| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Ich liebe den türkischen Friseur.... diese hektik.. den Tee die Friseure àla Türkaaa hab nen neuen Friseur in der City Hannover *kleine Werbung * oder *doch keine Werbung* ;´-) Sultan hehe :-) für alle aus H und Umgebung machen prima Haare etc... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Beim Tr Friseur... sind ca. 5 Stühle neben einander und jeweils 3 waren mit Männern besetzt... rasieren, zupfen und färben ;-) hey wir haben mehr Metrosexuelle Mänenr unter uns als gedacht :-) aber ich finds gut :-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Machen sie auch türkischen Mocca??   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  jesssssssssssss bir fal cilari yok ;-) yani offiziell :-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  tamam, bundan sonra oraya bir ugrarim sadece..  Ama benim kuaförüm daha iyi, yunan kiz arkadasima gidiyorum, Selanikli..  Cok kabaliyetli ve mükemmel isini yapiyor..dört seneden  beri o sadece o yapiyor saclarimi...  Isinin ustasi..  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ;-) senin arkadasda hemsom mus benim :-) burdan bir Kalimeraaaa cekim ona :-) benimde aslinda senelerdir gittigim TR Kuaförüm vardi ama gecenlerde oraya gidince takilip kaldim :-) Atmosphär ayni TR deki gibi belki ondan ;-) Kizlar isleri olmadimi Müzik acip oynuyor hehe | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  calimerani hemsona bizzat kendim götürecegim, yakinda ugramam lazim kendisine...  Desene vur patlasin, cal oynasin, ayni kadinlar hamamina cevirmisler berberciyi kizlar demekki  ) Mucux calimeram  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  mucux sultan :-) keyfide oydu ya zaten ;-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  :) Bu arada, öbür foruma gecsene..  Reklam falan yapmiyorum..  *psst türkischer lifestyle*  keine Reklame, auf keinen fall  mucux* | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  göz görür, gönül ceker   |