldung oder Erlaubnis friedlich und ohne Waffen zu versammeln. (2) Für Versammlungen unter freiem Himmel kann dieses Recht durch Gesetz oder auf Grund eines Gesetzes beschränkt werden. http://dejure.org/gesetze/GG/8.html bu! türk anayasasi icinde gecerlidir! senin hakkin, baskasinin hakkini ezmedigi sürece vardir yani. hazal40 tabiki ekonomi ile demokratinin arasinda bir bag vardir. bunu 40 derece sicakta tarlada/fabrikada calisan bir ciftciye isciye anlat.ac karinla beyin calismaz, bunu bertold brecht de demisti zulfikar görüyorum 11 yil icinde neler degistigini. 8 yil sonra türkiyeye gittigimde inanamadim."halk" parklari, yesillendirmeler, yollar, sosyal evler (nihayet gecekondulardan temizlenmeler) olmus. bunu daha önce bir tanesini bile gerceklestiren varsa gelsin söylesin ve bende erdogan devletin parasini yiyor demokratiyi eziyor diyeyim. haaa 10 yil öncesi türkiyede eylemciler bu yaptiklarini bir yapsaydi. erdogandan önce demokratimi vardi? 1980 yillarda jeans yada biyikla üniversiteye gitmesi bile yasakmis. yigidi öldürün ama hakkini yemeyin. bu adam (arastirdim iki tarafada baktim sonuc), gercekten birseyler yapiyor bu ülkede! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() cacik cacik cacik. sIKIldIm cacik muhabbetinizden....
düsüncelerinizi ve bilgilerinizi birde google'siz dinlemek isterdim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() PKK'nin cikis sebebi,senin düsüncelerindir.Hic bir seye hakim degilsin.PKK kurucularinin hepsi,kürt inkarina karsilik sol örgütlerden ayrilip kürt cografyasinda örgütlemeye gittiler. Tüm düsünceleri oku,bilgi sahibi ol.Tek tarafli bültenleri takip edersen Beygirden öteye gitmezsin.Kirbaci yedikce,arkanda sana bagli olan at arabasini cekersin... Iftiraci,inkarci ve yalancilarin saksakcilarini oldum olasi sevmem... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
PKK'nin cikis sebebi acgozlulugu ve ulkeyi bolmek. PKK bir teror orgutudur, ona teror orgutu diyemeyen, onun yerine lafi geveleyip polisi devleti suclayan sen de TEROR ORGUTU SEMPATIZANISIN. Nokta. Bayagi ithamlarina 'ybsg' diyorum, terorist sempatizani seni. Egitimsiz (ozellikle tarih konusunda), cahil, ve terorist sempatizani. Daha kotu karaktere sahip olamazdi kimse herhalde ![]() Simdi 2 tane net soru soruyorumsana. Adamsan delikanli gibi cevap verirsin. 1. PKK bir teror orgutu mudur degil midir? 2. Apo bir terorist basi midir degil midir? Kivirmadan bu 2 soruya soru ver once. Burasi pavyon degil. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen 34. maddenin tamamini gostermissin, usulleri ve kosullari olan su kisim: ''Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.'' Yani daha onceki mesajimda gosterdigim Toplanti ve Gosteri Yuruyusleri Kanunu 22. Madde. Almanya'da dogup buyumus, son 2 yilini Iran'da geciren, annesi babasi abd'deki universitelerde akademisyen olarak calisan, kendisi de oldukca egitimli bir arkadasimla dun telefonda konustugumda protestoculara 'aptal' demisti. Nelerinin eksik oldugunu anlayamadigini soylemisti. Bana sordu, ben de soyleyemedim. Neleri eksik? |