| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Muhahhahahahhahahahahahaha ben mi Türkiye ye gidemiyorum ?.. Muhahahahhahahahahhahahahhaaha.. Ulan kereste ben Türk Gümrük kapisina gelince selam vermek zorunda kalirlar.. Muhahahahahahahahahahahhahahaha Vay Sabalak vayy  ) Benim Esim Avusturyali oldugu icin ayrildim A.I.T dan. Güvenlik yüzünden  ) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Danismanin pezevenkligine bakilmaz Bilgisine bakilir.. Aptallik ve cehalet yirtigi yama kabul etmez. O halde sana anlatmak uzun is  ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Sen bu ismini nereden buldun??? o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Onlara sehit denmez ! 1980den önce ölenlere sehit denmez, ya kurban denilir yada bok yoluna gittiler denilir ! ;-) Bir insan öldürdügü insanlarin sayisi ile övünüyorsa o insanlikdan cikmis bir CAKALdir ! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Duyduguma göre... forumun birinde duyduguma göre, sende bu pazarlamacikda baya basariliymissin !? :-)) Arkadasinimi, arkadaslarinimi sattigin icin "ülkücüler" "milliyetciler" seni aralarinda görmek istemiyormus !? :-)) Onun icinde akp yandaslarina yaltaklaniyormussun ! :-)) Herhalde pazarlamadan, sermayeye gectin !? :-)) hahahahahahahahahahahahahahahahaaaa :-)) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Bu isim Gökden düstü. ;)  o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  A.I.T !? Herhalde Avusturya Ibneler ve Travestiler oluyor !? :-)) Senin gibilesinede yakisir ! :-)) At, at, nasil olsa masallara inanan salaklar coooooooooooooooook ! Yoksa akp ikdidar secilebilirmiydi !? :-)) Tabiki avusturyali bir kadinla evlenme mecburiyetinde kalirsin, yoksa asylün kabul edilmezse, Türkiyede oyarlardi senin gibi CAKALi ! :-)) Desene sen sinirda hazirolda seni bekliyorlar ! Hemen oracikda oyacaklar seni ! :-)) hahahahahahahahahahahahahahahhaahaaaa :-)) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Dikkat et Tökersin !.. Sehitlerimize dil uzatma aliriz kaktüs dilini.. Dötünün üzerinde rahat oturuyorsan onlara selevat getir. seni okuyunca nedense canim Tursu cekiyor  ) Bir de sen Seref derken öyle oluyor.  ) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  <Sagir duymaz yakistirir > Muhahahahahahahahahahahahahhaa | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Daha A.I.T. in ne oldugunu bilmiyorsun Kuzucuk   ) Hadi sütünü ic de sana kirmizi baslikli kizi anlatayim  ) Kirmizi baslikli kiz Kurt a sorar: Neden Gözlerin o kadar büyük ?.. Kurt yanitlar: Kabizim ..ikile..  ) Muhahahahahahahahahahahahahaha |