| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ayni beyaa,
levos isin yattimi? kiz uymadimi. sana zaten bir kiz yetermi, güzel kardesim, beyaaa ![]() azzi, demedim mi sana, levosun bu dünyadaki missiyonu kadinlari mutlu etmekmis. sükrü, kadinlari mutlu etmek bizim isizdir. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Valla is yatti. Olmayinca olmuyor bazi seyler. Zorlamanin bir anlami yok. Ortak noktada bulusamazsa bir insan potansiyel karisiyla eninde sonunda o zaman bu iliski bitmeye mahkumdur.. Kadinlari hic akli basinda bir erkek mutlu edemez. Kadinlar kadar kendinden emin olmayan, celiskili, dün dedigi bugününü tutmayan varliklar yoktur. Erkekler bir sekilde bir ayna gibidir. Kadinlar Kaleidoskop gibi bir sey.. Ruhlari bin parcadan ibarettir ![]() Tabi hepsi icin gercerli degil bu söylediklerim ama bir cogu icin böyledir ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
medeni halini burada söz konusu yapan sensin. konusuldugunda kizanda sensin. ben senin hayatinda hasir nesir oldugun kadinlari ne yapayim, niye anlatiyorsun bunlari bana? senin hayattan beklediklerini ve umutlandigin herseyi ben coktan elde ettim, ve sanada dogru yolu gösteriyorum. bir gecelik iliskileri, degisik degisik kadinlarla hasir nesir olmak bir marifet degildir. hele hele öyle hava attigini zannetmek cahilliktir. gercekten öyle birsey varsa, sende erkeksen, ulu orta söylemen cok yanlis. kendi özel hayatini burada sergileyip kendi övdügünü zannedip yobaz oldugunu düsünmek bile istemiyorum. bundan sonra olmasin böyle seyler. asil sanat hayat arkadasini bulup onunla bir ömür gecirmek. cocuklarini iyi yetistirip iyi okullara gönderip topluma kazandirmak. sen gelmissin kirkina hala abuk sabuk düsünceler icindesin. ne zaman evleneceksinde? ne zaman cocuk yapacaksinda? ne zaman yetistireceksin? ne zaman okutacaksin? carpik düsünceler carpik hayata itiyor insanlari. sen bana ne oldugunu söyle ben sana ne olacagini söyliim. akillanma zamani gelmis levos. 40 senedir senin carpik düsüncelerin seni buraya getirdi. memnun olmadigini kendin söyledin. evlenip cocuk istiyorum diyen yine sensin. 40 sene sana basari getiremeyen, 40 sene sana aile kurdurmayan, 40 sene seni limon gibi siktiran, 40 sene seni ortalikta sallandiran bu carpik düsüncelerden kurtul artik. gel levos sen bize katil. ve basariyi, ileri görüsü, aydinligi, topluma yararli olmayi ögren. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
karsisindaki erkek olmazsa kadinda kadin gibi olmaz. erkek mutlu edemezse kadinda erkegi mutlu etmez. erkek kör kütük düsünceler sahipse kadinda ortak nokta bulmak istemez. erkek kendinden emin olmazsa kadin ona sahip cikmaz. erkegin sözüne güven olmazsa, kadinin dün dedigi bugüne uymaz. Erkegin ruh sagligi yoksa, kadinin ruhu bin parca gibi gözükür. BEN EMINIMKI BIR KADIN ERKEK GIBI ERKEK BULUNCA KADIN GIBI KADIN OLUYOR. BU HER KADIN ICIN GECERLIDIR. SUCU KADINLARDA ARAMAYALIM. ÖNCE ERKEK OLMAYI. ICINIZDEKI CELISKILERI YOK EDIP. YALANI DOLANI BIRAKIP. YARIN CEVAP VERIRIM DEYIP KACMALARI BIRAKIP. ADAM OLUN. bakin o zaman karsiniza cikan kadinlar nasil oluyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
billy dedin beyaaaa, senin dedigin gibi oldu. ama bende öyle olacagini biliyordum. ben levosa 'du bist berechenbar' diyorum ama o bana kiziyor. evlenmek istiyorsan önce evlenilecek adam olman lazim. evlenilecek adam degilsen. daldan dala atlayan olacaksin. levosun misyonu kadinlari mutlu etmek olacak ![]() sükrü dogru yolu göstermek bizim isimizdir. billy sen napiyon beyaa? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() Sen en iyisi benim ikinci sevdam olan siyaset üzerinden benimle ugrasmaya calis. Bana kafa tutacak sansin %10000'den %1000'e bire düser ![]() Geändert von Der_Levantiner (15.09.2012 um 13:29 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() azziz, ayni beyaaa,
sen birseyler biliyorsunda konusuyorsun. levosun güzel genlerinden iyi cocuk yapilirmis. adamin cani sikilmis cirkin cocuklari göre göre. ama sende hic levosa akil vermiyorsunki. insan tek basina yasamayi ögrenmesi lazim. kadanlardan ne beklenir, be yaa? saka mi geciyorsun? kadinlar´dan bir hayir gelmez. kadinlar hobby´nin altinda olan bir mesguliyet. sükrü, güzelligi yetistirmek bizim isimizdir. levos, tam üzüldüm diyemem isinizin olmadigina. biliryorsun ben evlilige karsiyim. bu cagda evlenilirmi? hepse cadi. neyse. planlarin ney? istersen sag solda rastgele cocuk yap. nasil olsa yakisikligi veriyorsun, öbürleride yetistirsin. sükrü, özgür yasamak bizim isimizdir |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Seni de evlendiririz be ya Billy. Aslinda ben kendi köyümüzden evlenmek istiyorum. Ordaki bütün kizlarin hepsi okumus. En asagi düzey ögretmenlik, bir de kendi memleketin vesaire.. Ama kader denen bir sey de var, hele görelim ve bakalim... Bir tane komsumuz var, Malatya-Arguvan'li, kizi 25 yasinda kardesim gibi görüyorum onu, benim sarma sevdigimi biliyorlar hep bana cuma günleri sarma ve özel bir salcali sosla yapiyor, o da bana hep takiliyor. Levantiner abi ne zaman evleneceksin bak güzel kiz cok. Sana kurban olani gelir, istersen sana ben önceden on tanesini seciyim onlara bi bak falan filan... Die in der Türkei sind wahre Beziehungsexperten, aber weil du selber dort wohnst weisst du ganz genau was ich meine ![]() Yakinda sira sanada gelir Billy! Es wird immer eine schönere, intelligentere etc geben. Doch wichtig an der ganzen Sache ist, dass man zu seiner Entscheidung steht... O karari yakinda sana da verdirirler.. Burasi Türkiye körle yatan $a$i kalkarmis ![]() |
|
||||
|
||||
![]() levos napiyon beyaaaa?
yok ben tek basina rahatca calisiyorum. kimseye gidip gelmiyorum. levos, hasta yapma adami. bizim türklerin igrenc geleneklerinlen ne aram olacakki. ne yapcaklarsa yapsinlar. hep rezillik. adamlar parasiz pulsuz evlendiriliyorlar. sonra herifler borcun icinde boguluyorlar. kardesim bana hersey de ama evlen deme. hem benim genlerim okadar degerli degilmis gibime geliyor. cocugum anca kölelik yapabilir. oda rezillik, beyaa senin isin de is beyaaa. kiz agliyormus. oh olsun. bize ne agliyorsa. insan kendi kendiylen gecinemiyorsa banane beyaaaa. kiz biraz büyüsün ögle bakariz. o yastan sonra aglanirmi beyaaaa. igrenc. kim aglayan kizlari görmek istiyorki? is cikartmasin. ben belki baska ülkelride arastiracagim bakalim. bizim türklerin igrenc müezzin bagirmalari insani pöff ediyor. bir erkek genelde kadinlarin güzelligine kanar. ve bir ton para gider. neyse levos, willkommen im klub. sarama felan cok yeme, kilo alirsin. six packini düsün. eh, simdi yine durmadan kari kiz mi bakcaksin, beyaa? sükrü, evlilige karsi olmak bizim isimizdir |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
yaw levos ben seninle dans etmem. bende öyle huylar yoktur. ama sen dans ettigimizi nerden cikardigini merak ettim. buna tek tarafli dans denir ![]() sana en az 10 kere kivirma dans etme dedim ama söz dinlemedin. simdide sikayet ediyorsun. kafa tutmadan bahsediyorsun ama öyle birseyde yok ortada. seni her konuda ezip gectigim apacik ortada. sonra cevap verecegim diye kivirip kacan sensin. tapmis birseylere ve gercekleri görmek istemiyorsun. gösterdigimde kivira kivira kaciyorsun. bunu yemezler levos. yobazligi birak artik. ileri görüslü aydin bir insan olmaya calis. ps. büyük konusma, konusursan tükürdüklerini yalatirlar. |