Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Umfrageergebnis anzeigen: Türkiye - İspanya maçini kim kazanir ?
Türkiye 25 59,52%
Berabere 3 7,14%
İspanya 14 33,33%
Teilnehmer: 42. Sie dürfen bei dieser Umfrage nicht abstimmen

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 31.03.2009, 20:34
GoerenBilir

Standard

Zitat:
Zitat von kalpsiizz Beitrag anzeigen
hamit ispanya maclarında yok olsa iyi yararlanırdık sakatlık bırakmadı gitti onu , ama inşallah yinede kim oynarsa oynasın yarın yenelim ve yolumuza devam edelim , tek isteğimiz arzumuz bu ...
Yenecegiz be kalpsiz. Kim gelirse gelsin gelecekleri varsa....Görecekleri de var! ;->)
Alt 31.03.2009, 20:43
Benutzerbild von kalpsiizz
kalpsiizz kalpsiizz ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

aynen * ali samiyeni taraftarlar yarın cehenneme çevirsinlerrrrr güel bir futbol ziyafeti yaşatsın lar türk halkına 2008 den beri hasret kaldık )
Alt 01.04.2009, 21:00
GoerenBilir

Standard

Zitat:
Zitat von kalpsiizz Beitrag anzeigen
aynen * ali samiyeni taraftarlar yarın cehenneme çevirsinlerrrrr güel bir futbol ziyafeti yaşatsın lar türk halkına 2008 den beri hasret kaldık )
Bir sifir öndeyiz kalpsiz. Bu da yeter ama ikinci gol de gelirse sahane olur ;->)
Simdi sadece Bosna'yla Belcika berabere kalmasi lazim. Ali Sam Yen'den Ispanyol'lara gecit yok! Ispanyollar bastiriyorlar ama ikinci gol ile direnclerine tamamen kirariz ;->)
Alt 01.04.2009, 21:30
GoerenBilir

Standard

Erken sevinmissim, milli takima nazar degdi. Terimin gözü cikar insallah. Fark etmez adam zaten hep kördü. Dogarken kördü ölünce badem gözlü de yapan cikar onu ;-)
Alt 01.04.2009, 22:26
GoerenBilir

Böse Fatih Terim' boykot ediyorum

Bu adamlar her zaman basimiza bela olanlardandir. Selanik'i 1912 de bir kursun bile cekmeden, cektirmeden Yunanlilara, eger Türk halkina dokunmazsaniz verecegiz diyen Hasan Tahsin Pasa'dir. Bu adam Anadolu'da Mustafa Kemal Atatürk'e karsi harekete gecen Sevr'ci Damat Ferit'tir (Pasa). Bu adam Yenicerilere tuzak kurup yokedilmesini saglayan ve bundan yararlanipta Yunanistan'i elimizden kaybettiren Sultan II. Mahmut'tur. Bu adama hisslerimi yansitiran daha baska degimler kullanipta tarif etmek isterdim ama terbiye-i ahlakimi asacagi icin vazgeciyorum. Bu adaaaamm........ ta kendisidir...

Bu adamla milli maclar gayri milli hal alir. Görevde bulundugu sürece bir daha artik Türk Milli Takiminin maclarini seyretmeyecegim. Ooooffff ooofffff! Gel de isyan etme! Kusuruma bakmazsin degil mi Kalpsiz :->)

Geändert von GoerenBilir (01.04.2009 um 22:31 Uhr).
Alt 02.04.2009, 16:10
Benutzerbild von ErtuU
ErtuU ErtuU ist offline
Neuer Benutzer

Standard

sagolun milliler yine 80 milionun agzina ettin ... sagolun !
Alt 03.04.2009, 18:37
Benutzerbild von kalpsiizz
kalpsiizz kalpsiizz ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

selam yokdum 2 gündür hiç bakamadim buraya , yorumlari okudum, ne derseniz haklısınız ,ertunun tek kelimesi hariç (agzina ettin) bende maçin sadece 70.dakikasından sonra bakabildim maçi açdıgımda maçi 1-0 yeniyorduk açdigim gibi golü yedik 1-1,sonrasini anlatmaya gerek varmı ki ? sonrasını fatih terime sormak lazim dir sormak isteyenler,çoğu insan fatih terim yüzünden milli takimi izlemek istemiyor *görenbilir*e katiliyorum bu yüzden ,sadece fikrine ama izlememesine değil : ) ben her ne olursa olsun izlerim hep destek veririm..bundan sonrası belçikayı belçikada yenmek,ki zor değil,bosnayı deplasmanda yenmek ki o zor* !onlari alirsak bosna belçika ispanya maçlari var ,ispanya yenilmek istemeyecekdir ve yenilmezlik serisini sürdürmek isteyecek yedek agırlıklı kadrolarla çıkacakdir,biz belçika bosna maçini alirsak ve diğer maçlarda puan kaybetmezsek eston ya , ermenistan gibi,grupdan çikacağımızı düşünüyorum, ne hallere düşürdü bu hoca bizi durmuş matematik işlemi çözüyoruz : ) hayırlısı artık*
Antwort