| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Evet babur kim neyi nerden kopyelemis diye arastirmakda, bu arada kendi ayibini örtemiyor haberi yok.
Üstelik fark ettigim benim yazilarimin icerigi ve yazilan konuyla bagdasmasi (yani bir cok yazilani falsifize etmesi) resmen ürkütüyor arkadaslari. Sonrada kisisel satasmalar. Benim uzun süreden beri burda olmam bir cok konuyu tanimama ve ayni seyleri tekrarlamama sebep oluyor. Her seferinde fark ediyorumki insanlarin beyinlerini yikama teknigi hep ayni, bizlerse advocatus diabolisi oynuyoruz. Bazen kendimi hitler nazi zamaninda gibi hissediyorum. Uyuyan insanlari uyandirmak, her söylenene inanmamak, arastirmak. Ve en önemlisi kisi olarak kendi deger ve karar mekanizmasinin olusmasi. Her beyin yikayiciya yenik düsmemek. Ve en önemlisi önümüzdeki nesillere bunu verebilmek. Simdi o zamanin insanlarini iyi anliyorum. Koskoca bir denizin ortasinda kücücük bir salla kürek cekmek gibi. Kendine iyi davran arkadasim Peren |
|
||||
![]() alala.peren uyanık cıktı
![]() hehehe amma bogurdun heeee muhahahaha..galvani bak ben dil uzmanı sayılırım.turk dil bilimi okudum anlatabiliyormuyum.yane yatsam bile sınav gecmek için bir sey okumam lazım ki okul bitirebileyim.hasılı kelam peren sahtekar ![]() ![]() |
|
||||
![]() iki yazıyı buldum ama ucuncu bir ek var.onu da aramadım.yani senin boyle bir yazı yazamayacagını da ben biliyorum.ben de sen ne kadar zamandan beri buradaysan asagı yukarı o kadar zamandan beri burdayım dimi.buyur hade cevap ver yukarda o kadar yazı bıraktım.hadeee.hangi birine cevap verebildin.kişisel satasma varmıs da tenezzul etmiomus.SAHTEKARIK YAPMA YUZUNE CARPMIYIM.neden sahtekarlık yaptıgında direttigimi de yukarda acıkladım.
|
|
||||
![]() ve kuran araciligi ile bütün erkeklere cok evlilik izni verme ve sayisiz cariye!!!! -Cok rica ediyorum bu sayisiz cariye konusunun üzerinde bilhassa durulsun- iznine ne diyorsun? Bu cariyeler insan degilmidir? Bunlari Allah yaratmamismidir? Allah kendi kullari arasinda bu sekil bir ayrim yapabilirmi? Müslüman kadinlardan ikiser, ücer, dörder cariyelerden de sinirsiz alma özgürlügü veriyor erkeklere. Ve lütfen bana o zamanlardaki arap yarimadasinin sosyo kültürel yapisiyla gelmeyin. Eger argumentasyon sekliniz bu ise Kuranin arap yarimadasinda o zamanin kosullari altinda olustugunu ve universellik, evrensellikle bir alakasi ve hatta Allah ile bir alakasi olmadigi kabul edin. Ne yani Allah 1400 yil önce bu gün ne olacagini ve zamanin nasil degisecegini, kurallarin sosyo kültürel baglarin gelismesini bilmiyormuydu? Bir yandan kuran evrensel deyip diger yandan "mealini yaparken arap yarimadasinin sosyo kültürel yapisindan" dem vurmayin.
Ist das nicht Gotteslästerung, dass ihr Gott unterstellt, dass es über Koran euch Männern solch ein Müll übermittelt haben soll? Was hat Gott mit den sexuellen Wünschen und mit der Anzahl der Ehefrauen eines heiratswilligen und reichen Mannes zu tun? Gibt es wirklich kein anderes Thema und/oder Elend auf Erden die durch Gottesworte Verbesserungswürdig wären als die sexuellen Wünsche eines Mannes und wie viele jungfrauen (yani gögüsleri tomurcuklanmamis huri) den Märtyrern geschenkt werden, und und und.... Warum übermittelt er über sein Buch/Richtlinie solch ein Müll wo einfach nur Wiedersprüche enthalten sind und meistens über die Richtlinien zur Befriedigung der sexuellen wünsche der männer berichtet wird???? Nenne mir bitte welche sozio kulturellen und kriegrische betrügerein/zielvorhaben sowie Manipulationsversuche der Menschheit durch Koran oder in Islam beseitigt worden sind. |
|
||||
![]() cirkefsin biliyoruz, kifayetsizsin üstelik ama yalanlarini ortaya döktük diye kendini bu kadar asma. Atarsin sen kendini bir yerden assagi Allah muhafaza. Bende bundan sonra senin yazilarini okumamaya karar verdim fazla seviyesizlikten kaybediyorsun.
Kendi zavalliliginda bogulman dileklerimle... |