| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Ulan ÖKÜZ, sen kimsinki ben sana abi gibi bir kelime ile hitab edeyim !? :-))
Laf ebeligi yapma, konu hakkinda bilgin fikirin varsa yazarsin yoksa sacmalamayi birak ! Sanal alemde kimsenin yasi felan yoktur ! Herkes estidir, yasina bakarak saygi görmek isteyebilirsin ama ben herseyden önce INSAN olana ve saygiyi hak edene saygi gösteririm ! Insanlarin bilgisi ve fikirinin tükendigi yerde siddet küfüre basvururmus gibi ! Tipki senin bana tehdit etmen gibi ! :-)) Ne kadar aciz ve caresiz oldugunu göstermis oldun ! :-)) Tipik siradan bir müslüman oldugunuda kendin kanitlamis oldun ! :-)) Erkeklik siddetle kabakuvvetle ispat edilmez ! Ancak senin gibi ganciklar erkekliklerini siddetle kabakuvvetle ispat ettigin sanarlar ! |
|
|||
![]() O kadar cok biliyorsan ne diye begenmedigin kisilerle muatab oluyor !? :-))
Hic degilse ben senin gibi kimseye siddetle kabakuvvetle tehdit etmiyorum ! :-)) Ayrica abi ayaklarina yatarak saygi diye anirmiyorum ! :-)) Cok bilmis SALAK hadi göster bakalim üstün bilgini ve aile terbiyenide birkac topic ac, hepimizi utandir ! :-)) Türkler, diye basladigina göre sen ermenisin herhalde !? :-)) |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Dindar oldugunuz belli oluyor ! :-))
allahin kuranin lanetledigi yahudi ve hiristiyanlara hizmet ettiginiz yetmiyormus gibi birde onlarin dilini o kadar benimsemissinizki, Türk portalinda almanca yazmayi tercih eder olmussunuz ! :-)) ee SATILMIS DINCI YOBAZ SATANIST KAFIRLERDENDE bu beklenir ! :-)) Birde utanmadan basörtüsü diye dinimi yasamak istiyorum diye aniriyorlar ! :-)) |
|
||||
![]() sen yazdiklarini okuyormusun kardesim.
ben senin kulaklarini cekerim dedim, ama sana bu bile tehdit gibi geliyor. korkmana gerek yok bunu zaten yapacagimdan degil sadece sen bir ders al diye söyledim. sira küfüre ve hakarete gelince senin her cümlen iceriyor bunlari. ama sayet bir gün yanimda bu saygisizligi yaparsan hic affetmem senin o kulaklarini cekerim. tamam mi kocum. bu konuyu fazla uzatma simdi. |
|
||||
![]() sondern du versuchst andere schlecht darzustellen und stellst einfach nur behauptungen auf.
yok dinciymis anliyormussun. meine güte auch noch hellsehen können ![]() ich habe einige andere kommentare von dir gelesen und da schreibst du leuten zurück sie hätten komplexe. fragt wer diese hat?!?! und fühlst du dich nach deinen berichten auch besser? und wie lange hält das an? verfällst du hinterher in tiefe depression? ![]() ich habe mir mein urteil über dich gemacht, obwohl ich das nicht oft tu, aber bei dir ist ja alles schon klar. |
|
|||
![]() TÜRKLER demissin, bende TÜRK olduguma göre !?
Senin gibi soyu sopu belirsizler felan bana laf söyleyemezler ! irkini söylede, Türklerden ne kadar üstünsün görelim ! :-)) Kimbilir sen simdi begenmedigin TÜRKLERIN nüfuscüzdaninida tasiyorsundur !? :-)) |
|
|||
![]() Bizim cok bilmis gerizekalilarin basbakani yazmis:
"mir wurde gesagt das CyberAngeL ein Mitarbeiter von Vaybee ist und sich darum kümmert das die Foren nicht aussterben." Vaybee elemani oldugun YALANDIR ! Ama benim yazdigin forumlar canlanir !!!!! Benim terk ettigim forumlarda sessizlige bogulur !!!! Tipki turkdunya forumu gibi ! :-)) Ben yazmazken vaybee forumu ortada... Ben yazmaya baslayali biraz oldun canlandi ! Eskisi gibi vaktim olsa, tikir tikir calistiririm ! :-)) Ah keske vaybee bana maas baglasada forum elemani olsa ! :-)) Hadi yap bana bir kiyakda vaybeeye söyle bana maas baglasinlar ! :-)) hahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaa :-)) |
|
|||
![]() Kim bir arkadas demisdi, laf ebeligi yapana he he de salla demisdi ! :-))
Ayrica, kocum, diye bizim oralarda kadinlar erkeklerine der ! :-)) Senin hangi türden yolcu oldugun anlasildi ama sagol, ben escinsel olaylariyla ilgilenmiyorum ! Ben kadinlari kizlari tercih ediyorum ! :-)) Kendine baska tokmakci ara ! :-)) |