| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Na gud ;))) seni kiracak degilimya   Note für Beitrag im Forum Toleranz: Sehr sehr gut  )) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Yalakaci seni  )))))))))))))) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ayip ama, amacim hic öyle deyil | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ama 1970 napim????? du hast foll geschlaymd ey   ))) Ayip ist cool. bin isch jetz kuhl? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  DueslerinKadini Sen ilk önce TÜRKCE YAZIP OKUMAYI ögren ondan sonra tartismaya gir.Senin gibilere aciyorum.Alaman´dan da alamansin.  En son ne zaman TÜRKIYE ye gittin Deutschling.Bir gitte  gör | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  keske almanlasssalar ........ keske almanlassalar daha cok gurur duyarim.alman vatanini milletini sever korur,en azindan harbidir gizli sakli kopleksli isleri yoktur.ben alman genclerini turkiyede ki turk genclerine daha yakin buluyorum | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  bu da benden olsun Dogruya dogru, fakat istisnalar da var ALAMANCI lar arasinda.....ve onlar daha büyük sikintilar yasamaktalar Türkiyede.... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  emme benim turkcem tschok süperdir yaw. akililar anlar benim turkcemi. ben turkiyeye var gitmek görmek, ama sen yoktunkiminem. benim var bi eschek, o var hep bana demek baualar bilir herscheyi. sen benim eschekden eyimi bilcen? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  zeka eee sende kimin ZEKAsi oldugu anlasildi Anlamdiysan Türkiyedeki arkadasina sor bye | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ALLAH ISLAH ETSIN ALLAH BELANI VERECEK RAHAT OL YABANCI!!! |