| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() dindar kardesim, bak ben olaya bizzat tanigim, cünkim DSL`li cennetten yaziyorum. Az önce Isa hazretleriyle görüstüm, bir insan hem peygamber hem kahin olamaz dedi. beni cinci kiligina sokan o yobaza essek cenneti icin bile sefaat etmiyecem dedi. hü dost eline diline beline sahip ol, acilen tevbe et,
99 erenler seni korusun, ebene dedene barnaba´ya bay bay de bize gel. fii emanillah... |
|
||||
![]() her söylenisinde 99 sevap yazilir, essek cennetindeki rütben yükselir. DSL`li cennete girmek icin daha AGIR zikirler cekmen lazim dindar kardesim, bol bol cek, eline diline beline sahip ol,99 erenler seni korusun
fii emanillah |
|
||||
![]() bisim dinimisde okumak yok, cübbeli aamed vaizleri dinlemek var. ne kadar cübbeli aamed vaizi dinlersen, DSL´li cennette rütben o kadar artar,
hüüü dost eline diline beline sahip ol, 68 erenler seni korusun,, fiiii emanillah... |
|
||||
![]() Kimin kemiklerini yalar burda kusarsin?
Neye inanir neye inanmazsin? Namus nedir $eref nedir bilirmisin? Alcakca iftiralarinin karsiliginda kac kemik atarlar önüne? sizin icin gercek diye birsey yokki incil olsun..variniz yogunuz papazlarinizin döktükleri tahrifci cahiller kuyruklari sIKISTIMI asillarini bile inkar ederler |
|
|||
![]() sanada kötü girmis anlasilan
yazdiklarini yine okumadim bosuna bana cevap yazma adam yerine koyup okumuyorum seni |