| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Zweitesn hat Hitler mehr Menschen in den Tod geschickt als alle JAHRTAUSENDE zusammen...
Drittens... im Namen des Islam oder der Christentum gibt es keine Kriege... den niemand ist Gottes Jandarm... Denk erstmal nach bevor du einen Weisen Mann wie mir was erzählst.... Genau solche Leute wie dich drillt man für Religiöse Krige... aus dir lönnte man einen super Faschistischen Typen Formen.. gegen alle anders ausehenden und denkenden Mneschen.... Deine Einstellung ist MEGA out und überholt.... |
|
||||
![]() Yukarıda yazdıklarının büyük bir bölümüdür. Bir de biraz önce arka sayfada yeni bir yazında buna dahildir.
Mediniyette elbet ki eğitimin ve tüm sosyal bilimlerin çok büyük yeri ve değerleri vardır. Ve bütün bunlar insanlığın daha güzel, daha mutlu, daha uygar ve bir arada daha kaliteli ve en üst seviyete daha sosyal olarak yaşayablmesi için hiç bir karşılık beklemeden, bir çıkar gözetmeden dürüst ve üstün vasıflı dahlerin emekleri olarak ortaya konmuştur. Demokrasi de kutsal olan bireydir, ulema ve ümmet takımı değil. İnsan en kutsal olan varlıktır Demokrasilerde, insanın mutluluğu ve özgürlüğü temeldir Demokraside. Uygar, medeni ve çağdaş insan şu an içinde bulunduğumuz yaşamda Demokrasinin ürünleridirler. Uygar, medeni ve çağdaş insan dürsttür, en azından olmak zorundadır, evrensel hukukun normlarını benimseyen her kişi her insanın yaşamda var olma varlığına ve bireysel saygınlığına değer vermek zorundadır, bunu yapmayanların hem evrensel insan olabilmeke sorunu vardır, hem de evrensel hukuk ile, hem de Demokrasi ile. Dünyamız artık bunarıda aışıp Erensel Hümanizme doğru yol almaktadır, kısacası ulus ve devlet modeli, kapalı rejimler adı ne olursa olsun bitmeye mahkumdur. Buna bağımlı olarak dinlerin bir birine karşıt olarak var olma sorunuda esneyecektir ve insanlık emin ol çok daha uygar bir dünyayı kucaklayacak. Bir Busch insanının, bir Şamanın diğer büyük dinlere inananlardan en küçük bir farklılığının Tanrı katında olmadığını da kavrayacaklardırlar. Tekrar kutlarım güzel yazın için. |
|
|||
![]() Zaten Tayip Erdogan buna... MEDENIYETLER bulusmasi diyor... veee bulusmak zorunda...
Göreceksin eninde sonunda belki Dünyada en önemsiz insanlar sonund aAZMANI DIN adamlari olacaktir kiiiiiii dünyanin en tehlikeli ve cahilleri bunlardir.... Ben eminim kiii daha iyi günler insanligi bekliyor.. zaten de insalik daha iyiye gittigi ortada... |
|
||||
![]() Yani eğitimsiz, mesleksiz, kapalı, otoriter rejimlerin ve Teokratik ülkelerin(çoğuda şu an İslami Teokratik ülkelerdir) Ulus, devlet ve din kapalı sistemleri bir gün bitirilir.
Bunun bitmemesinin mümkünü yoktur, çok gelişmiş iletim çağındayız, çağ değişti, üretim ilişkileri değişti, evrensel hukuk var, yaptırımları var. Ve evrensel Hümanizm demokrasinin şu an ki en üst basamağı olarak oluşmakta. Dünya bir bütünlüğe doğru gitmektedir, insanına(kadın, erkek ve çocuk) değer vermeyen, özgürlüğünü, aşını, ekmeğini sağlayamayan tüm rejimler birer, birer önümüzde ki onlu yıllarda birer, birer yok olacaklar. Dünya bir demokrasi ve Hümanist insanları yaşadıkları bilgi ve sevgi dolu bir dünya olacak. Uzayın derinliklerine tüm insanlık birlikte dünynın güzel, mutlu ve sevgi dolu insanlığı olarak ulaşacak. Değişimin önünde hiç bir güç yoktur ki onu engelleyebilsin. Gönül isterki bu değişimler için gelişmeke olan ülkeler kendi içlerinde ve birbirleri arasında kurbanlar seçmesinler, kuranlar yaratmasınlar. Bilim ve akıl ve evrensel hukuk ve evrensel hümanizm ve Teknoloji her şeyi kökünden değiştirmekte. Bunun bizler açsından ülkemizin Avrupada bulunmasıdır, darısı tüm diğer ülkeler ve Arap milliyetçiliği İslam sanan Teokrasi ile yaşayan Arabi ülkelere. |
|
||||
![]() benim mezhebim muhammedin mezhebi baska mezhebim yok..
sen önce git bi doktora gözük.. seni cocuklugunda cok üzmüsler galiba..hala etkileri kalmis... ben sadece ünlü bi yazarin kitabini önerdim.. bu kitabi sadece beyinleri olanlara.. senin gibi beyin hücrelerini yitirmislere degil... sen git onun bunun dedikodusuna devam et..dedikodular ile devam yasa... |