| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() muhatabim degilsin olmasinda ilk önce medeni insan gibi yazmasini ögrende gel.
bende sana aynil sekilde yazayim ozaman. |
|
|||
![]() sizin gibilerini üst üste koyar sonra gökkusagi altinda sikerim ve sizin yüzünüzde gökkusagi gibi renga renk olur
![]() ![]() |
|
|||
![]() demin bir yazinda bana ne yazdin.
benim lafimi bana satma calisma diye yazmistin. ben senin sana laflarini satmadim sadece hayvanligini bana maal etmenizi önlemeye calistim anlasiliyorki laf üretemedigin icinde benim lafimi bana satmaya calisiyorsun. herseyden mahrusn oldugun ortada / meydan da mantikli ve akla yatkin yazilar yaz tassak gecmeye calisma milletle götün sikistigi zaman bravo wolf sana helal roman deme kendi savunmani kendin yapmayi ögren anten |
|
|||
![]() DELIKAMLIKADIN
![]() simdi dinmi degistirp islam gectin simdi benim gibi yobazi ve küfür bazi neden bir peygamber olarak görmek istiyorsun ![]() biz seninle en iyisi amerikadaki gibi bir seks tarikati kuralim.gelen giden seni yatirsin assagi versin tassagi sana ![]() |
|
||||
![]() farki kendin anladin sanirim artik:
Roman ile Steppe beni mutlak belleyebilirler... Zevk bile alabilirim, nasilsa Insanlar.... Ama sen? ay, güldürme beni.... Sen para karsiligi Genelevden bile bi kadini beceremezsin.... Yüzüne bakanlar ancak senin gibi Yobazlardir.... Onlari 40 tas suyla yikayip imanli ve namuslu Helalin yaparsin, hani annenden ibaret ![]() Ben sana suc verememki.... Ailene sorumlulugu yüklüyorum,,,,, Cok ciddiyim.... Allah onlari af etsinki, seni ne Insan nede Müslüman egitebilmisler..... Eh, seninde aklin ve nefsin izin vermiyo kendini egitmeye..... Bu yüzden seni asagilamak ne haddime? Daha fazla düsemezki bir yaratik, dimi yani? Takma kafana... nasilsa BiFin var, onlan oyalan lol |