| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Cok Derin Bir Saptama !..
aciklarmiydiniz acaba ?.. Nasil oli ?... Yani Genetik Bir tanri nasil oli ?.. |
|
||||
![]() Sen kim marxsist olmak kim???
Sen kendini sol sitede ilk devrimci olduğunu ilan eden Müsülmansın tanıdığım internet sitelerinde!!! Ben devrimcilği senin kadar bilmiyorum o ilan erttiğin sitede ben devrimci olmasdığımı yalnızca iyi bir insan olmaya çalıştığımı savundum. Ama, devrimci olmayı savunan sendin, neden olmasın alpi ben İsayıda, mıhammetide kendi çaplarında birer devrimci olduklarını düşünen bir insanım. Beni rahatsız eden senin iki yüzlü ve riyakar olmandır. Ortamına göre değişkenlik göstermendir. Ve bu beniç açımdan ancak dengesiz ve ortamcı bir insanın yapabilecekleridir. E eee Yalan mı??? Yapmadın mı sen bunları?????? |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() sefer yayinliyayim:
Yemezsen Gargara Yap Roman ![]() MesajTarih: 21 Ksm Sal , 2006 21:50 Alıntıyla Cevap Ver alpi001 Kayıt: 28 May 2006 Mesajlar: 209 Nerden: Uganda Bastan sona Haklisin Revo !.. Hata Benim !.. Kusura Bakmayin.. Bütün arkadaslardan Özür dilerim. Nedendir bilemem; Sana Karsi Sevgim Dinmiyor.. Köprüler vardir Kitalari Birlestirir. Köprüler vardir Insanlarin Birbirine ulasmasina yardim eder.. Sakin seni Anlamadigimi ,Kirildigimi Filan sanma.. aksine seni Cok iyi anliyorum. Fakat Benim de Prensiplerim var. Prensiplerde Uyusamiyanlar Gönüller de uyusurlar. Yasam tarzlari ayridir da Yürekleri Bir atar.. Bazen Kardesler de bile olur bu.. Ben Artik Bir devrimciyim. Senin sizin sayenizde oldu bu.. Ama Benim devrim im baska.. Din in üzerinden atliyarak degil Ona Catmadan Anadolu-Türkiye Gerceginin devrimine soyundum. Bu yüzyil "DINLER YÜZYILI " revo !..Catisma Kacinilmaz.. Ben Cok iyi hazirlanilmasi Görüsündeyim. Fakat Prensiplere uymuyor... Saglik olsun be dostum.. Köprüler ayakta kalsin.. Bir de su var dostum; Bir Dogru Dünya nin en alcak en sahtekar adami tarafindan da dile getirilse Yanlis olmaz. Sevgiler senin-sana Hoscakal. _________________ Bir esege ne kadar seker ikram etsen de; O yaratilisi icabi OT-u tercih eder.. Demek Sen Benim Marxist filan oldugumu zannettin ![]() Vah;yaziiikkk ![]() hierauf reagieren |
|
|||
![]() Cünkü " Deno " nun yazilarimin silinmesi üzerine yazdigi makalye Revo nun verdigi destek üzerine yazilmistir.
Git oku.. yoksa onlarida buraya getirir asarim. Sark Kurnazligi yapmaya kalkma Iyice rezil ederim seni. ![]() |