| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() dilimin ucunda sen, gözümün önünde sen
unuturum yillari,yollari,aylari seni düslerken... |
|
|||
|
|||
![]() lanet olasi ask belasi uzak dur benden gönül avcisi
istemiyorum sevmiyorum senin gibi sahtekari |
|
|||
|
|||
![]() yaparim bilirsin!
|
|
|||
|
|||
![]() bir eskiya dünyaya hükümdar olmaz!
|
|
|||
|
|||
![]() ne habersin ne türksün
seni gören yollara dökülsün kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun cin oldun adam çarptın cellat oldun kelle uçurdun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun var mısın, yoksun. var mısın, yoksun. iki gözüm, eminim, sen yoksun. sen yoksun. bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun mor&ötesi |
|
|||
|
|||
![]() Passions that collide in me - Icimde carpisan ihtiraslar..lar..lar - Sheenayi ilk gördügümde de, simdi de.. http://www.youtube.com/watch?v=JP4xXjW97ko
|
|
|||
|
|||
![]() gözlerinde telas, yillar sence yavas
acelen ne bekle firuze |
|
|||
|
|||
![]() Unutulmush isimlerde
Bilinmez ki nasıl, nerde Shimdi yalnız resimlerde Eski dostlar, eski dostlar |
|
|||
|
|||
![]() Evvelim sen oldun, ahirim sensin.
|
|
|||
|
|||
![]() lütfen görmeyeyim seni bir yerlerde karsima cikma konusmayalim bakismayalim ne olursun. Daha fazla tükenmeye takatim yok.
|