| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Kannst es ja mal azsprobieren baby;-) Schick mir mal deine nummer.
|
|
||||
|
||||
![]() ne vericem sana nr.? senle mi ugrasacam yürü git!!! du forumsheld:-)))
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ne lass mal neine nummer kriegst du nicht. Nachher stalkst du mich n achdem ich in dir war |
|
||||
|
||||
![]() Der wird sich nicht scheiden lassen, will dich nur in Bett kriegen.
Alte masche, wirkt bei hunter versuchen nicht aber dann beim hunter und ersten. Also immer vorsichtig sein bei männern! |
|
|||
|
|||
![]() E-Mail?? Das ist doch mal 'n Argument, um die Finger von ihm zu lassen!
|
|
|||
|
|||
![]() Warum dass denn? Wir leben im 21 Jahrhundert da macht man sowas.
Du bist doch nicht etwa Konservativ?! |
|
||||
|
||||
![]() Rajona ters oldugu icin. 21 Jahrhundert mis ne alaka. zaman ilerledikce aileye olan saygimizi da mi kaybetmek zorundayiz. evli adamlarla beraber olan kadin saygisiz sifatsiz orospudur!!!Ortada o kadar bekar varken ne gerek var??? onun bunun kocasiyla karisiyla olanin zaten kendisine de saygisi yoktur!!!
|
|
||||
|
||||
![]() cinsellik gayet dogal bir olaydir. bekar yasini doldurmus insanlarin cinsel isliskiye girmesinde ne gibi bir kötülük var??? sonucta kimse zarar görmedikten sonra herkezin kendi tercihine kalmis bisey. ne yani sen beraber oldugun kadinla yatmican mi???
|
|
||||
|
||||
![]() birak ya, kesin evlisin sikildin ve birini ariyorsun. evli biriyle yatmakla bekar biriyle yatmanin arasinda cok fark var. bekar olunca kimse aldatilmiyor. !!! evli insanin yeri esinin yanidir!! tartisacak bisey yok bunda!!!söyledir böyledir falan, evli erkekle düsüp kalkan kadin da adi kaltagin tekidir!! evli kadinla beraber olan adam da ayni sekilde. tabi bu sözler evli erkeklerin hosuna gitmez, herkez öyle düsünse kimle aldaticaklar. ??
|
|
||||
|
||||
![]() ben evli ya da beraberlik icinde olan erkeklerden uzak durmayi tercih ediyorum. agrimayan basima... degil beraber olmayi bir kahve bile icmem!!! ha adam yalan söyler bekarim ya da bosandim diye, o zaman durum farkli. ama bile bile lades demem acikcasi!!!böyle iliskiler kime hayir getirmis ki??? sonunda herkez mutsuz neden?!!!
|