| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Mesnevi masaldır diyenlere, evet masaldır. Onda kendini görmek erlik ister
Mesnevi tamamen vahdet dükkanıdır. Bu dükkanda vahdetten başka gördüklerin puttur. Mesnevi bir meradır. Ondaki misaller ise merada otlayan hayvanlara benzer.Sen hayvanlara takılma da merayı ve ovayı seyretmeye bak” |
|
||||
![]() Şiddet, yada idamlar sorunları çözebilseydi bütün yoksulları yoksulluktan kurtarabilmek için, tüm zenginleri asmak gerekirdi.
Dünyada en büyük kötülük ve kötü olan yoksulluktur. Ben mesajı anladım. Lakin, cesetler üzerin de güzel bir dünya asla kurulamadı, tüm insanlık tarihi boyunca. Eğer kurulabilmiş olsa idi insanlığı yok etmemiz gerekirdi! Bütün bunların insana yakışan çözümleri olmalı ve o çözümlerin temelide sivil hukuk, Teokrasi değil! Demokrasi!!! Ben yıllarca sosyal danışmanlık yaptım ve yapmaktayım, katilini de gördüm( kadın ve erkek) uyuşturucu kullananı ve tüccarlığını yapanıda gördüm, çocukların ırzına geçenini de tanıdım ve mahkemelere düşüncelerimi yazılı olarak sundum ( mesleki olarak). Almanya mahkemeleri ve hukukçuları ile de pek çok sosyal konularda birlikte çalıştım ve çalışmaktayım. Emin olun ki bir Kristiana F, de Molla hukuğunda acımasızca asılırdı. İnsan sevgisinden ben çok farklı şeyler anlıyorum, eğer ki Hitler sağ ele geçirilebilseydi onunda idamına karşı çıkacağımdan emin olun. Yaşamı verende alanda yalnızca Tanrı olmalıdır ve odur. Ölümlerin, cesetlerin ve cinayetlerin üzerinde ne sosyal, ne hukuksal, ne dinsel bir edebiyat ve felsefe yapılır. Ama yasal, ama yASA DIŞI UYGULANAN YALNIZCA CİNAYETTİR, KATİLİN HANGİKILIKTA OLMASININ BİR ANLAMI YOKTUR. AMA ÇOCUK KATİLLİĞİ, AMA YETİŞKİN KATİLLİĞİNİ YASAL OLARAK AMERİKANINDA BAZI EYALETLERİNDE UYGULANDIĞINI BİLİYORUM, ONU UYGULAYANLAR DA EN AZ İRAN VEBENZERİ ÜLKELER KADAR HEM TANRI KATINDA, HEM İNSANLIĞIN VİCDANINDA SUÇLUDURLAR. BÜYÜK HARFLERİ ÖZEL OLARAK SEÇMİYORUM, BURADA BULUNAN SİSTEMİN ANTİKLİĞİNDEN KAYNAKLANMAKTA. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() sünni yönetiminde bir ülke göster. Türkiye Cumhuriyeti"ni kastetme ama. Hardcore hanefi mezhepcilerinin yönetigi Afghanistan uygar mi?
|