| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Allah rahmet eylesin
|
|
||||
|
||||
![]() Eledim Eledim Önlük Eledim.
Aynalı Beşikte Yavrum Bebek Beledim. Büyüttüm Besledim Asker Eyledim. Gittide Gelmedi Yavrum Buna Ne Çare. TÜRKİYEM, BAŞIMIZ SAĞOLSUN http://www.youtube.com/watch?v=C3znlSi_2mM |
|
|||
|
|||
![]() "Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin.."
Kaynak : http://www.internethaber.com/operasy...#ixzz1bEJkI17y |
|
|||
|
|||
![]() "Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin.."
Şehit polis memuru Bülent Emen şehit düşmeden bir gün önce, Facebook'ta paylaştığı "Allah düşmanın bile şereflisini versin" başlıklı yazısı |
|
|||
|
|||
![]() Herkez güzelce kardesce yasiyor, bir tek PKK'li Teröristler sigmiyor Türkiye'ye. Gercekten yaptiklari Kürt Halki icin mi yapiyorlar? Eger öyle ise, kürtler ozaman topluca Irak'a defolsun gitsinler, oraya göc etsinler. Senelerce 45.000 insandan fazla kurban oldu bu sacma sapan fikirler icin.
Ama bu terörün kaynagi nerden aceba? Hadi bir bölümü esrar satislari ile gerceklesiyor, ama bu kadar terörist ve silah sade esrar ile ayakta kalmaz. Bunlari destekliyen ülkeler var. En basta Israel ve Irak gibi ülkeler ve silah endüstrisi. Bu kadar organizeyi infrastruktur iki dagda yasiyan pkk-ayisi yapamaz. Bunlarin arkalarinda baska ülke var. Allah'in lagneti üzerilerine olsun, sehitlerimize Allah rahmet eylesin. |
|
|||
|
|||
![]() Öcalani daha neden yasatiyorlar? Dünyanin her bir yerinde sivil insanlara zarar veren Teröristler göz yumulmadan öldürülüyor (Saddam, Osama bin Laden etc.), bir tek Türkiye su Öcalan bozuntusunu idam edemiyor. Eger yapmis olsa hemen avrupali köpekler hIrlamaya baslar: Hop hop, eger EU'ya girmek istiyorsaniz, siz bu adami ömür boyu hapiste lüks bir hayat saglicaksiniz, yoksa sizi almayiz.
Ne Cin'de ne Rusya'da nede dünyanin baska yerinde karisamiyor kimse, bir tek Türkiye'nin isine karisiyorlar. Sanki Israil'in yaptigi insanlik disi pislikleri kimse görmüyormu? Esek gibi görüyorlar, ama agzini acamiyor kimse. |
|
|||
|
|||
![]() Acimiz büyük, insan konusamiyor. Bildigin tüm dogrular yalnis oluyor bu durumda. Ölenlere Allahtan rahmet, ailelerine sabir diliyorum...
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ÖCALAN ERMENI MERMENI FALAN'DA DA FILAN DA DEGIl ŞAFII KIRMANCI KÜRDÜDÜR! Geändert von Der_Levantiner (20.10.2011 um 14:56 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() warum habt ihr zweimal das thema hier eröffnet?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Warum werden diese Ereignisse von den deutschen Medien ignoriert?
|