Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.07.2005, 11:58
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard 5-1 unuttun o.T.

ohne Text
Alt 29.07.2005, 21:29
eniskaya

Standard Trabzosporu umtaufen etmek lagzim

zu Salakspor... bu kadar enayilik Futbol tarihinde görmedim, kaldiki bu macin ayni anda Politik bir esansi vardi....

Trabzonspor remsen tüm TR yi verraten etti.. kaldiki Yattarayi bence cok agir cezayla cezandirip veya Trabzonspordan disari atmalari lagzim... sadece iki üc artis hareketlerle Trabzona faydali olunmuyor....

Ikinci mactada Trabzon kesinlikle bekleneni veremeyecek... rezili rüsvayi etti TR yi... bir Trabzonsporlu olrak Utanc duydum... defans sanki satilmis bir takimin defansi gibi Futbol oynadi... kacan pozisyonlarda cok cok fazlaydi... beceriksizlik Trabzonda hat safada.. yönetimiyle Futtbolcusuyla.. is ciddiye vardiginda Trabzon her zaman versagen etti ve ediyor ve etmeyede devam edecek gibi gözüküyor
Alt 29.07.2005, 21:31
eniskaya

Standard Valla ich lache mit

haklisin cünkü... 5-0 bos ver... eger 1-0 bile maci alirlarsa buda cok büyük basaridir
Alt 30.07.2005, 16:33
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard cokmu dokundu?

Yaziyi komik buldum ve sizleride bu yazidan mahrum etmek istemedim.

biraz hos biraz komik biraz abartili biraz gercek (birazdan daha fazla) ve birazda gslileri kizdiran bir yazi
Alt 30.07.2005, 16:37
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard O bizden size 100. yil hediyesi

6S sadece ezeli rakibimiz degil ondan daha cok ebédi dostumuzdur

hüsran yasadigi 100. yilinda dostumuza bir kupa sevinci ve bir farkli galibiyet yasatmisiz cokmu?
Alt 30.07.2005, 23:06
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard kendinizi böyle kandirmaya bayilirsiniz

ohne Text
Alt 31.07.2005, 04:31
airdem

Standard Fb-Everton macinda 1 seyirci vuruldu!

Evet beyler, Inönü´yü ölüm stadi ilan eden basin ve TFF haksiz yere 3 mac ceza vermisti Besiktas´a.

Simdi bakalim ayni "hassasiyeti" gösterecekler mi?!

-------------------------------------------------------------------------------

Atatürk Olimpiyat Stadı´nda oynanan Fenerbahçe-Everton maçında 1 kişi, bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Stada silahla gelerek 1 kişinin yaralanmasına yol açan seyirci yakalanamazken, bacağından yaralanan şahıs, hastanede tedavi altına alındı. Dün akşam saat 20.00´de Fenerbahçe ile İngiltere´nin Everton takımları arasında, Atatürk Olimpiyat Stadı´nda oynanan hazırlık maçında 1 seyirci, maçın 25. dakikasında, Fenerbahçeli oyuncu Tuncay´ın attığı golden sonra sevincini silahına sarılarak kutlamak istedi. Kimliği belirlenemeyen kişinin açtığı ateş sonucu maçı izlemeye gelen Yusuf Bahar isimli seyirci, bacağından yaralandı. Yaralı şahıs, stattan çıkarılarak polis otosuyla Bakırköy Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Stada silah sokarak bir kişinin yaralanmasına yol açan kimliği belirsiz kişi ise yakalanamadı.

Bakırköy Devlet Hastanesi´nde ilk tedavisi yapılan Bahar, Hastane çıkışı gazetecilere, ´İlk golün ardından ben de sevinerek ayağa kaltım ve birden bir acı hissettim, yukarıdan ateş etmişler, seken kurşun da bacağıma isabet etti´ dedi.

Yusuf Bahar, ayakta yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.

kaynak:
www.internethaber.com,
<a href="redirect.jsp?url=http://www.iha.com.tr/bin/directory.dll/pf" target="_blank">http://www.iha.com.tr/bin/directory.dll/pf</a>
Alt 31.07.2005, 04:33
airdem

Standard Hayirlisi... o.T.

ohne Text
Alt 31.07.2005, 23:35
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard sari-lacivert federasyon görmemis :p o.T

ohne Text
Alt 01.08.2005, 01:42
airdem

Standard Gösterirler onlarada, merak etmesinler!

GS-FB macinda tribün merdivenleri bosalmadi diye oyun basladigi icin "Türkiye bugün büyük bir sansi tepti" demisti.

Dün olanlardan sonra bakalim ne diyecek.
Antwort