| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() pekde iyi bir insandi. ben müslüman ol dedikce, kadinliga heveslendi, kadinlar gibiaynada süslenip makyaj yapip jartiyer giymekle basladi, simdi fiydirdi!
hepimize gecmis olsun! |
|
|||
![]() ben bazen böyle kendi kendime konusurum. oglum kafayi üsüttü hos görün beni, ne dedigimi bilmiyorum.
|
|
|||
![]() geleni geceni sen zannediyor, insafsiz vicdansiz üfürükcü, allah müstehakkini versin!
|
|
||||
![]() H.nisa rahibe bozuntusu
Bana özenti duydu :-) Be Sapik sen 50 yil manastirda 60 yil Havrada papuc yalasan yine bir insan olamazsin ! Herkesi kendin gibi ahmakmi saniyorsun Ben 1insanOL olarak 3 yildir bu forumlarda serefimle yazarim.. sen Kaltak 1insanO1 bugün kayit olmus burda kendini rezil etmek icin yirtiniyorsun! anlasilan songünlerde baya kuyrugun SIKISMIS $eref yoksunu alcak devam et!! |
|
|||
![]() insan üveyde olsa evlat acisina dayanamiyor.
öz öglum olsaydi acaba irsimi erken bunama diye düsünürdüm. özür dilerim, oglumun haline dayanamiyarak sacmaliyorum, üc yildir serefimle yazdigim makalelerinde itibarini zedeliyorum. |
|
||||
![]() YAPTIGIN TÜM ALCAKLIKLARI AGZINA BURNUNE BULASTIRIYORSUN:-)
Böyle alcak taklitle Wolfgangin iddialarini örtbas edeceginimi saniyorsun:-) Alcak zerre serefin olsaydi onun iddialarini cürütmekle ugrasirdin...Demekki pisliklerin desifre olunca kudurmus köpek gibi saldiracak yer ariyorsun.. Bogul karanlik dünyanda |
|
|||
![]() bir hayirlisiyla.
bende onun gibi herkesi o üfürükcü kadin gibi görmeye basladim. delirmeden anasini bosayacagim, ziyaretci defterimde resmi var, begenip talip cikan olursa bana mail atsin. |
|
||||
![]() Anlasilan Dünyanin en alcak $erefsizi oldugunu tescillemek istiyorsun
SENI SONKEZ INSANCA UYARIYORUM, Zerre Serefin varsa Dünyanin en alcak orospusu degisan NICKIMI TAKLIT ETTIGIN ICIN FORUMDA ÖZÜR DILEYIP NIKIME BENZETTIGIN NICKLE BURALARDA ZIRVALAMAYIP AYSENISAHOCA Rahibe kimliginle rezilligini desifre etmeye devam etmendir. aksi halde tek kelime yazrsan Aaafangiro parko Nana gihodi ospi Gelki sen serefsizlikten haz alan bir alcaksin mutlaka devam edersin dayanamazsin:-) |