| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Bu isten anlayan da yaziyor, anlamayan da yaziyor sanirim.Buralara gelip okuyan tecrübesiz insanlarin / genclerin simdi kimbilir ne kadar da kafalari karismistir.
Burasi ne afedersiniz orospularin ( P ile yaziliyor..üff) ne de onlarin tacirlerin forumu, onlarin da yasama hakki var evet, ama burasi 7den-70e insanlarin girdigi bir forum.Yeri degil yani. Bizim burada, cinsellikle ilgili baska konular konusmamiz gerekmez mi? Daha evvel Swinger Kulüpleri ile ilgili bir makale yazdim. Daha sonra düsündüm ki, beni ne ilgilendiriyor. Eger o kisiler bunu yapmak istiyorlarsa yapsinlar buyurun. Bana uymaz, ve bu benim kanaatim. Konu mu kalmadi? Ilk gece, erken bosalma, cekingenlik, siddet,tipps & tricks..vs..vs.. Sekste cok önemli iki unsur var. Birincisi: bu is icin en az iki kisinin rizasi lazim. Ikincisi: Taraflarin birbirine, ruhi, ahlaki ve kisisel zarar vermemesi lazim.Kisaca Saygi da diyebilirim. ---- |
|
||||
![]() artik yalanadami basvuruyosun????? sen harbi harbi anormalsin issiz gücsüz tüüüüüümmm gününü burda geciren bi zavalli isin gücünde sex. seninle muhatap olmaa deemez. nassida ispatladin kendini ama bu yazinla simdi :-)))))))))))) muhahhahahahahaa
tamma sen kadinlari tikip tikip atmaa devam et v sözcüklere inanmaya devam et ;-)))))) sen sanal alemde yasayan bi zavallisin deemezsin. vahvahvah |
|
||||
![]() biliyom zaten silmiyceeni bilerek yazilmis bisiidir nezannediyon :-)))
sen zannediyonmu senin kadindüsmanliini anlamayan var????? sen kanitladin kendini yazilarinla bunlarda silinmiycek karsindaki NE OLURSA OLSUN BI BAYAN!!!!!! :-))))) demek zekan ve ahlakin bukadarmis senin. Düzgün yazarak deestiremezsin bunu artik senin ne pislik olduun ortada swingerliklede alakasi yok belirmis oliim tutumunu kanitladin efem. :-)))) Ben zaten girmiyom buraya pek ve benide ANLAYAN ANLADI ZATEN! ;-)))) Iste bunun icin yapilir bööle seyler provoke gibi!!!! öyle tolerant gözüküp ne kadar asagilik bi tutumun olduunu aslinda cildirtip acik acik oraya kondurmak icin! Anladin(izmi) beni güzellerim???? :-)))) Ve bu ausrasterlerin hepsi GERCEK DÜSÜNCELERIN!!!!!! BÖYLE anlarda belli ediyor insan kendini. BU KADAR BASITTIR BU EFENIM :-))) VE BITIIIII!!!!!!! Hepiniz kendinize ii bakin!!!! gercek hakaretleri savurmayan toleransli ve zeki insanlara selamlarima, özellikle: FREAKIE, FOS, CEKINGEN76, TLAY, AYNUR76, DAMIA, KEZBAN AICHA73 unuttuklarimi affedin!!!! :-)))) Ve bana hakaret etmeyenlerede selam! Geri kalanlarin cani cehenneme be :-)))) hayatimda bu kadar küfür yemedim daha su 2-3 haftada olduu kadar!!!! :-))) Basak gittiiii isineee |
|
|||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.myvideo.de/watch/79414
Danke" target="_blank">http://www.myvideo.de/watch/79414 Danke</a> Toni, unser Messias... |
|
|||
![]() Reaktion aussehen würde, wenn Deiner Schwester ebenfalls solche Etablissements aufsuchen würde und Du davon erfahren würdest.
Würdest Du ihr dann vielleicht noch Empfehlungen aussprechen, was man in solchen Schuppen beachten sollte, wie man am besten auf seine Kosten kommen würde und wann man sich gegenseitig in den Läden am besten ausweichen sollte? |