| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Su karsi yayladan göc katar katar
Bir yigidin derdi serinde tüter Bu ayrilik bize ölümden beter Gecti dost kervani eyleme beni Su benim sevdigim basta oturur Bir güzel sevdasi beni bitirir Bu ayrilik bize sülüm getirir Gecti dost kervani eyleme beni Pir Sultan Abdal"im daglar asalim Asalimda dost illere düselim Cok ekmegin yedim helalasalim Gecti dost kervani eyleme beni ;-)) |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Yakma ya su garibin cirasini. Cayda yok ki etrafta suyundan alipta söndürebilsin ;-)) Aklima cok eskilerin bir yaz hitini aklima getirdi. Kenan ellerinden Kenan Dogulu"nun.
Engelli mesafeler askimla meskimla Degermi sebebsizken ayriliga Bas koydum ben seninle "mutlu askimla" Bulurum kaf dagina kacsanda ;-)) Asyl anlar onu her halini kactigini Dünyada Altona"siz koyma O"nu Yaparim bilirsin deliyim deli dolu biriyim ;-)) Yakarim cirani Hamburg"ta ta yakarim mi demek istiyorsun Roman. Bos ver O"nun cirasi Harputun cayindadir ;-)) |
|
||||
![]() sorunun bulunmakta Elazığlı.
Alpinin son dönemler için de okuduğum tüm yazılarının içinde en bir tek kelime olsun ırkçılık ile bir yazıya raslamadım. Olsa idim ya atlar geçerdim,çünkü bu sayfalarda bu sorunlar çözülmüyor, tam tersi hiç istenilmeyen başı ve sonu ne olacağının bilinmeyen tartışmalarını yaratıyor. Yada zamana bırakırdım,insanların kendi değişimlerini başarabileceğinine inanan bir insanım ben. Lakin sen gerçekten şiddet yanlısı, ümmetçi bir din ırkçısısın ve seni en gerçekten çok tehlikeli bulmaktayım. Bütün uğraşın anlamarının bile neler olduğunu bilmediğin kelimeler ile insanları birbirine düşürüp, tuhaf bir sadizm ile rahatladğını hissetmye çalıştığındır. Sen dindar da değilsin, senin hem manevi, hem bilgi, hm medeniyet, hem insanlık sorunların var. Bir önceki çağa ait değil, orta çağa aitsin bu yapın ile. Önce kendin ile hesaplaş... Senin gibi bir şahısı dürüst Müslümanlar nasıl olurda bir Müslüman olarak görmekteler ben bunu anlayamıyorum. Şiddetçi, ırkçı, fitneci, yalancı ve düzenbaz bir insan ile bırakın sosyal terimleri tartımayı, günlük yaşamım da bile yanıma yaklaştımam ben. Seni burada bulunan iyiniyetli Müslümanlar nasıl eleştirmezler ve dışlamazlar anlamak mümkün değil, yoksa benim bilemediğim bir ortak noktanız mı var, bu muğlak şahıs ile??? Bu tür girişimleri yapmamakla benim gözümde tüm güvenirliklerini kaybetmekte olduklarını hatırlatırım... Yazık... |