Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.06.2007, 18:14
unknown

Standard Takke düstü Kel gözükdü ! :-))

TÜRBANA ARTIK ÇÖZÜM YOK

3 Kasım 2002 seçimlerinde, “türbana kesin çözüm getireceğiz” diye meydanlara çıkan AKP seçim bildirgesinde türbana çözüm önerileri getirmezken, 233 sayfalık kitapta türban konusuna yer verilmedi.

DOKUNULMAZLIK YOK

Meclis’te AKP tarafından hazırlanan,”Siyasi Etik Komisyonu” nun kurulmasına ilişkin yasa teklifi de AKP’nin seçim beyannamesinde yer aldı. Ancak, çok tartışılmasına rağmen milletvekili dokunulmazlıklarına ilişkin bir söz ve düzenlemeye rastlanmadı.

Yeni secim malzemeleri Türk Silahli Kuvvetlerine yönelik düsmanlik propagandasi !!!

Cünki, secmenlerinin geneli Türk ve Türk Silahli Kuvvetleri düsmani pkk yandasi kürtler oldugu icin ve Cumhuriyet düsmani DINCI YOBAZ SATANIST KAFIRLERDEN ibaret oldugu icin !!!!!

TÜRK OGLU TÜRK hicbir secmen bu SATILMIS, DINCI YOBAZ, SATANIST, KAFIR, SEREFSIZ, KAHPE HAINLERE oy vermez !!!!!
Alt 24.06.2007, 18:17
unknown

Standard MHP OYUKbaskani tayipe sesleniyor! :-))

MAĞDUR EDEBİYATINA SIĞINMA

Bursa"da halka seslenen Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın ""Karşımda önümü kesmeye çalışan derin devlet var"" dediğini savunarak, şunları kaydetti: ""Yine mağduriyet edebiyatına sığınıyorsun. Milletimizin vicdanlarını istismara çalışıyorsun. Madem ki derin bir devlet olduğunu söylüyorsun, o halde durma üstüne git. Söylenme, çözüm üret. Devletin kurumları emrinde, istihbarat kuruluşları, güvenlik güçleri emrinde. (Hepsi bana bağlı) diyordun ya ne yapmak istiyorsan şimdi yap. Kimse bu derin devlet, ortaya çıkar gücünü göster. Mağdur rolü oynama, mağduriyetten medet umma. Milletimizin vicdanını istismar etme. Sahte tehditler üretme, sanal senaryolar yaratma."

DERİN TÜRKİYE"Yİ AÇIKLA

"Derin olan devletle derin olan Türkiye"yi biraz açıkla. Milletimizi 36 etnik parçaya bölme çabanı biliyorduk. Şimdi anlıyoruz ki, devleti de parçalara ayırma çabasındasın. Bölücülüğü ve yıkıcılığı her alana taşımaya meyillisin. Anlaşılan yeterince nifak saçtın. Bölücüye ümit verdin. Yeni bir çatışma alanı yaratma, neyi kastediyorsan onu açıkla. Derin Türkiye neresi? Derin Türkiye kim? Hücrelerin mi var, halkın içine mi sızdın, gizli örgüt mü kurdun? Fedailerini mi kastediyorsun, kirli ilişkilerinden mi sözediyorsun? Derin Türkiye"den, Türkiye sevdalılarını kastediyorsan, başka yerde arama, biz buradayız.""

Ne güzelde konusmus ama ! :-))
alpi dönmesi oku ve utan !
Alt 24.06.2007, 18:22
unknown

Standard tayyip, abdus ve akp doguda show yapiyor

tayyip ve abdus doguda adeta show yapiyorlar, ilgi coooooooooooook büyük !

pkk`yi hortlatan, bölücü kürtleri cesarelendiren, abdullah öcalana "SAYIN" diye hitap eden, pkk`ya mücadelede hayatini yitirmis askerlere "KELLE" diyen tayyip ve abdusa ilgi göstermeyeceklerde MHP baskani Bahceliyemi ilgi gösterecekler !? :-))
Alt 24.06.2007, 18:46
Benutzerbild von cagdasturk
cagdasturk cagdasturk ist offline
Neuer Benutzer

Standard IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR !!!

Bu yüce milletin artik vatan, millet, sakarya edebiyatina karni tok. Bu vatana gercek hizmet edenleri cok iyi biliyor, o yüzdende AK Partiyi
%40 in üstende bir oyla tekrar iktidara tasiyacaklar. Bu durumdan sen ve senin siyonist patronlarin hosnut olmayacak ama, ne demisler it ürür kervan yürür !!!
Ulan serefsizin evladi, sen Atatürkün adini o pis agzina almadan önce, git tuz ruhu ile bir yika. Faydasi olmaz ama sembolik bir anlam tasir en azindan. Atatürk senin gibi vatan hainlerinin, rum, ermeni tohumlarinin dedeleriyle savasti denize döktü. Demek senin gibi bir kac tane enik gözden kacmis. Bu vatan sahipsiz degil siyonist pici, meydani bos buldum sanma sakin, hangi maskeyle dolasirsan dolas, ister Roman ol, ister Cyberangel, senin gibi satanistleri her zaman ve her yerde tanir bu millet.
Alt 24.06.2007, 18:49
Neuer Benutzer

Standard SATANIST KÖPEK, CIKAR MASKENI !!!

Ulan serefsizin evladi, sen Atatürkün adini o pis agzina almadan önce, git tuz ruhu ile bir yika. Faydasi olmaz ama sembolik bir anlam tasir en azindan. Atatürk senin gibi vatan hainlerinin, rum, ermeni tohumlarinin dedeleriyle savasti denize döktü. Demek senin gibi bir kac tane enik gözden kacmis. Bu vatan sahipsiz degil siyonist pici, meydani bos buldum sanma sakin, hangi maskeyle dolasirsan dolas, ister Roman ol, ister Cyberangel, senin gibi satanistleri her zaman ve her yerde tanir bu millet.
Alt 24.06.2007, 18:53
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard $EYTANIYETIN SITESINDEKI DOSTLARINIDA AL

Daha önce verdigim adreste yarin 12:00 den aksam18:30 kadar kadar bekleyecegim!
Adresi unuttuysan GB me yazabilirsin!GB ni acmayi unutma!
Umarim bu kez kivirmazsin!

Saygi saygi deger insan ogullarina
Alt 24.06.2007, 19:10
Neuer Benutzer

Standard ISTE TÜRKIYE ISTE BASBAKAN !!!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ""Şu Parlamentoda yıllardır bulunuyorsun. Bu millet size iktidar vermedi, vermeyecek. Çünkü benim aziz milletimin gönlünde Halk Partisi"nin yeri bellidir. Vermedi vermeyecek, ben bunu görüyorum. Biz, 22 Temmuzda inşallah çok daha güçlü geleceğiz. Milletimiz gereken cevabı o gün çok daha farlı bir şekilde verecek"" dedi.

Erdoğan, İstasyon Meydanı"nda, partisince düzenlenen mitingde konuştu. ""Gakkoşlar diyarının yiğit insanları"" diyen Erdoğan, şunları söyledi: ""İnşallah Türkiye"nin önünü açacak milletimizin değişim konusundaki kararlılığını bir kere daha açık seçik ortaya koyacak hayırlı bir seçime doğru gün be gün yaklaşıyoruz. İnanıyorum ki, bu seçim son beş yıla yakın zaman içinde sizlerle ele ele gönül gönüle vererek ilerlediğimiz bu medeniyet yolunda çok daha ileri, çok daha aydınlık ufuklar açılacak ve bununla birlikte arzuladığımız daha ileri devlet anlayışıyla daha ileri demokrasi anlayışıyla dünyadaki o şanlı yerimizi yeniden alacağız.

Biz koltuklara, makamlara, mevkilere değil, bu milletin, sizlerin gönüllerindeki tahtlara talibiz."" Vatandaşların ""Vur vur inlesin Baykal dinlesin" şeklinde tempo tutmaları üzerine, Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti: ""Vurmayalım be... Vurmayalım, vurmayalım. Çünkü biz farklı bir kültürden geliyoruz. Zira Yunus"un diliyle, biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik diyerek biz bu yola çıktık. Ama onların oyunu da almamız lazım. O oy da bize lazım, onu da alacağız. Onun için çatlamasın, onları da kucaklayalım, onları da aramıza katalım.

Sizin gönül rızanız var ya bu çok önemli. Ve bununla beraber hamdolsun Türkiye büyüsün diyoruz, ilerlesin diyoruz, tarihin en şanlı İstiklal mücadelelerinden birinin ardından ecdadımızın tayin etmiş olduğu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefini yakalayalım diyoruz. Bunun için çok kalmadı. Çocuklarımız geleceğe şimdi güvenle bakıyor, umutla bakıyor, ülkelerine heyecanla bağlanıyor, sıkıntılarla, darboğazlarla, istikrarsızlıklarla heba edilen o kayıp yılları hamdolsun bizler geri getiriyoruz ve bu ülke çok çekti. Yıllarca çok çektirdiler insanlarımıza."" Bilgisayarlı eğitime de değinen Erdoğan, ""Artık benim 5 yaşındaki, 6 yaşındaki yeğenim benimle bilgisayarda dalgasını geçiyor"" dedi.

Türkiye"nin nüfusunun azalmasından yana olmadıklarını ifade eden Erdoğan, ""Avrupa şu anda ağlıyor "nüfusumuz yaşlandı" diye. 30 sene sonra, böyle giderse bizim nüfusta yaşlanır ha... Yaşlandıktan sonra ne yapacağız, ondan sonra dışardan insan mı transfer edeceğiz?"" diye konuştu. Vatandaşlara ""güneş sizi çok rahatsız ediyor mu?"" diye soran Erdoğan, ""Çünkü, bazıları miting meydanlarından kaçıyorlar. Biz de kaçanlardan olmayalım. Çünkü, biz meydanlar boşalmadıkça buralardan kaçmayız. Sizin içinizden doğduk sizinle beraber olacağız "" dedi.

Erdoğan, 1974 yılına işçi olduğunu belirterek, ""Yedek subay oldum, bir sene Emekli Sandığı mensubu oldum, tekrar işçi oldum, belediye başkanı oldum, tekrar memur oldum. Belediye başkanlığından sonra tekrar işçi oldum. Başbakan oldum, tekrar memur oldum"" diye konuştu.

Vatandaşların ""beş beş "" şeklinde tempo tutmaları üzerine Erdoğan, ""Şimdi bir ayın altına düştük, 27, 28 günümüz kaldı. Ev ev, köy köy dolaşacağız, belde belde dolaşacağın, bunları anlatacağız"" dedi. Seçim çalışmaları çerçevesinde bütün ülkeyi dolaşacaklarını anlatan Erdoğan, ""Bu kutsal toprakların tamamını dolaşacağız. Şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu toprakları dolaşacağız"" dedi.

CHP ile AK Parti"yi karşılaştıran Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: ""Bizimle ana muhalefet arasında bir fark var. Biz değişim partisiyiz, diğeri, inadım inat partisi. Biz Türkiye"nin dünyaya açılan yüzüyüz, diğeri içine kapanan yüzü. Biz geleceğin vizyonuyuz, diğeri ise geçmişin köhne vizyonu. Bakınız son birkaç aydır Türkiye"ye neler yaptılar. Size neleri reva gördüler. Türkiye, istikrarlı biçimde büyüyordu, enflasyon düşüyordu, üretim ve ihracat artıyordu.

Siyasetçi yıllardan sonra millet nezdinde itibar kazandı. Biz ne dedik, bu ülkeyi siz eskiden olduğu gibi o çirkin yerlere çekemezsiniz. Ama onlar dediler ki, "Çekeceğiz". Siyasetin matematiği yok. Matematikte iki kere iki dört eder. Ama siyasette pek etmiyormuş. Anayasa"yı değiştirmedik aynı Anayasa, merhum Özal nasıl seçildiyse, sayın Demirel nasıl seçildiyse, sayın Sezer, aynı şekilde..."" Vatandaşların ""yuh"" çekmeleri ve ""Sezer istifa"" şeklinde bağırmaları üzerine Erdoğan, ""Değerli kardeşlerim, lütfen sizler ne zaman, neyi, nasıl yapacağınızı çok iyi bilirsiniz. Onun için yuh, bu topluluğa bana göre yakışmıyor. Siz sandıkta konuşun, sandıkta..."" dedi.

Erdoğan, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül"ün, Turgut Özal, Süleyman Demirel ev Ahmet Necdet Sezer"den daha fazla oy aldığını belirterek, ""Ve Abdullah bey kardeşim 357 oy aldı, ama buna rağmen dediler ki, 357, 330"dan küçüktür. Yasa aynı yasa. Bu, CHP ne yaptı? Benim öyle gideceğim bir yer var ki ben oraya giderim, bunu ispat ederim. Gitti Anayasa Mahkemesi"ne... Giderken, "eğer bizim istikametimizde buradan bu karar çıkmazsa Türkiye"de çatışma çıkar" dedi.

Bu ne demek? Yargı sürecinde böyle bir şey söyleniyor, böyle bir tehdit yapılıyor, hala bir ses var mı? Yok. Fakat ses çıkarması gereken merciler bu sesi çıkarmıyor. Ama millet kendi hakkına hükmedenlere gereken cevabı 22 Temmuzda verecektir. İşte onun için 5 diyoruz. Onun için."" Cumhurbaşkanı seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Erdoğan, ""Ne yazık ki, ANAVATAN"ı da kaçtı, Doğru Yol"u da kaçtı ve Doğru Yol"dan iki tanesi geldi"" dedi. Erdoğan, ""Vur vur inlesin Mehmet Ağar dinlesin"" şeklinde sloganlar üzerine ""Hayır, hayır gerek yok"" diyerek vatandaşları uyardı.

Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu ifade eden Erdoğan, ""Diyorlar ki "niye bizim önümüze bir kaç tane alternatif koymadılar?" Değerli kardeşim bizim bir kaç tane alternatif koyma mecburiyetimiz mi var? Anamuhalefet sayın Baykal, sizin niçin adayınız yok? "Sen aday ol, sen" dedim. Aday olmadığın halde her türlü hakareti yaptın. "Aday olmadığını açıkla"" dedi ki "ben de seninle dolaşacağım". Benim senin ianene (yardım) ihtiyacım yok. Şu Parlamentoda yıllardır bulunuyorsun, bu millet size iktidar vermedi, vermeyecek. Çünkü benim aziz milletimin gönlünde, Halk Partisi"nin yeri belidir.

Vermedi vermeyecek, ben bunu görüyorum. Biz 22 Temmuzda inşallah çok daha güçlü geleceğiz ve milletimiz gereken cevabı o gün çok daha farlı bir şekilde verecek. Durmayacağız, çok koşacağız."" Yeni üniversitelerin açılmasına ilişkin görüşlerini de açıklayan Erdoğan, şunları kaydetti: ""Şu anda malum YÖK diyor ki, mevcut üniversiteler için bile ne diyor, biliyor musunuz? "Benim öğretim üyem yok ki diyor, siz yeni üniversite açıyorsunuz".

Yürütemiyor işi... Bırak biz yapalım o işi. Prof. dr., doç. dr. yani akademisyen yetiştirmek kimin görevi? Ey, YÖK senin görevin. Niye yetiştirmiyorsun? Çünkü niyet okuyuculuğu yapıyorsun, niyet... Kapıları açmıyorsun. Kapıları açsan çok öğretim üyesi olacak, benim vatandaşım, benim akademisyenim var. Ama ön tıkıyorsun ve 81 vilayetin 81"ine de üniversite kuracağız. Çünkü üniversitelerimizde ülkenin havası çok daha farklı bir şekilde değişiyor, değişecek.""
Alt 24.06.2007, 19:35
unknown

Standard Benim Icin Hic farketmez.

Kim askerden kacip Destan yazip Sehit kani Üzerinden Rant yapiyorsa Orospu cocugudur.

Basbakanin oglu Bilmem kimin yegeni hic fark etmez.
Alt 24.06.2007, 19:36
unknown

Standard Ben Antalyaliyim :o) hak li degil

Kim Sahtekarlik yapip askerden kaciyorsa Orospu cocugudur )

Sen gittin mi askere ?..

)
Alt 24.06.2007, 19:40
unknown

Standard 35-38 % ile AKP iktidar.

23 temmuz sabahi kesin sonucu..

Dün gece gördüm.
Antwort