Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.03.2013, 16:37
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
birak bu ayaklari lastoş, yine baskalarina hava atmak icin birseyler uyduruyorsun.

bak sana cok mühim bir tavsiyede bulunacagim:

yalanlarin bile sabit kalsa belki yutan olur.

ama iki ayda bir yaptigin isi degistirip her seferinde cok büyük sirketlerle calisiyorum numarasini kimse yutmaz.

egitimsiz, meslek sahibi olamayan, hayatinda daha calismamis, 2 sene önce evsiz kalip türkiyeye eannesinin kucagina dönen basarisiz ne anlatiyor demezler mi?

tuv-tuv bile: 'öküz 3 yildir handyladen acacagim diye avuttu beni' demisti.
ama iyiki o kizi kandirip kendini gösterdinki kizin gözleri acildi: 'der typ leidet an realitätsverzerrung' olarak bize cok net aciklamisti seni.

birak bu yalanlari, yalan söyleyeni hic sevmem ve hic sevilmezler.
Hahahahahah Hihihihhihih Hohohohohohoho

Hic gülesim yoktu lan Mülltoni Insan karsindakini kendisi gibi sanarmis. Sen hep böyle yalancimisin?

Insan karsindakini hep kendisi gibi zannedermis. Gel bulusalim, sana Ankara'daki evimi de offimi de gösteriyim.

Aramizda kalsin: Bir ilk okul terk icin bayagi da basariliyim degil mi?
Alt 11.03.2013, 16:49
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Hahahahahah Hihihihhihih Hohohohohohoho

Hic gülesim yoktu lan Mülltoni Insan karsindakini kendisi gibi sanarmis. Sen hep böyle yalancimisin?

Insan karsindakini hep kendisi gibi zannedermis. Gel bulusalim, sana Ankara'daki evimi de offimi de gösteriyim.

Aramizda kalsin: Bir ilk okul terk icin bayagi da basariliyim degil mi?
anne evinde oturan biri icin pek basari degildir lastoş

Allah konusturuyor: offimi göstereyim demek ne anlama geldigini anladik

bak lastoş öyle 'öküz gibi gülmekle' hicbir yerde basari elde edemezsin.

ps. offici lastoş, burada billy arkadasa bos vaatlerde bulunarak hayalperestligin daha unutulmadi.
billy trye dönmeden mutlaka görüselim laflar unutulmadi.
ama billy geldiginde birden agzini degistirdin. hatta billy de bunun kendisine hayri yok ki bana olsun demisti

pps.
ofis nedir? ofis her bakkalcinin cerezcinin sahib oldugu yerdir. cerezciler depolarini ofis adresi olarak verir.
Alt 11.03.2013, 16:55
the_last_time

Standard

Zitat:
anne evinde oturan biri icin pek basari degildir lastoş

Allah konusturuyor: offimi göstereyim demek ne anlama geldigini anladik

bak lastoş öyle 'öküz gibi gülmekle' hicbir yerde basari elde edemezsin.

ps. offici lastoş, burada billy arkadasa bos vaatlerde bulunarak hayalperestligin daha unutulmadi.
billy trye dönmeden mutlaka görüselim laflar unutulmadi.
ama billy geldiginde birden agzini degistirdin. hatta billy de bunun kendisine hayri yok ki bana olsun demisti

pps.
ofis nedir? ofis her bakkalcinin cerezcinin sahib oldugu yerdir. cerezciler depolarini ofis adresi olarak verir.
Bak yine yalanin tutmadi. Kendi evimde oturuyorum. Havalar isiniyor yakindan terasimda mangal keyfi yapacagim artik.

Billy ile bizim öyle bir muhabbetimiz olmadi. O Antalya'da ben Anakara'da aradaki mesafe 7 saat. O isinin gücünün pesinde bende öyle. Firsatimiz olsaydi olabilirdi. Ama sana inat onu Ankara'ya Cankaya'ya davet edecegim :-D

Burda yalan yanlis konusacagina gel kendi gözünle gör inanmiyorsun.. Yalan konusmayla daha itibarsizlasiyorsun Mülltoni.. Artik yalani dolani birak
Alt 11.03.2013, 17:12
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Bak yine yalanin tutmadi. Kendi evimde oturuyorum. Havalar isiniyor yakindan terasimda mangal keyfi yapacagim artik.

Billy ile bizim öyle bir muhabbetimiz olmadi. O Antalya'da ben Anakara'da aradaki mesafe 7 saat. O isinin gücünün pesinde bende öyle. Firsatimiz olsaydi olabilirdi. Ama sana inat onu Ankara'ya Cankaya'ya davet edecegim :-D

Burda yalan yanlis konusacagina gel kendi gözünle gör inanmiyorsun.. Yalan konusmayla daha itibarsizlasiyorsun Mülltoni.. Artik yalani dolani birak
bak hala ayni taktiklerle devam ediyorsun. biraz önce ofisi bile yazamayan offi diyen bir egitimsiz, meslek sahibi bile olamayan, 2 seneye kadar almanyada yasiyorken kendi parasini kazanamayan biri bize simdi masal anlatmakla mesgul.

lastoş birak bu kuyruklu yalanlari.

bir zamanlar insaatciydin.
sonra balikciydin.
sonra import exportcuydun.
sonra emlakci oldun
ve simdi gizli uluslararasi bir is yapan gizemli egitimsizsin

2 yil icinde kac kere is degistirdin???

lastoş daha birkac ay önce sirket nasil acilir dendiginde sen uzun sürüyor haftalar ugrastiriyor dediginde senin bir bos konusan dingil oldugunu herkes okudu.

hatirliyorsan ben senin yalanlarini düzeltip arkadaslari bir günde sirketin kuruldugunu ögretmistim.

sana tavsiyem elime bir bez ve bir kova al ve sokaktaki arabalari yikamaya basla. biraz para kazanip gecimini saglarsin
Alt 11.03.2013, 17:36
the_last_time

Standard

@Mülltoni

Yalani dolani birakta, o kadar cok merakliysan gel sana ofisimi de evimi de gösteriyim. Benim gizlim saklim yok, gelde sana gösteriyim. Ne oldugum, neyim oldugunu kendi gözünle görürsün
Alt 11.03.2013, 17:45
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
@Mülltoni

Yalani dolani birakta, o kadar cok merakliysan gel sana ofisimi de evimi de gösteriyim. Benim gizlim saklim yok, gelde sana gösteriyim. Ne oldugum, neyim oldugunu kendi gözünle görürsün
birak o ayaklari lastoş

son ankaraya geldigimde seni Melih abinin ofisine davet ettim ama her zamanki gibi döneklik yaptin.
(o zamanlar Melih abi hakkinda yalanlar savuruyordun, ama o olaydan sonra Melih abinnin ismini bile agzina alamaz oldun hödük )

istesem seni Melih abiye buldurup rezil ederim ama o kötülügü kimseye yapamam.
Alt 11.03.2013, 20:49
the_last_time

Standard

Zitat:
birak o ayaklari lastoş

son ankaraya geldigimde seni Melih abinin ofisine davet ettim ama her zamanki gibi döneklik yaptin.
(o zamanlar Melih abi hakkinda yalanlar savuruyordun, ama o olaydan sonra Melih abinnin ismini bile agzina alamaz oldun hödük )

istesem seni Melih abiye buldurup rezil ederim ama o kötülügü kimseye yapamam.
mi aceba? Öyle bir seyler yazdigini dün gibi hatirliyorum ama beni davet etmedim. Etseydin gelmeyen namert idi. Melih Gökcek duyduklarima göre blue labe Johnny Walker cok servermis.. Onunla beraber benim serefime tokusturun.

Sana bir sey söyleyim Mülltoni? Cevrem var diyorsun Esra Erol'nun programindan bahsediyorsun, tamam diyorum, lamdi cimdi cark ediyorsun. Hadi Melih abine söyle bulsun, beni, ondan sonra? Ne yapacak mis? Hadi göster kendini ve bulsun beni.. Ama bak icraat bekliyorum. Bo$ i$ler genel müdürü seni... Sen var ya cok gürlüyorsun ama yagdigin yok biliyormusun? Bilmiyorsan simdi ögrenmis oldun..
Alt 11.03.2013, 21:16
Benutzerbild von sive
sive sive ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Eger gercek bir erkek ise zaten beklemez illaki calisi versin Hanim eve

para getirsin diye.Bu zamanda da iki kisi calismadan da cok zor .Tabiki isteklere ve

arzulara bagli.Acikcasi ben hic bir erkege bagli olmak istemezdim, ama esim olacak insanda

calisilmadigi durumlarda da mükelleftir bu konuda .

Nice erkekler verdigi paranin hesabini soran cok igrenc.

Simdiki Kadinlarimiz cok egitimli ve kendine bakacagindan da cok para kazana bilme

düzeyleri var .
Alt 12.03.2013, 09:52
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
mi aceba? Öyle bir seyler yazdigini dün gibi hatirliyorum ama beni davet etmedim. Etseydin gelmeyen namert idi. Melih Gökcek duyduklarima göre blue labe Johnny Walker cok servermis.. Onunla beraber benim serefime tokusturun.

Sana bir sey söyleyim Mülltoni? Cevrem var diyorsun Esra Erol'nun programindan bahsediyorsun, tamam diyorum, lamdi cimdi cark ediyorsun. Hadi Melih abine söyle bulsun, beni, ondan sonra? Ne yapacak mis? Hadi göster kendini ve bulsun beni.. Ama bak icraat bekliyorum. Bo$ i$ler genel müdürü seni... Sen var ya cok gürlüyorsun ama yagdigin yok biliyormusun? Bilmiyorsan simdi ögrenmis oldun..
hatirlamiyorum diyerek yine siyrilma derdine düstün.

ve Melih Gökcek hakkinda atip tutarken benim tekliften sonra birden sesin solugun kesildi

Melih abi böyle iftiracilarla ne yaptigini sende iyi biliyorsun ve bunun geregini yaptigini hepimiz burada gördük

ps. bilmeyen arkadaslar icin söyle acikliyayim: Melih Gökcek hakkinda birkac konu acarak iftira ve yalanlarda bulundu bu arkadas, ama benim teklifimden sonra hepsini korkudan sildi.
Alt 12.03.2013, 15:25
the_last_time

Standard

Zitat:
hatirlamiyorum diyerek yine siyrilma derdine düstün.

ve Melih Gökcek hakkinda atip tutarken benim tekliften sonra birden sesin solugun kesildi

Melih abi böyle iftiracilarla ne yaptigini sende iyi biliyorsun ve bunun geregini yaptigini hepimiz burada gördük

ps. bilmeyen arkadaslar icin söyle acikliyayim: Melih Gökcek hakkinda birkac konu acarak iftira ve yalanlarda bulundu bu arkadas, ama benim teklifimden sonra hepsini korkudan sildi.
Sen beni cagiracaktin bende gelmeyecektim. HADI ORDAN. MELIH Gökcek kim, hani su Erzurumlu alevi Iskender Colak'i kasa olarak kullanipta nerdeyse onun hesabina 2 Milyar US-Dollar'i milletten caldigi iddiasiyla karsi karsiya kalan whisky ve rakiciyi mi diyorsun?

Yalani dolanli birak hadi git bakiyim Melih abine. Bak senden icraat bekliyorum. Bos teneke gibi ötme, yap. Yapta görüyüm adam oldugunu. Karsima cikmaya cesaretin yok, bari bunu yap. Bende Istanbul Barolar baskani Ümit Kocasakali avukatim olarak belirleyim. Brüksel'e kadar uzatirim davayi. YAP LAN ERKSEN YAP. BARI BIR ADAM OLDUGUNU GÖSTER..

Geändert von the_last_time (12.03.2013 um 15:33 Uhr).
Antwort