Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.10.2006, 16:34
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard bu yazdıgına 10 kez cevap verdim

hic bir sey diyemedin.ya kestirip attın.ya sustun yada hade ordan diyip asagılamaya devam ettin.eski yazılardan bir yazı bulmaya calıstım ama vayde son elli yi saklıyormus.tekrar yazma zahmetine de girmek istemedim.

ayrıca yazı tahlil etme gibi bir becerin olsaydı benim yazılarımın kopya karması olmadıgını anlardın.kopyaladıklarımı kopyaladım diyip ismi yeri ve zamanıyla veriyorum.bizim ortamda senin yaptıgına bilimsel gevis deniyor ve insanlar bu işin uzmanı.yani ne nereden asırılıp nere nereye monte edilerek aynı seyler gevirilmeye baslanmıs.yani doktora yapan birisi için bilimsel etik e hic de saygılı oldugunu soyleyemem.dolayısıyla ahlaksızlık yapan birisinin bunu tekrar yapmaması ve kotu ornek olmaması için teshir edilmesi gerekir.bu kişisel satasma diildir.toplumsal vazifedir

gelelim muhammed sav pedofili miydi bahsine.hz ayse 9 yasında-rivayete gore.ben ce de dogru olabilir-hz peygamberle evlendirilmiş.kendisi de sonraki beyanlarında bundan cok memnun oldugunu soylemiş.gayette mutluymus.ailesi tum medine halkı ve hatta tum o cografyadaki halk ve hatta dunya bu işin hic de pedofili olmadıgını gayet de normal oldugunu soyleyip tanıyanlar onu tebrik etmiş.sana julyeti ornek vermiştim di mi?13 yasında.romeoya duydugu askın kalitesini sorgulasana bir.ve bu zaman daha yakın.500 sene civarı.senin evrimci determinist aklın bile geriye dogru gittiginde toplumsal yasayısın coooook farkılastıgını görebilecek seviyededir.tabi bir aklın varsa.YAPTIGINIZ SEY DUPEDUZ SAHTEKARLIK VE AHLAKSIZLIK Kİ bunu da daha once soyledim.egitim siteminin ve toplusal makinalasmanın sonucunda evlilik yasının bugun 25 lerde olması bunun ahlaki oldugu yada olmadıgı anlamına gelmez.yani bu toplumsal sartlar bayanın ve erkegin 18 yasında olgun oldugunu cıkardıkları yasalarla ilan ediyorlar.ve bazıları da bunu ahlak yasası olarak ortaya surmeye kalkıyor.tamam bu ahlak yasası olarak kabullenilebilir.bazı toplumsal kesimler tarafından.ama ben bunu kabul etmiyorum.dunya da 100 yıl oncesine kadar tum ,insanlık tarihi boyunca tum toplumlarda kadının evlilik yası yumurtlamaya baslamasıyla baslıyor-du.siz akıl oyunu yapıp sartlanmıslıklara hitap edip sahtekarlıga basvurup 1400 yıl onceki yapıyı bugunun zihni algısına gore yorumlatmaya kalkıorsunuz.kafası bilime basan kimse bunu yapamaz cunku aptal durumuna duser.asagılanır.ben de sahtekarlıgınızı yuzunuze carpıp sizi asagılıyorum.olay bundan ibarettir.
Alt 01.10.2006, 16:36
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard alamancam yok..

beynin olsaydı aklında tutardın.yuz kere soyledim cunku.tabi asagılamaya zemin hazırlamak için yapıyorsan da ne kadar asagıda oldugunu tekrar etmiş olursun.
Alt 01.10.2006, 16:38
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Selamlar Roman

Evet babur kim neyi nerden kopyelemis diye arastirmakda, bu arada kendi ayibini örtemiyor haberi yok.
Üstelik fark ettigim benim yazilarimin icerigi ve yazilan konuyla bagdasmasi (yani bir cok yazilani falsifize etmesi) resmen ürkütüyor arkadaslari. Sonrada kisisel satasmalar.
Benim uzun süreden beri burda olmam bir cok konuyu tanimama ve ayni seyleri tekrarlamama sebep oluyor. Her seferinde fark ediyorumki insanlarin beyinlerini yikama teknigi hep ayni, bizlerse advocatus diabolisi oynuyoruz. Bazen kendimi hitler nazi zamaninda gibi hissediyorum. Uyuyan insanlari uyandirmak, her söylenene inanmamak, arastirmak. Ve en önemlisi kisi olarak kendi deger ve karar mekanizmasinin olusmasi. Her beyin yikayiciya yenik düsmemek. Ve en önemlisi önümüzdeki nesillere bunu verebilmek.
Simdi o zamanin insanlarini iyi anliyorum. Koskoca bir denizin ortasinda kücücük bir salla kürek cekmek gibi.
Kendine iyi davran arkadasim
Peren
Alt 01.10.2006, 16:46
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard muahahahahehehohoho..

alala.peren uyanık cıktı..kendisi napıyorsa sucu bana attı.vaybeee.valla hakkaten sahtekarmıs su peren heee.hem de ne sahtekar.sen de mal bulmus magribi gibi zıplamaya basladın.hemd e yazıları tam okumadan cevap yazdıgını itiraf edip sen de sahtekarlık ettigini ortaya koydun.demekki onca kufur basbaya kufurmus.yani kufurbazın tekiymişin yazıyı gordunmu kufur ediyormusun.nerde burda akıl.:d.yani bu kuru gurultu cıkarıp karsıdakinin soylediklerini gume goturme sahtekarlıklarından birisidir.

hehehe amma bogurdun heeee muhahahaha..galvani bak ben dil uzmanı sayılırım.turk dil bilimi okudum anlatabiliyormuyum.yane yatsam bile sınav gecmek için bir sey okumam lazım ki okul bitirebileyim.hasılı kelam peren sahtekar.cok guvenion peren e.yazdıgı yazılar bazen uc dort yazının karısımı oluo.arada ole ustaca gecisler yapıo ki bunu her zaman yaptıgı da belli oluyo.ban diyecegine peren e de o laflarını.bosa bogurmemiş olursun.heheheheh.vay bee peren hem shtekar hem de cadı uyanıklıgı tasıo.hemen de nasıl saldırdı kendi yaptıgını ortulu bicimde yuzune vurunca.hem de kendisi napıyorsa onla suclayarak.buna ne deniyordu galvani psikolji de?????????
Alt 01.10.2006, 16:47
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard peh peh peh o.T.

ohne Text
Alt 01.10.2006, 16:51
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard yukarda verdigim linkte birleştirdigin

iki yazıyı buldum ama ucuncu bir ek var.onu da aramadım.yani senin boyle bir yazı yazamayacagını da ben biliyorum.ben de sen ne kadar zamandan beri buradaysan asagı yukarı o kadar zamandan beri burdayım dimi.buyur hade cevap ver yukarda o kadar yazı bıraktım.hadeee.hangi birine cevap verebildin.kişisel satasma varmıs da tenezzul etmiomus.SAHTEKARIK YAPMA YUZUNE CARPMIYIM.neden sahtekarlık yaptıgında direttigimi de yukarda acıkladım.
Alt 01.10.2006, 16:54
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Muhammetin 11 ila 13 karisi olmasina

ve kuran araciligi ile bütün erkeklere cok evlilik izni verme ve sayisiz cariye!!!! -Cok rica ediyorum bu sayisiz cariye konusunun üzerinde bilhassa durulsun- iznine ne diyorsun? Bu cariyeler insan degilmidir? Bunlari Allah yaratmamismidir? Allah kendi kullari arasinda bu sekil bir ayrim yapabilirmi? Müslüman kadinlardan ikiser, ücer, dörder cariyelerden de sinirsiz alma özgürlügü veriyor erkeklere. Ve lütfen bana o zamanlardaki arap yarimadasinin sosyo kültürel yapisiyla gelmeyin. Eger argumentasyon sekliniz bu ise Kuranin arap yarimadasinda o zamanin kosullari altinda olustugunu ve universellik, evrensellikle bir alakasi ve hatta Allah ile bir alakasi olmadigi kabul edin. Ne yani Allah 1400 yil önce bu gün ne olacagini ve zamanin nasil degisecegini, kurallarin sosyo kültürel baglarin gelismesini bilmiyormuydu? Bir yandan kuran evrensel deyip diger yandan "mealini yaparken arap yarimadasinin sosyo kültürel yapisindan" dem vurmayin.
Ist das nicht Gotteslästerung, dass ihr Gott unterstellt, dass es über Koran euch Männern solch ein Müll übermittelt haben soll? Was hat Gott mit den sexuellen Wünschen und mit der Anzahl der Ehefrauen eines heiratswilligen und reichen Mannes zu tun?
Gibt es wirklich kein anderes Thema und/oder Elend auf Erden die durch Gottesworte Verbesserungswürdig wären als die sexuellen Wünsche eines Mannes und wie viele jungfrauen (yani gögüsleri tomurcuklanmamis huri) den Märtyrern geschenkt werden, und und und....
Warum übermittelt er über sein Buch/Richtlinie solch ein Müll wo einfach nur Wiedersprüche enthalten sind und meistens über die Richtlinien zur Befriedigung der sexuellen wünsche der männer berichtet wird????
Nenne mir bitte welche sozio kulturellen und kriegrische betrügerein/zielvorhaben sowie Manipulationsversuche der Menschheit durch Koran oder in Islam beseitigt worden sind.
Alt 01.10.2006, 16:57
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard slow down arkadasim

cirkefsin biliyoruz, kifayetsizsin üstelik ama yalanlarini ortaya döktük diye kendini bu kadar asma. Atarsin sen kendini bir yerden assagi Allah muhafaza. Bende bundan sonra senin yazilarini okumamaya karar verdim fazla seviyesizlikten kaybediyorsun.
Kendi zavalliliginda bogulman dileklerimle...
Alt 01.10.2006, 16:59
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard lutfeniniz.sahtekarlarla ugrasamam.

daha once de soyledim.peygamber kadınları seviyormus..alala bunu niye anlamak istemiyorsunuz.allah da ona ozel vahiy indir miş o da dortten fazla kadınla evlenmiş. ne var bunda.alala
Alt 01.10.2006, 17:01
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard bak bak bak.hemende aynı teknik.

cevap vermeyenice cok seviyesizsiniz.olumuo.kendinize bakınız lutfen ve birkez olsun bari kendinize karsı durust olunuz.bakalım becerebiliyor musunuz?sanmıyorum:d
Antwort