Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 15.01.2007, 22:12
Benutzerbild von henrysbrother
henrysbrother henrysbrother ist offline
Neuer Benutzer

Standard eminmisin senin anan anannin oldunu

yanilmiyorsam bir zamanlar anan avradimdi benim orosbu cocugun oglusu!!!!
Alt 15.01.2007, 22:16
Neuer Benutzer

Standard OROSBU COCUK OGLUM BEN SENIN BABANIM!!!!

UNUTMA ANAN BIR ZAMAN AVRADIMDI! VE BABANDA ZAMANINDA EKMEK PARASI ICIN HER BOKU YEDI!
Alt 15.01.2007, 22:19
Neuer Benutzer

Standard PUST OGLUM SENIN KADAR KIMSE OLAMAZ!! o.

ohne Text
Alt 15.01.2007, 22:23
Neuer Benutzer

Standard lavuk kýrk orospu bi araya gelse

senin gibisini doðuramaz...ah benim pust oglum!
Alt 15.01.2007, 22:30
Neuer Benutzer

Standard ERKEKSEN ANANIN BACILARIN KIZKARDESIN NR

BANA VERSENE! SÜLALENDEKI KARILARINIZ HIC salataligi tuzluyarak YEDILERMI?

LA AMINA KODUGUMUN ANANI AVRADINI SOYUNU SOPUNU 7 DEGIL 777 SÜLALENIN AMINA KOYAM HAYATINI SiKTIGIMIN EVLADI SENI ONUN BUNUN COCUGU SENI AOLIN orospusu BACINII SIKEM SENIN BACINI AOLDEKI ERKEKLER SIKSIN oy oy gel gidelim hamama otur benim kamama senin sikerdim ama amin götün olmus yalama amcan anana atlamis ananin ami patlamis sana girsin keman yayi o olmazsa tren rayi o olmazsa tüm dünyadaki muhafiz alayi KARADENIZDEN ATLARIM ANNANIZIN AMINA SAPLARIM; FINCANI TASDAN OYARIM EBENIZIN AMINA GOYARIM; OROSBUNUN COCUKLARI; SIZIN GÖT DAMARINIZIN TAAA DIBINI SIKIM; ODADAN SIKTIR OLUN GIDIN GÖTTEN FIRLAMALAR; AMINIZA GOYAM ANANIN AMINA SOKAYIM BACINI SIKEYIM ÖLMÜSLERINI SIKEYIM HALANI SIKEYIM COCUKLARINI SIKEYiM ÖLMÜSLERINI SIKEYIM GELMISININ SIKMEYIM TÜM SÜLALENI SIKEYIM OROSBU COCUGU SENI ÖLECEK TÜM SÜLALENIN MEZARINA SOKAYIM ANANIN AMINA KAZIK SOKAYIM DOGMAMIS COCUKLARINI SIKEYIM ÖLECEK ANANIN TABUTUNU SIKEYIM ÖLECEK TEYZENIN MEZARINI SIKEYIM TÜM SÜLALENIN MEZARINA SOKAYIM OROSBU COCUGU SENI BACININ AMINA SOKAYIM DOGMAMIS COCUKLARININ AMINA SOKAYIM OROSBU COCUGU SENININ AMINA SOKUM SINA DÖLU PIC AVRATIN SUYUNU SIKDIGMIN PICI AMNI DAMINI SIKIM SENIN KAHPENIN DOLU SENIN ANANIN AMNINA AZEL BÜLBÜLÜ SOKARIM DEMRESYONA GIRER AMA SOKUM SENIN ONUN BUNUN COCUKU AMDAN FIRLAMA SENIN ABLANIN AMINA DOMETES KOYUP KUTSCHP OLANA KADAR SIKERIM SENIN BABANIN GICINA ELEKDIRIG DIREGI SOKARIM KIM SOKDU BANA OLUR SINE DOLU YARAG DUSMANI PIC SENI BABANI SIKIM HALANI SIKIM DEDIN ENI SIKIM KAPINDAKI KÖPEKI SIKIM NINENIN DISNI SIKIM ANAIN AMNI ABARTMAN SOKARIM GITEN GELEN SOKAR OTOPSTOP YAPANIN PICI SENI PIC OGLU PIC YAVSAK TOP OGLU TOP IBNE HERIF
Alt 15.01.2007, 22:32
Neuer Benutzer

Standard ANANIN BACILARIN KIZKARDESIN TEL NR BANA

VERSENE! LA AMINA KODUGUMUN ANANI AVRADINI SOYUNU SOPUNU 7 DEGIL 777 SÜLALENIN AMINA KOYAM HAYATINI SiKTIGIMIN EVLADI SENI ONUN BUNUN COCUGU SENI AOLIN pezevenkii BACINII SIKEM SENIN BACINI AOLDEKI ERKEKLER SIKSIN
Alt 15.01.2007, 22:34
Neuer Benutzer

Standard SENIN ANANI SIKEN KIMDI OROSBU COCUGUN

OGLU? DAHA ÖGRENEMEDINMI ANLAMADINMI SEN KÜRT COCUGU DEGILSEN PUST OGLUM ANANIN AMINI BIR ÖZTÜRK YARAK GECTI!!!
Alt 15.01.2007, 22:36
Neuer Benutzer

Standard BENDE SENI & SENIN KIZKARDESINI GÖTÜNDEN

SIKEM! GÖTÜNE KOYDUMU GÖTVERENI SOYUNU SOPUNU SIKTIGIMI ANANIN AMINA DINAMIT SOKUP GÖTÜNDEN PATLAYANA KADAR SIKERIM AMCIK AGZILI YUMUSAK GÖTLÜ GÖTDEN FIRLAMA AMDAN SORLAMA YAVSAK SENI
Alt 15.01.2007, 22:43
Neuer Benutzer

Standard SEN KÜRTLERIN ve INSAN OLARAK DA EN

KÖTÜSÜ VE CAHILLIN TEKISIN LAVUK PUST HERIF! HEM DE BIR DAHA KURAN KERIM"E DE AGZINA ALMA!

AMINA CAKTIGIMI ITI ANANISIN AMINA YARAK SOKTUMUNUN PICI GELMISINI GECMISNI SIKTIGIMI IBNESI ANASINI AVRADINI SIKTIMI BACINI AMINA YARAGIMI SOKAM IYI SIKILMIS KALITELI ORUSBU COCUGU SENI AMINI DAMINI SIKTIGIMI YAVSAGI ENDAMINI SIKTIGIMI ITI YEDI SÜLALENI SIKEYIM SENIN AMINA CAKTIGIMI GÖTÜNE KOYDUMU GÖTVERENI SOYUNU SOPUNU SIKTIGIMI ANANIN AMINA DINAMIT SOKUP GÖTÜNDEN PATLAYANA KADAR SIKERIM AMCIK AGZILI YUMUSAK GÖTLÜ GÖTDEN FIRLAMA AMDAN SORLAMA YAVSAK SENI DE HSTER SENI AMCIK KAFALI GLOBAL ORUSBU COCUGU HALIS MUHLIS ORUSBU COCUGU AMCIK AGIZLI YARAK KAFALI GÖTÜNÜ BOKUNU SIKTIMI GAVATI GÖTDEN FIRLAMA AM´dan SORLAMA SENIN ANANIN AMNI KASIK SOKUK SIKERIM ONUN BUNUN PICI SENIN KARINI SEN SIKMEDEN ILK ÖNCE BEN SIKERIM AMCIK SENI BACNI SIKIM DEDENI SIKIM 7 DEGIL 777 SÜLENENI SIKERIM SENIN SÜLALENI MUM ISIGINDA SIKERIM 100 ÖLÜ 1000 PICDEN BIRAKIRIM SIKITIR GIT ODADAN YOKSA SENIN GELMISNI GECMISNI SIKECEM AMCIK HERIF YAVSAK
Alt 15.01.2007, 22:50
Neuer Benutzer

Standard SENMI ANALARIMISA LAF ATAN OROSBU COCUGU

SEN MI MISIN: AL DA SANA DEFALARCA KÜFÜRLERI SEN AKIL LANMASIN LEN AMINA CAKTIGIMI ITI ANANISIN AMINA YARAK SOKTUMUNUN PICI GELMISINI GECMISNI SIKTIGIMI IBNESI ANASINI AVRADINI SIKTIMI BACINI AMINA YARAGIMI SOKAM IYI SIKILMIS KALITELI ORUSBU COCUGU SENI AMINI DAMINI SIKTIGIMI YAVSAGI ENDAMINI SIKTIGIMI ITI YEDI SÜLALENI SIKEYIM SENIN AMINA CAKTIGIMI GÖTÜNE KOYDUMU GÖTVERENI SOYUNU SOPUNU SIKTIGIMI ANANIN AMINA DINAMIT SOKUP GÖTÜNDEN PATLAYANA KADAR SIKERIM AMCIK AGZILI YUMUSAK GÖTLÜ GÖTDEN FIRLAMA AMDAN SORLAMA YAVSAK SENI DE HSTER SENI AMCIK KAFALI GLOBAL ORUSBU COCUGU HALIS MUHLIS ORUSBU COCUGU AMCIK AGIZLI YARAK KAFALI GÖTÜNÜ BOKUNU SIKTIMI GAVATI GÖTDEN FIRLAMA AM´dan SORLAMA SENIN ANANIN AMNI KASIK SOKUK SIKERIM ONUN BUNUN PICI SENIN KARINI SEN SIKMEDEN ILK ÖNCE BEN SIKERIM AMCIK SENI BACNI SIKIM DEDENI SIKIM 7 DEGIL 777 SÜLENENI SIKERIM SENIN SÜLALENI MUM ISIGINDA SIKERIM 100 ÖLÜ 1000 PICDEN BIRAKIRIM SIKITIR GIT ODADAN YOKSA SENIN GELMISNI GECMISNI SIKECEM AMCIK HERIF YAVSAK
Antwort